Mitsubishi Asx Greece
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
ααααα, αμα αρχιζουμε ετσι δεν θα παμε καλα...ειδες το ονομα της εταιρειας? ΖΟΗΑΝΑvi...αμα σε πιασουν οι ζωχαδες μετα δεν θα φταιμε εμεις....SamAir77 έγραψε:Τι δεν έχει το παραπάνω αλλα κάνει μισά λεφτά ;;
απο οσο το εψαξα οταν πηρα το dasaita δεν ταιριαζουν οι φισες για να βαλεις το μαμα μικροφωνο.....αλλα διπλα στο μαμα κολλας το κινεζικο και παιζει σπεσιαλ.....Giannismicky έγραψε:Δεν το γνωριζω handgp.. Εμενα δεν ειχε Bluetooth και ψιψιψωνια..
είχε στο πακέτο ένα μικροφωνακι και την κεραία του gps τι άλλα μεα σεα λες... Για δώσε ιδέες...και κανα λινκ να μην ψάχνω... χαχαχαthanos_67 έγραψε:giler84 έγραψε:την έβαλα και εγώ ( την οθόνη) ανέβηκε επίπεδο το αμάξι!
ZHLIARH....... πηρες και τα σεα και τα μεα ή την εφερες σκετη?
να βαλεις και dash cam, μονιμα στο παρπριζ και συνδεδεμενη με το multimedia που εβαλες......μετα να δεις αλλγη
η ιδια εταιρεια δινει DECODER για ψηφιακη TV, σετακι για tpms , ψηφιακη καμερα κλπ, ολα κουμπωνουν απλα χωρις μανιτζιβελιες...μονο εγω ξηλωσα το μισο (δεξια) αμαξι για να περασω τις κεραιες...ρωτα τον Μηνα που κοντεψε να λιποθυμησει οταν το ειδε..χ.αχαχα....giler84 έγραψε:είχε στο πακέτο ένα μικροφωνακι και την κεραία του gps τι άλλα μεα σεα λες... Για δώσε ιδέες...και κανα λινκ να μην ψάχνω... χαχαχαthanos_67 έγραψε:giler84 έγραψε:την έβαλα και εγώ ( την οθόνη) ανέβηκε επίπεδο το αμάξι!
ZHLIARH....... πηρες και τα σεα και τα μεα ή την εφερες σκετη?
να βαλεις και dash cam, μονιμα στο παρπριζ και συνδεδεμενη με το multimedia που εβαλες......μετα να δεις αλλγη
Καλησπερα, εγω ξηλωσα το πλαστικο καλυμμα στο δεξι κολωνακι, εριξα το ντουλαπακι και περασα τις κεραιες απο το multimedia, πισω απο ντουλαπκι, στο δεξι κολωνακι διπλα(κατωπρος το πατωμα στα λουκια που εχει το κολωνακι) και μετα μεσα απο το καλυμμα του ουρανου, με προσοχη στον μηχανισμο της ηλιοροφης.Την μια κεραια την εβγαλα στο παρμπριζ, την αλλη την αφησα μεσα, διπλα στον μηχανισμο ηλιοροφης και στην πλαφονιερα. Βασικα επρεπε να βγαλω και την δευτερη εξω. Μια επρεπε να ειναι οριζονται, μια καθετα για να σταυρωνει την ληψη σηματος. Ετσι εχω βαλει και δεκτη Gps και μικροφωνο για το handsfree.Gs33 έγραψε:την κεραία του δέκτη TV τη βάλατε στο παρμπρίζ ?
Είπα να πάει κάπου να μην φαίνεται , τις βάλαμε στις κολώνες του παρμπριζ αλλά χάνει στη λήψη .
Καμιά καλύτερη ιδέα ??
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Mitsubishi Asx Greece » Συζητήσεις-Θέματα Αυτοκινήτου » Αναβαθμίσεις-Αξεσουάρ » Navi 10.2" 4gb ram 32 ROM octacore απο γερμανια..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης