Φτανω μεχρι την 7.57 και μεα τελος. Απο την 7.57 σε 7.57 δεν κανει τιποτα. Ουτε τα υπολοιπα. Καμια βοήθεια;
Στάλθηκε από την εφαρμογή Topic'it
Στάλθηκε από την εφαρμογή Topic'it
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Giannismicky έγραψε:Η εγκατασταση γινεται γρηγοροτερα σε safe mode..
Οδηγιες και κωδικους εχει εκει.που το αγορασες στη περιγραφη.
Το actia εχει αλλους drivers για etacs decoder αλλους για diagbox.. Και οι 2 μαζι δεν παιζουν..
Giannismicky έγραψε:Για τους κωδικους και τη μεταφραση εγω τους το ειπα και το ποσταραν..
Ειχαν λαθος οδηγιες και παιδευομουν μια βδομαδα..
tsalikman έγραψε:Giannismicky έγραψε:Για τους κωδικους και τη μεταφραση εγω τους το ειπα και το ποσταραν..
Ειχαν λαθος οδηγιες και παιδευομουν μια βδομαδα..
τι είπες τώρα .... 2 ημέρες παιδεύομαι και αναρωτιόμουν τι κανω λάθος.. τους έστειλα ερωτημα αλλά ακομη περιμένω..
ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ τίποτε άλλο........
θα κάνω τα απαραίτητα καλούδια με το etacs και για τα υπολοιπα θα το γυρίσω στο άλλο..
Giannismicky έγραψε:Τι να σου πω.. Εγω ειχα παρει 5 καθε μερα για 2 μηνες με 18 USD..
Αναλογα τι θα πειραξεις η αν δοκιμαζεις διαφορα..
tsalikman έγραψε:Καλησπέρα
έχει παρουσιαστεί σε κανέναν πρόβλημα σύνδεσης με το Etacks;
πολλές φορές το πρόγραμμα δεν συνδέεται με το αυτοκίνητο. ανοίγω δλδ το πρόγραμμα στο ON και μετά απο λίγο πάει μόνο του στο OFF.
klrs έγραψε:tsalikman έγραψε:Καλησπέρα
έχει παρουσιαστεί σε κανέναν πρόβλημα σύνδεσης με το Etacks;
πολλές φορές το πρόγραμμα δεν συνδέεται με το αυτοκίνητο. ανοίγω δλδ το πρόγραμμα στο ON και μετά απο λίγο πάει μόνο του στο OFF.
ναι συμβαινει καποιες φορες... δεν ειναι κατι. ασε να περασουν λιγα λεπτα και προσπαθησε παλι
Giannismicky έγραψε:Μηπως εχει βγαλει αναβαθμιση και δεν την εκανες?
Mitsubishi Asx Greece » Συζητήσεις-Θέματα Αυτοκινήτου » Αναβαθμίσεις-Αξεσουάρ » Διαγνωστικο για το ASX (ACTIA PEUGEOT-CITROEN)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης