Ναι συγνώμη Velmar , δικό μου λάθος!
Mitsubishi Asx Greece
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
neo_asx έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά του asx του 18 ΄στη βασική έκδοση(INFORM) και θα ήθελα να ρωτήσω τον @ASX 18 ή όποιον άλλον το έχει ήδη πάρει να μας πει για οδική συμπεριφορά-κατανάλωση- χώρους ή ότι καλό ή κακό νομίζει ότι είδε.
Το συγκεκριμένο το θεωρώ πολύ τίμιο για τα λεφτά που ζητάει μιας και εγώ ζητάω αυτοκίνητο που θα κρατήσει στο χρόνο και απλά θα κάνει τη δουλειά του.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ASX 18 έγραψε:neo_asx έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά του asx του 18 ΄στη βασική έκδοση(INFORM) και θα ήθελα να ρωτήσω τον @ASX 18 ή όποιον άλλον το έχει ήδη πάρει να μας πει για οδική συμπεριφορά-κατανάλωση- χώρους ή ότι καλό ή κακό νομίζει ότι είδε.
Το συγκεκριμένο το θεωρώ πολύ τίμιο για τα λεφτά που ζητάει μιας και εγώ ζητάω αυτοκίνητο που θα κρατήσει στο χρόνο και απλά θα κάνει τη δουλειά του.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Φίλε καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Σχετικά με το ερώτημά σου, σου παραθέτω τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ του νέου μοντέλου ASX, μετά από αντίστοιχο ψάξιμο που είχε προηγηθεί εκ μέρους μου, αλλά και από την συνύπαρξη μαζί του μέσα στο διάστημα των 4 περίπου μηνών που το έχω στην κατοχή μου.
ΘΕΤΙΚΑ:
1.Αξιοπιστία και 5 χρόνια εγγύηση
2.Ατμοσφαιρικό μοτέρ made in Japan και όχι turbo τρικύλινδρα ή δεν ξέρω τι άλλο που έχει γεμίσει η αγορά.
3.Ασφάλεια ( αερόσακους και για τα γόνατα ), ASC,TCL,ABS, κλπ
4.Οικονομία
5.Ευρυχωρία καμπίνας επιβατών και χώρου αποσκευών ( 400 lit περίπου )
6.Εύχρηστο και σαφές σασμάν
7.Ύψος για light εκτός δρόμου αποδράσεις
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ : VALUE FOR MONEY
ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
1.Σχετικά θορυβώδες στις υψηλές στροφές ( μετά τα 130 χιλ.)
2.Έλλειψη τετρακίνησης , εάν πηγαίνεις συχνά εκτός δρόμου ( διαφορετικά δεν θα σου λείψει ).
Αυτά από εμένα. Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να δώσουν και τα άλλα παιδιά που έχουν το βενζινοκίνητο και το έχουν περισσότερο χρόνο στην κατοχή τους ( υπερτερούν οι κάτοχοι με πετρέλαιο ).
ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
neo_asx έγραψε:Ευχαριστώ έστω και καθυστερημένα.
Στα φώτα ομίχλης ξέρεις αν υπάρχει καλωδίωση για μετέπειτα εγκατάστασή τους;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης