Mitsubishi Asx Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Mitsubishi Asx Greece

Forum κατόχων Mitsubishi Asx στην Ελλάδα

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

asx new model

+5
SamAir77
minaspan
sasasj
klrs
ASX 18
9 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26asx new model - Σελίδα 2 Empty Απ: asx new model Τρι Μαρ 06, 2018 1:29 pm

Thodoris

Ναι συγνώμη Velmar , δικό μου λάθος!

27asx new model - Σελίδα 2 Empty Απ: asx new model Δευ Απρ 30, 2018 5:24 pm

neo_asx

Καλησπέρα και από εμένα.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά του asx του 18 ΄στη βασική έκδοση(INFORM) και θα ήθελα να ρωτήσω τον  @ASX 18 ή όποιον άλλον το έχει ήδη πάρει να μας πει για οδική συμπεριφορά-κατανάλωση- χώρους ή ότι καλό ή κακό νομίζει ότι είδε.

Το συγκεκριμένο το θεωρώ πολύ τίμιο για τα λεφτά που ζητάει μιας και εγώ ζητάω αυτοκίνητο που θα κρατήσει στο χρόνο και απλά θα κάνει τη δουλειά του.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

28asx new model - Σελίδα 2 Empty Απ: asx new model Δευ Απρ 30, 2018 8:54 pm

ASX 18

ASX 18

neo_asx έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά του asx του 18 ΄στη βασική έκδοση(INFORM) και θα ήθελα να ρωτήσω τον  @ASX 18 ή όποιον άλλον το έχει ήδη πάρει να μας πει για οδική συμπεριφορά-κατανάλωση- χώρους ή ότι καλό ή κακό νομίζει ότι είδε.

Το συγκεκριμένο το θεωρώ πολύ τίμιο για τα λεφτά που ζητάει μιας και εγώ ζητάω αυτοκίνητο που θα κρατήσει στο χρόνο και απλά θα κάνει τη δουλειά του.

Φίλε καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Σχετικά με το ερώτημά σου, σου παραθέτω τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ του νέου μοντέλου ASX, μετά από αντίστοιχο ψάξιμο που είχε προηγηθεί εκ μέρους μου, αλλά και από την συνύπαρξη μαζί του μέσα στο διάστημα των 4 περίπου μηνών που το έχω στην κατοχή μου.
ΘΕΤΙΚΑ:
1.Αξιοπιστία και 5 χρόνια εγγύηση
2.Ατμοσφαιρικό μοτέρ made in Japan και όχι turbo τρικύλινδρα  ή δεν ξέρω τι άλλο που έχει γεμίσει η αγορά.
3.Ασφάλεια ( αερόσακους και για τα γόνατα ), ASC,TCL,ABS, κλπ
4.Οικονομία
5.Ευρυχωρία καμπίνας επιβατών και χώρου αποσκευών ( 400 lit περίπου )
6.Εύχρηστο και σαφές σασμάν
7.Ύψος για light εκτός δρόμου αποδράσεις
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ : VALUE FOR MONEY

ΑΡΝΗΤΙΚΑ:  
1.Σχετικά θορυβώδες στις υψηλές στροφές ( μετά τα 130 χιλ.)
2.Έλλειψη τετρακίνησης , εάν πηγαίνεις συχνά εκτός δρόμου ( διαφορετικά δεν θα σου λείψει ).

Αυτά από εμένα. Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να δώσουν και τα άλλα παιδιά που έχουν το βενζινοκίνητο και το έχουν περισσότερο χρόνο στην κατοχή τους ( υπερτερούν οι κάτοχοι με πετρέλαιο ).
ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ  cheers

29asx new model - Σελίδα 2 Empty Απ: asx new model Δευ Απρ 30, 2018 10:19 pm

neo_asx

ASX 18 έγραψε:
neo_asx έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα.

Φίλε καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Σχετικά με το ερώτημά σου, σου παραθέτω τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ του νέου μοντέλου ASX, μετά από αντίστοιχο ψάξιμο που είχε προηγηθεί εκ μέρους μου, αλλά και από την συνύπαρξη μαζί του μέσα στο διάστημα των 4 περίπου μηνών που το έχω στην κατοχή μου.
ΘΕΤΙΚΑ:
1.Αξιοπιστία και 5 χρόνια εγγύηση
2.Ατμοσφαιρικό μοτέρ made in Japan και όχι turbo τρικύλινδρα  ή δεν ξέρω τι άλλο που έχει γεμίσει η αγορά.
3.Ασφάλεια ( αερόσακους και για τα γόνατα ), ASC,TCL,ABS, κλπ
4.Οικονομία
5.Ευρυχωρία καμπίνας επιβατών και χώρου αποσκευών ( 400 lit περίπου )
6.Εύχρηστο και σαφές σασμάν
7.Ύψος για light εκτός δρόμου αποδράσεις
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ : VALUE FOR MONEY

ΑΡΝΗΤΙΚΑ:  
1.Σχετικά θορυβώδες στις υψηλές στροφές ( μετά τα 130 χιλ.)
2.Έλλειψη τετρακίνησης , εάν πηγαίνεις συχνά εκτός δρόμου ( διαφορετικά δεν θα σου λείψει ).

Αυτά από εμένα. Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να δώσουν και τα άλλα παιδιά που έχουν το βενζινοκίνητο και το έχουν περισσότερο χρόνο στην κατοχή τους ( υπερτερούν οι κάτοχοι με πετρέλαιο ).
ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ  cheers

Ευχαριστώ για την απάντηση και καλοτάξιδο-απροβλημάτιστο να είναι.

Θα συμφωνήσω για τα τρικύλινδρα τούρμπο που προσπαθούν να κινήσουν 1,5 τόνο αυτοκίνητα.

Πιστεύω ότι ο 1,6 MIVEC είναι από τους πιο αξιόπιστους κινητήρες και με πολλά χρόνια δοκιμής στην πλάτη.

Επειδή η χρήση θα είναι κυρίως μέσα στην πόλη, πιστεύεις ότι είναι εφικτό ένα 8lit/100km ?

30asx new model - Σελίδα 2 Empty Απ: asx new model Τρι Μάης 01, 2018 7:45 pm

ASX 18

ASX 18

Ευχαριστώ για τις ευχές.
Όσον αφορά την κατανάλωση, αν κινείσαι περισσότερο περιφερειακά και λιγότερο στο κέντρο ( σταμάτα-ξεκίνα), θα δεις και τιμές κάτω από τα 8 λίτρα. Στο λίγο διάστημα που έχω το αυτοκίνητο, με χρήση περισσότερο εθνική και λιγότερο στην πόλη, χωρίς ιδιαίτερο φορτίο και με ταχύτητες 120-130 χλμ (λόγω στρωσίματος) η κατανάλωση κυμαίνεται μεταξύ 5,8 και 6,5
Σε αυτοκινητιστικά περιοδικά που έχουν κάνει δοκιμή το αυτοκίνητο , δίνουν μικτή κατανάλωση 8 λίτρα και το θεωρούν από τα πιο οικονομικά .
Αν θέλεις ρίξε και μια ματιά στο σχετικό θέμα που έχει ανοιχθεί στο forum.

31asx new model - Σελίδα 2 Empty Απ: asx new model Τρι Μάης 08, 2018 12:20 pm

neo_asx

Ευχαριστώ έστω και καθυστερημένα. Very Happy

Στα φώτα ομίχλης ξέρεις αν υπάρχει καλωδίωση για μετέπειτα εγκατάστασή τους;

32asx new model - Σελίδα 2 Empty Απ: asx new model Τρι Μάης 08, 2018 1:23 pm

ASX 18

ASX 18

neo_asx έγραψε:Ευχαριστώ έστω και καθυστερημένα. Very Happy

Στα φώτα ομίχλης ξέρεις αν υπάρχει καλωδίωση για μετέπειτα εγκατάστασή τους;

Σε σχετική ερώτηση που είχα κάνει και εγώ στον πωλητή, μου ανέφερε ότι δεν υπάρχει  έτοιμη και το σετ έρχεται με την καλωδίωσή του .Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν το έχω ψάξει ακόμη εάν όντως ισχύει .Σε αναζήτηση στο διαδίκτυο βρήκα σετ που συνοδεύεται από την καλωδίωση ( π.χ valeo ) και μάλιστα με πολύ χαμηλές τιμές.

33asx new model - Σελίδα 2 Empty Απ: asx new model Τετ Μάης 09, 2018 10:28 am

neo_asx

Έχεις δίκιο το βρήκα για after market parts και έχει και όλη την καλωδίωση και το κουμπί καμπίνας.

https://www.aliexpress.com/item/OEM-halogen-Fog-Light-Lamps-Harness-Switch-Kit-for-Mitsubishi-Outlander-Sport-2016/32664689130.html

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης