samair77 έγραψε:
εγω εχω διαλεξει ασφαλτινα γιατι εκει κανω το 95% των χιλομετρων..αν πεσω καμια φορα σε λασπη θα βγω, αλλα δεν επιζητησω την λασπη...σε πετρα δεν βλεπω λογο να παω.....
Φιλε Θανο με ολο τον σεβασμο αλλα διαβαζω τα ποστ σου και διακρινω οτι περα απο την αποσταση σου απο το "εκτος δρομου¨ενω εχεις εμπειρια και το ποσο ανουσιο το θεωρεις με αυτο το αυτοκινητο.
Μου γενναται η απορια και μην με περεξηγησεις γιατι "περι ορεξεος" αν θες να μου πεις και θα εχεις δικιο, γιατι πηρες αυτοκινητο ελευθερου χρονου που υποτιθεται ειναι για και για εκτος δρομου χρηση???
Το ASX ειναι απογονος του Οutlander και μαλιστα βασιζεται σε αυτο αρα δεν μπορει να μην εχει εκτος δρομου DNA. Απλα η Μitsubishi πιστευω πως για εμπορικους λογους λανσαρει το οχημα ετσι χαμηλο με λαστιχα σκατα κλπ.
Εγω αν δεν ηθελα στον ελευθερο χρονο μου να βαζω τα παιδακια μου μεσα και να παμε στο βουνο, οπου εκει δεν ξερεις τι μπορει να βρεις, λιγο λασπη ,λιγο κροκαλα, λιγο σαθρο χωμα κλπ θα αγοραζα μια 3αρα μπεμπα του '12 με τα ιδια λεφτα περιπου.
και παλι λεω ΕΓΩ !
Γιατι το ASX οσο μετριο ειναι εκτος δρομου , τοσο μετριο ειναι και εντος. ειχες mersedes και ξερεις τι λεω.
Μην παρεξηγηθω και εγω ασφαλτο κινουμαι αλλα ειναι αυτη η μια φορα που θα βρεθεις καπου εκει εξω και θες να βγαλεις οτι υπαρχει απο αυτο το οχημα, δεν ειναι η ασφαλτος αυτο το μερος που θα μου δωσει αυτη τη μοναδικη εμπειρια. ειπαμε , εκει ειναι η μερσεντα ή η μπεμπα.
Εγω οπως το βλεπω, αφου εχω τετρακινητο θα το χαρω και θα το εξελιξω αν χρειαστει.
τωρα αν εχω το σωστο τετρακινητο για τις αναγκες μου....αυτο ειναι αλλο τοπικ !!!!
ευχομαι να μην παρεξηγηθω λεω και παλι !
[/quote]
πηρα 4κινητο για να μην αναγκαζομαι να βαζω αλυσιδες οταν με πιασει κανενα χιονι. Πηρα το συγκεκριμενο 4κινητο διοτι δεν ειναι AWD, αρα δεν εχω επιβαρυνση απο συνεχομενη εμπλοκη της 4κινησης, αρα ειμαι 2κινητος οποτε θελω και 4κινητος για τα ζορια. Πηρα DIESEL. Πηρα οικογενειακο.
Το ASΧ δεν ειναι απογονος του OUTLANDER, ειναι το μικρο αδερφακι του, πιο μανιτζεβελο για την πολη και πιο οικονομικο (και με λιγοτερους χωρους).
το σκασιμο που εχει φαει η μερσεντες απο λιμνη πλαστηρα μεχρι λαμια γιατι ειχα το χιονι πισω μου, δεν λεγεται....δομοκο χτυπαγε συνεχεια το ESP...(ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΠΟΣΟ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΑ????)
πηλιο εταζα λαμπαδες μην με πιασει χιονι....οποτε, εκλεισα εναν κυκλο και ανοιξα αυτον...
βασικα ειχα σκεφτει να κρατησω την μερσεντες και να παρω ενα panda diesel 4x4, αλλα επειδη μου αρεσε μονο το cross το οποιο εκανε 17000, εεεεεεεε, εδωσα 3 παραπανω και εχω ΕΝΑ αυτοκινητο........
και εγω αν το σκεφτεις καλα , οτι κανεις εσυ {να βαζω τα παιδακια μου μεσα και να παμε στο βουνο, οπου εκει δεν ξερεις τι μπορει να βρεις, λιγο λασπη ,λιγο κροκαλα, λιγο σαθρο χωμα κλπ} το ιδιο κανω κι εγω...απλα επειδη εχω δει απιστευτα πραγματα που ξεκινησανε για πλακα, ΔΕΝ ΤΟ ΤΣΙΤΑΡΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.........θα το τσιταρω για να απεμπλακω απο μια δυσκολη κατασταση......