Ανοίγω νέο θέμα γενικότερο με ζάντες, γιατί τα προηγούμενα αφορούν 18άρες. Σκέφτομαι να βάλω ζάντα στο asx με σκοπό να αγριέψει λιγάκι και να βγουν οι τροχοί λίγο έξω να δείξει. Ο βασικότερος λόγος όμως είναι ότι με τρώει ο κώλος μου . Θέλω επίσης , μέχρι στιγμής , άνεση 16άρας και να μην αλλάξω ελαστικά, βέβαια υπολογίζω όταν τα αλλάξω σε κανα χρόνο να πάω σε μεγαλύτερο προφιλ όπως φοράνε στην Αμερική και έχετε φορέσει και μερικοί από εδώ. Τώρα στο θέμα της εμφάνισης θα μ άρεσε το στυλ της μικρής ζάντας για δύο λόγους, πρώτον να έχω μεγάλο ελαστικό να γίνει λίγο πιο τζιποειδές να γεμίσουν οι θόλοι και δεύτερον στις μεγάλες ζάντες δεν μ αρέσει που φαίνονται τα φρένα πολύ μικρά. Η εργοστασιακή ζάντα έχει διαστάσεις 6.5j x 16 με et 46 , έχω βρεί μια ζαντούλα η οποία βγαίνει σε διαστάσεις 7j x 16 με et 40 , που αν το υπολογίσεις θα βγει έξω 12.35 χιλιοστά ( θα ήθελα να είναι 20 χιλιοστά αλλά δεν βρίσκω ζάντα ). Σας βάζω μια φώτο που βρήκα αυτή την ζάντα με αυτές τις διαστάσεις και με το χρώμα που μ αρέσει πάνω σε mx5 και μια φώτο από ένα asx πως θα μου άρεσε να γίνει, για πείτε καμιά γνώμη ρε παίδες.
Mitsubishi Asx Greece