Mitsubishi Asx Greece
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
cubapete έγραψε:εγώ έβαλα αυτό που βάζει η mitsubishi. Περιμένω να το δω μόλις έρθει το αμάξι. Ελπίζω να μην το μετανοιώσω που δεν έβαλα κάτι από έξω. Προσπαθώ να βάλω και εγώ ένα λινκ με μια οθόνη αφής αλλά δεν με αφήνει να βάλω λινκ σαν καινούργιος χρήστης. Βάλτε στο google "Compass Mitsubishi ASX DvD GPS" και θα βρείτε ένα της autoview
cubapete έγραψε:φίλε μου αν εννοείς εμένα, το έβαλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. είχα ένα φόβο γιατί δεν το είχα δει πουθενά αλλά τελικά είναι super. Προφανός ούτε αυτοί το έχουν δει άρα είναι καινούργιο γιατί οι πωλητές δεν ξέρανε καν να μου το δείξουνε πως δουλεύει. Το έδειξα και σε ένα φίλο μου που ξέρει από αυτά γιατί περνάει συναγερμούς και διάφορα συστήματα σε αυτοκίνητα (και πουλάνε και αυτοί όθόνες με πανω κάτω τα ίδια λεφτά) και μου παραδέχτηκε όντως ότι είναι πολύ ωραίο με ωραία γραφικά σε σχέση με αυτά που έχει δει. επίσης έχει 2 χρόνια εγγύηση και όχι 1 όπως αυτά του εμπορίου. Το gps όταν το πήρα δεν δούλευε γιατί οι μπαγλαμάδες στην αθήνα που το πέρασαν δεν είχαν περάσει τους χάρτες (η κάρτα ήταν σφραγισμένη και την βάλαμε με τον πωλητή στο μηχάνημα). οπότε στείλαμε την κάρτα μόνο στην αθήνα και σε καμμιά βδομάδα ήρθε με περασμένους τους χάρτες. Σου το προτείνω να βάλεις γιατί αλλάζει όλη η όψη του αυτοκινήτου μέσα. Η οθόνη που έχει από την μάνα του είναι ανύπαρκτη. Με λίγα λόγια λέει!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης