Αχ παναθεμα σε φωτιες που αναβεις!
Mitsubishi Asx Greece
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Giannismicky έγραψε:Τιποτα δεν θελω.. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν το πακετο που αγορασα για το etacs decoder , ειναι για 1 αριθμο πλαισιου η περισσοτερα..
Παντως το etacs decoder ειναι οτι πιο ευκολο εχω δει ποτε..
Σε 2 λεπτα το ενεργοποιησα..
Εβαλα και auto door lock (χμ) +crash unlock, fuel used στο trip, το manual reset στο trip που ειχα βαλει στην αρχη..
Δεν τολμησα να πειραξω το engine power...
SamAir77 έγραψε:ΦΟΒΕΡΟΣ!!!! ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΣΤ!!!
Δυστυχως δεν εχω χρονο να ασχοληθω και απο την αλλη δεν εχω pc και το προγραμμα αυτο δεν δουλευει σε mac.
Ελα να το κανουμε παρεα και μετα παμε για περοβατινα!!!
Giannismicky έγραψε:Λοιπον.. Τι δουλεψε και τι οχι..
Συναγερμος οκ
Απενεργοποιηση button κλειδωματος /ξεκλειδωματος οταν ειναι κλειδωμενο το asx και με ενεργοποιημενο συναγερμο ωστε να μην μπορει να το πατησει καποιος απεξω με καποιο αντικειμενο που θα περασει αναμεσα πορτα-σασι
Αυτοματο κλειδωμα στα 20km
Αυτοματο ξεκλειδωμα οταν γυρισει το κλειδι στη θεση off
Μπιπερ οταν βαλεις οπισθεν
Απενεργοποιηση αυτοματου μηδενισμου trip
Δεν δουλεψε: as&g default off (υπαρχει τροπος με το να γεφυρωσεις το μπουτον )
Fuel used. (Ισως ηθελε να δηλωσω χωρητικοτητα tank αλλα δεν ασχοληθηκα..
Ειχε πολλα ακομη να κανω αλλα δεν με ενδιαφερει προς το παρον κατι.. (κλειδωμα και ανεβασμα παραθυρων , ξεκλειδωμα και κατεβασμα παραθυρων κτλ... Κτλ
SamAir77 έγραψε:τι θα γινει με το διαγνωστικο??????
Giannismicky έγραψε:Δεν χρειαζεται να μπειτε απο κανενα 4008.. Ο πιο ευκολος τροπος και με περισσοτερες επιλογες/ δυνατοτητες ειναι να βαλετε στο PC το etacs decoder , να βαλετε τους drivers για το actia της Peugeot/Citroen και να πειραξετε μεσω οδηγιων οτι θελετε απο το etacs decoder πανευκολα .. (Χρειαζεται να κανετε λογαριασμο , συνδεση internet και να βαλετε credits για ενα πλαισιο η περισσοτερα ωστε να κανετε τη δουλεια σας..)
Το diagbox της Peugeot/Citroen η καποιο νεοτερο θελει πολυ ψαξιμο για να κανεις αυτα που κανεις με ενα κλικ στο etacs..
klrs έγραψε:Giannismicky έγραψε:Δεν χρειαζεται να μπειτε απο κανενα 4008.. Ο πιο ευκολος τροπος και με περισσοτερες επιλογες/ δυνατοτητες ειναι να βαλετε στο PC το etacs decoder , να βαλετε τους drivers για το actia της Peugeot/Citroen και να πειραξετε μεσω οδηγιων οτι θελετε απο το etacs decoder πανευκολα .. (Χρειαζεται να κανετε λογαριασμο , συνδεση internet και να βαλετε credits για ενα πλαισιο η περισσοτερα ωστε να κανετε τη δουλεια σας..)
Το diagbox της Peugeot/Citroen η καποιο νεοτερο θελει πολυ ψαξιμο για να κανεις αυτα που κανεις με ενα κλικ στο etacs..
Γιαννη χρονια πολλα..
μπορεις να μου στειλεις το λινκ με το προγραμμα για να το κατεβασω? στο ζηταω γιατι μπαινω και βλεπω διαφορα και δεν ξερω πιο απ ολα πρεπει.. ευχαριστω
Giannismicky έγραψε:klrs έγραψε:Giannismicky έγραψε:Δεν χρειαζεται να μπειτε απο κανενα 4008.. Ο πιο ευκολος τροπος και με περισσοτερες επιλογες/ δυνατοτητες ειναι να βαλετε στο PC το etacs decoder , να βαλετε τους drivers για το actia της Peugeot/Citroen και να πειραξετε μεσω οδηγιων οτι θελετε απο το etacs decoder πανευκολα .. (Χρειαζεται να κανετε λογαριασμο , συνδεση internet και να βαλετε credits για ενα πλαισιο η περισσοτερα ωστε να κανετε τη δουλεια σας..)
Γιαννη χρονια πολλα..
μπορεις να μου στειλεις το λινκ με το προγραμμα για να το κατεβασω? στο ζηταω γιατι μπαινω και βλεπω διαφορα και δεν ξερω πιο απ ολα πρεπει.. ευχαριστω
Ευχαριστω
https://etacsdecoder.com/forum/showthread.php?tid=673
Mitsubishi Asx Greece » Συζητήσεις-Θέματα Αυτοκινήτου » Αναβαθμίσεις-Αξεσουάρ » Διαγνωστικο για το ASX (ACTIA PEUGEOT-CITROEN)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης