ωραια!!
Mitsubishi Asx Greece
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
NikosPap έγραψε:Πέρασαν κιόλας 6 χρόνια (αλλά μόλις 40.000χλμ) από την προηγούμενη αλλαγή ελαστικών.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα Michelin Latitude Cross 215/70/R16 104H. Δεν είχα οποιοδήποτε πρόβλημα, ούτε τρύπημα όλα αυτά τα χρόνια.
Τα ελαστικά κρατάνε ακόμα καλά, παρά τα χρόνια τους. Βέβαια, τα περισσότερα χιλιόμετρα (για να μην πω σχεδόν όλα..) έγιναν σε άσφαλτο και με συντηρητική οδήγηση. Επιπλέον, το αμάξι παρκάρει σε κλειστό γκαράζ, τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά. Δηλαδή τα λάστιχα δεν έχουν ταλαιπωρηθεί, ούτε από πολλούς κακοτράχαλους δρόμους ούτε από τον ήλιο.
Σκέφτομαι λοιπόν να ξαναβάλω τα ίδια ελαστικά. Το κόστος της τετράδας, τοποθετημένα, είναι περίπου 545 ευρώ (460 ευρώ κόστισαν το 2016).
https://www.skroutz.gr/s/7298641/Michelin-Latitude-Cross-215-70-R16-104H-XL-Θερινό-Λάστιχο-για-4x4-SUV-Αυτοκίνητο.html
Από την άλλη πλευρά, στην πράξη, το 99% των χιλιομέτρων μου γίνονται σε άσφαλτο ή σε καλό χωματόδρομο και μόλις το 1% γίνονται σε πιο extreme καταστάσεις. Με αυτό το δεδομένο, αξίζει άραγε να ξαναβάλω τέτοια ελαστικά; Μήπως θα ήταν καλύτερα να προτιμήσω κάτι πιο ασφάλτινο;
Τα μόνα μειονεκτήματα του Michelin Latitude Cross (για μένα) είναι η αυξημένη κατανάλωση και ο αυξημένος θόρυβος στην άσφαλτο (σε σχέση με κάποιο καθαρά ασφάλτινο ελαστικό).
Απλά σημείωσα τις σκέψεις μου, δημοσίως...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Mitsubishi Asx Greece » Συζητήσεις-Θέματα Αυτοκινήτου » Ελαστικά » Michelin Latitude Cross vs Yokohama Geolandar A/T-S vs ...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης