Θα αλλαξω ζαντακια, αν καποιος ενδιαφερεται για 17 μαμα ας μου γραψει. ΤΙΜΗ 250
Mitsubishi Asx Greece
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αυτες εψαχνα, αλλα σε διασταση 18χ8 μονο απο evo και ειναι και τσιμπημενες....ειχα βρει με 200 απο sportsback του 10 απατητες, αλλα ειναι 18χ7....και ετσι εμεινα στις δικες μου και εβαλα μια τετραδα uniroyal rainexpert3 και τελος....samair77 έγραψε:μηπως σε ενδιαφερουν 18αρες απο lancer για ανταλλαγη?
thanos_67 έγραψε:αυτες εψαχνα, αλλα σε διασταση 18χ8 μονο απο evo και ειναι και τσιμπημενες....ειχα βρει με 200 απο sportsback του 10 απατητες, αλλα ειναι 18χ7....και ετσι εμεινα στις δικες μου και εβαλα μια τετραδα uniroyal rainexpert3 και τελος....samair77 έγραψε:μηπως σε ενδιαφερουν 18αρες απο lancer για ανταλλαγη?
τα περισσοτερα lancer φορανε 18χ7 και πολυ λιγα 18χ7,5. Στις 7 pouch το μεγιστο ειναι 235 και το ιδανικο 215ή 225.....το ελαχιστο ειναι 205, αλλιως το λαστιχο κολυμπαει. Στις 8 pouch το ιδανικο ειναι 225 ή 235, μεγιστο το 245 και ελαχιστο το 215.....καταλαβαινεις γιατι ηθελα 8pouch, για να βαλω 235. Στην 7αρα ηταν πολυ στριμωγμενο και θα ηταν μπαλονι σκετο.samair77 έγραψε:thanos_67 έγραψε:αυτες εψαχνα, αλλα σε διασταση 18χ8 μονο απο evo και ειναι και τσιμπημενες....ειχα βρει με 200 απο sportsback του 10 απατητες, αλλα ειναι 18χ7....και ετσι εμεινα στις δικες μου και εβαλα μια τετραδα uniroyal rainexpert3 και τελος....samair77 έγραψε:μηπως σε ενδιαφερουν 18αρες απο lancer για ανταλλαγη?
18x8???? τι φαρδος θα εβαζες??
εμενα ειναι του lancer 18x7 η' 7.5 δεν θυμαμαι και εβαλα 225 και κουμπωσε αψογα.
παντος εχω και εγω τα ιδια ελστικα και ειμαι ενθουσιαζμενος στη βροχη. προσοχη στο χωμα ομως γιατι ειναι μαλακα και κοβονται.
thanos_67 έγραψε:τα περισσοτερα lancer φορανε 18χ7 και πολυ λιγα 18χ7,5. Στις 7 pouch το μεγιστο ειναι 235 και το ιδανικο 215ή 225.....το ελαχιστο ειναι 205, αλλιως το λαστιχο κολυμπαει. Στις 8 pouch το ιδανικο ειναι 225 ή 235, μεγιστο το 245 και ελαχιστο το 215.....καταλαβαινεις γιατι ηθελα 8pouch, για να βαλω 235. Στην 7αρα ηταν πολυ στριμωγμενο και θα ηταν μπαλονι σκετο.samair77 έγραψε:thanos_67 έγραψε:αυτες εψαχνα, αλλα σε διασταση 18χ8 μονο απο evo και ειναι και τσιμπημενες....ειχα βρει με 200 απο sportsback του 10 απατητες, αλλα ειναι 18χ7....και ετσι εμεινα στις δικες μου και εβαλα μια τετραδα uniroyal rainexpert3 και τελος....samair77 έγραψε:μηπως σε ενδιαφερουν 18αρες απο lancer για ανταλλαγη?
εμενα ειναι του lancer 18x7 η' 7.5 δεν θυμαμαι και εβαλα 225 και κουμπωσε αψογα.
παντος εχω και εγω τα ιδια ελστικα και ειμαι ενθουσιαζμενος στη βροχη. προσοχη στο χωμα ομως γιατι ειναι μαλακα και κοβονται.
Οσον αφορα τα λαστιχα τωρα. Χωμα δεν πολυπαω, και οταν παω ειμαι κοτα...το αυτοκινητο κανει ασφαλτινα χιλιομετρα και θελω οικονομια και καλο κρατημα. Απο περιεργεια τσεκαρα οτι λαστιχο ειχε μεσα στο μαγαζι ο λαστιχας....ΟΛΑ (η σχεδον ολα) εχουν μαλακα πλαινα πλεον....Αυτα που ειχαν δεικτες EU E/E/75 ειχαν σκληρα
πλαινα, αλλα μιλαμε για all terrain και οχι all season. Εσυ θα εβαζες λαστιχο κλασης d και κατω αν δεν υπηρχε λογος?
215/60/17 εβαλα, οι δικες μου ειναι 17χ6,5 (γμ τον τσιγκουνη τον γιαπωνεζο) το 215 στα 6,5 pouch ειναι το μεγιστο που παιρνει.Ευχαριστω για τις ευχες και ανταποδιδω.samair77 έγραψε:thanos_67 έγραψε:τα περισσοτερα lancer φορανε 18χ7 και πολυ λιγα 18χ7,5. Στις 7 pouch το μεγιστο ειναι 235 και το ιδανικο 215ή 225.....το ελαχιστο ειναι 205, αλλιως το λαστιχο κολυμπαει. Στις 8 pouch το ιδανικο ειναι 225 ή 235, μεγιστο το 245 και ελαχιστο το 215.....καταλαβαινεις γιατι ηθελα 8pouch, για να βαλω 235. Στην 7αρα ηταν πολυ στριμωγμενο και θα ηταν μπαλονι σκετο.samair77 έγραψε:thanos_67 έγραψε:αυτες εψαχνα, αλλα σε διασταση 18χ8 μονο απο evo και ειναι και τσιμπημενες....ειχα βρει με 200 απο sportsback του 10 απατητες, αλλα ειναι 18χ7....και ετσι εμεινα στις δικες μου και εβαλα μια τετραδα uniroyal rainexpert3 και τελος....samair77 έγραψε:μηπως σε ενδιαφερουν 18αρες απο lancer για ανταλλαγη?
Οσον αφορα τα λαστιχα τωρα. Χωμα δεν πολυπαω, και οταν παω ειμαι κοτα...το αυτοκινητο κανει ασφαλτινα χιλιομετρα και θελω οικονομια και καλο κρατημα. Απο περιεργεια τσεκαρα οτι λαστιχο ειχε μεσα στο μαγαζι ο λαστιχας....ΟΛΑ (η σχεδον ολα) εχουν μαλακα πλαινα πλεον....Αυτα που ειχαν δεικτες EU E/E/75 ειχαν σκληρα
πλαινα, αλλα μιλαμε για all terrain και οχι all season. Εσυ θα εβαζες λαστιχο κλασης d και κατω αν δεν υπηρχε λογος?
d????? για κανεναν λογο. εχω 2 παιδια και ταξιδευω συχνα. τα uniroyal ειναι απιθανα απλα θελουν οπως ειπες να εισαι κοτα στο χωμα. (εγω παω λιγο)
τελικα τι εβαλες 215 ή 225 ??
καλοφορετα και καλοταξιδα λοιπον!!!
thanos_67 έγραψε:Θα αλλαξω ζαντακια, αν καποιος ενδιαφερεται για 17 μαμα ας μου γραψει. ΤΙΜΗ 250
minaspan έγραψε:Ρίξε μια ματιά εδώ μήπως υπάρχουν!
https://www.car.gr/parts/view/11382495-rims-tires-tire-rims-mitsubishi-asx
https://www.car.gr/parts/view/12776631-rims-tires-rims
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης