Mitsubishi Asx Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Mitsubishi Asx Greece

Forum κατόχων Mitsubishi Asx στην Ελλάδα

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Navi 10.2" 4gb ram 32 ROM octacore απο γερμανια..

+7
Gs33
treno
mrkol
thanos_67
minaspan
sasasj
Giannismicky
11 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

thanos_67

thanos_67

Giannismicky έγραψε:Θανο αναβαθμιση εκανες στην οθονη.? Εχουν βγει 2-3..
Αναβαθμισεις για το καινουριο?

Giannismicky

Giannismicky

Giannismicky

Giannismicky

Και mcu updates και android

Giannismicky

Giannismicky

Αν δε βαλεις τη gold , η αλλη αλλαζει τελειως το μενου.

thanos_67

thanos_67

Giannismicky έγραψε:Αν δε βαλεις τη gold , η αλλη αλλαζει τελειως το μενου.  
εσυ ποια εβαλες? εγω εχω το ανδροιδ 6,0 με το οκταπυρηνο και 4/32

Giannismicky

Giannismicky

6 εχεις?? Εγω εβαλα τη 8 τη κανονικη οχι τη gold..
Ποια οθονη εχεις ? Στειλε link να δω.

Giannismicky

Giannismicky

Navi 10.2" 4gb ram 32 ROM octacore απο γερμανια..  - Σελίδα 3 Screen18

thanos_67

thanos_67

Gs33

thanos_67 έγραψε:
Gs33 έγραψε:ναι , το έχουμε κλείσει ότι αν δεν διορθωθεί με τη νέα φίσα (νέα παραλαβή) , ξηλώνουμε .
Λογικά μετά θα πάω στο δικό σας.

Μετά από παλιά τραβήγματα με ιντερνετικές αγορές που δεν δούλευαν , δεν επιστρέφονταν κλπ κλπ , είπα να το πάρω από εδώ αντιπροσωπεία να μην έχω τα ίδια ....

Η φίσα κουμπώνει καλά .
Στον εγκέφαλο βγάζει ανοικτό κύκλωμα στους αερόσακους , αν καταλαβαίνω καλά κάποια επαφή λείπει από τη φίσα .

Δεν νομιζω νε ειναι θεμα φισας, λογικα ειναι θεμα της πλακετας που εχει η μικρη μασκα με τα 3 λαμπακια, συνηθως εκει πασχουν αυτα, σε κολλησεις που εχουν αστοχησει

Έφτασε η πολυαναμενόμενη επόμενη παρτίδα με φίσες , με αλλαγμένο can bus , και τζίφος .
Το ίδιο πρόβλημα με τους αερόσακους , ή μάλλον με το λαμπάκι της πρόσοψης .

Τί λέτε ρε παιδιά , βαρέθηκα την ταλαιπωρία

Νέο στοιχείο είναι ότι η αρχική πρόσοψη που μου έβγαλε το πρόβλημα , τοποθετήθηκε σε άλλο αυτοκίνητο (ASX , στην Καλαμάτα) ) και είναι ok .

Το λογικό είναι να πάρω τα λεφτά μου πίσω και να πάω σε αυτό που έχετε πάρει όλοι . Εδώ μου φύτεψαν τον εξής ενδοιασμό : μήπως το δικό μου ASX είναι διαφοροποιημένο για οποιοδήποτε λόγο στο λογισμικό ή τις συνδέσεις , και βγάλω το ίδιο θέμα και με το καινούριο .
Θυμίζω , έχουμε δοκιμάσει 2 διαφορετικές προσόψεις (πλαίσια με το λαμπάκι , το alarm και τη ζώνη συνοδηγού) , 3 διαφορετικές φίσες .Μόνο με το εργοστασιακό σβήνεται το error .

Μήπως έχει κανείς φωτο την καλωδίωση - φίσα του Dasaita ??????

Gs33

ή μήπως υπάρχει διάγραμμα της καλωδίωσης σε κανένα manual ??
Πάντως , κούρασηηηη

klrs

klrs

[quote="Gs33"]
thanos_67 έγραψε:
Gs33 έγραψε:ναι , το έχουμε κλείσει ότι αν δεν διορθωθεί με τη νέα φίσα (νέα παραλαβή) , ξηλώνουμε .
Λογικά μετά θα πάω στο δικό σας.

Μετά από παλιά τραβήγματα με ιντερνετικές αγορές που δεν δούλευαν , δεν επιστρέφονταν κλπ κλπ , είπα να το πάρω από εδώ αντιπροσωπεία να μην έχω τα ίδια ....

Η φίσα κουμπώνει καλά .
Στον εγκέφαλο βγάζει ανοικτό κύκλωμα στους αερόσακους , αν καταλαβαίνω καλά κάποια επαφή λείπει από τη φίσα .

Δεν νομιζω νε ειναι θεμα φισας, λογικα ειναι θεμα της πλακετας που εχει η μικρη μασκα με τα 3 λαμπακια, συνηθως εκει πασχουν αυτα, σε κολλησεις που εχουν αστοχησει

Έφτασε η πολυαναμενόμενη επόμενη παρτίδα με φίσες , με αλλαγμένο can bus , και τζίφος .
Το ίδιο πρόβλημα με τους αερόσακους , ή μάλλον με το λαμπάκι της πρόσοψης .

Τί λέτε ρε παιδιά , βαρέθηκα την ταλαιπωρία

Νέο στοιχείο είναι ότι η αρχική πρόσοψη που μου έβγαλε το πρόβλημα , τοποθετήθηκε σε άλλο αυτοκίνητο (ASX , στην Καλαμάτα) ) και είναι ok .

Το λογικό είναι να πάρω τα λεφτά μου πίσω και να πάω σε αυτό που έχετε πάρει όλοι . Εδώ μου φύτεψαν τον εξής ενδοιασμό : μήπως το δικό μου ASX είναι διαφοροποιημένο για οποιοδήποτε λόγο στο λογισμικό ή τις συνδέσεις , και βγάλω το ίδιο θέμα και με το καινούριο .
Θυμίζω , έχουμε δοκιμάσει 2 διαφορετικές προσόψεις  (πλαίσια με το λαμπάκι , το alarm και τη ζώνη συνοδηγού) , 3 διαφορετικές φίσες .Μόνο με το εργοστασιακό σβήνεται το error .

το my12 με το my13 εχουν καποιες διαφορες απ οτι εχουμε διαπιστωσει o giannismicky o samair και γω. μεσα απο το διαγνωστικο που εχουμε φαινεται. (actia xevo). στο my13 δεν μπορεις να επεμβεις σε ολες τις παραμετρους που μπορεις στο my12. ισως αυτο να λεει κατι.

Giannismicky

Giannismicky

Gs33 έγραψε:ή μήπως υπάρχει διάγραμμα της καλωδίωσης σε κανένα manual ??
Πάντως , κούρασηηηη
Να ρωτησω, το αμαξι σου ειναι με ενισχυτη και οθονη καο sub απο μαμα?
Μονο αυτα χρειαζονται canbus.. Τα αλλα κουμπωνουν χωρις..

Gs33

όχι , χωρίς οθόνη - sub .

πάντως ,  το δικό μου πρόβλημα δεν είναι ούτε το canbus ούτε η οθόνη , είναι η πλαστική πρόσοψη / πλαίσιο , στην οποία κάθεται η οθόνη . Συγκεκριμένα , το κάτω μέρος της που έχει λαμπάκι για τη ζώνη συνοδηγού (λειτουργεί) , alarm (λειτουργεί) , λαμπάκι για αερόσακους (δίνει ανοικτό κύκλωμα στο διαγνωστικό )

Το πλαίσιο που δίνουν με την οθόνη έχει μια πλακέτα κάτω με αυτά τα τρία , στην οποία καταλήγει μια μικρή φίσα

το διαγνωστικό :

Navi 10.2" 4gb ram 32 ROM octacore απο γερμανια..  - Σελίδα 3 Img_3610

Giannismicky

Giannismicky

Εγω επιμενω, να βγαλεις το canbus και να δοκιμασεις χωρις..
Δεν το χρειαζεσαι.και ισως μπερδευει τη κατασταση. Αν τοτε βγαζει ξανα, οκ

Gs33

Giannismicky έγραψε:Εγω επιμενω, να βγαλεις το canbus και να δοκιμασεις χωρις..

θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω σίγουρα , απλά δεν ξέρω αν αφαιρείται το canbus .Γίνεται ??

thanos_67

thanos_67

Gs33 έγραψε:

θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω σίγουρα , απλά δεν ξέρω αν αφαιρείται το canbus .Γίνεται ??
Το canbus ειπαμε ειναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ROCKFORD..αν το δικο σου δενε χει τετοιο ΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ canbus?

Gs33

thanos_67 έγραψε:
Gs33 έγραψε:

Το canbus ειπαμε ειναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ  ROCKFORD..αν το δικο σου δενε χει τετοιο ΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ canbus?

το παλικάρι είναι πραγματικά σωστός και έμπειρος , δεν ξέρω αν έπεσα πάνω στην παπαριά του
Αύριο θα (ξανα)πάω και θα του το μεταφέρω
μάλλον είναι χαζή η ερώτηση , αλλά ρωτάω για να καταλάβω εγώ , από το canbus δεν περνάνε όλες οι συνδέσεις , χειριστήρια τιμονιού κλπ ??

Στο dasaita η φίσα συνδέει  καλωδίωση του αυτοκινήτου στην καλωδίωση του τάμπλετ , χωρίς canbus ??

Gs33

συγγνώμη που επανέρχομαι στα ίδια , μήπως έχει κανείς φωτο της πρόσοψης (πίσω πλευρά) με την κάτω πλακέτα (ζώνη συνοδηγού , alarm , αερόσακοι) και της φίσας της , από το dasaita ??

Gs33

ο κύβος ερρίφθη , σήμερα αύριο ξηλώνεται κι επιστρέφεται η οθόνη και παραγγέλνω το dasaita .

υπάρχει κάτι να προσέξω στο tv tuner , λόγω περιοχών ?

thanos_67

thanos_67

Gs33 έγραψε:ο κύβος ερρίφθη , σήμερα αύριο ξηλώνεται κι επιστρέφεται η οθόνη και παραγγέλνω το dasaita .

υπάρχει κάτι να προσέξω στο tv tuner , λόγω περιοχών ?
η Dasaita απ οσο ειδα προσφατα δινει πλεον μόνο ενα decoder, τον καλο, με τις 2 κεραιες και προδιαγραφες για μεχρι 250 χλμ/ωρα(λεμε τωρα).........αυτον τον εζχω εδω και 3 χρονια, τοτε εδινε 3 η 4 διαφορετικα, ηταν και τοτε ο πιο ακριβς.....καλος ειναι, πολυ καλος......απλα να ξερεις οτι ΕΡΤ1 ΕΡΤ2 ΕΡΤ HD δεν θα βλεπεις απο καθολου(το βεβαιαο) μεχρι πολυ λιγο (το ιδανικο), εχουν προβλημα στο μπουκετο τους....ολα τα αλλα καναλια ΑΨΟΓΑ και με ταχυτητα ταξιδιου, απλα μετα την θηβα θα αλλαζεις κεντρο ληψης σηματος, η digea εχει διαφορετικα σηματα αναλογα την περιοχη, οποτε θα κανεις auto search.....βασικα εγω μονο εντος Αθηνων την δουλευω, μεσα στην κινηση να βλεπω κανενα εργακι

SamAir77

SamAir77

παιδια με λιγα λογια, επειδη με "κουρασατε" Very Happy με τα απειρα ποστ για το θεμα, μπορειτε να στειλετε λινκ με τισ καλυτερες και οικονομικοτερες λυσεις για οθονη??
ευχαριστω

ΥΓ αστειευομαι λεγοντας πως με κουρασατε.

https://www.youtube.com/channel/UCmEQJ-bfo5FvfeJxjUAc8bQ

SamAir77

SamAir77

SamAir77 έγραψε:παιδια με λιγα λογια, επειδη με "κουρασατε" Very Happy με τα απειρα ποστ για το θεμα, μπορειτε να στειλετε λινκ με τισ καλυτερες και οικονομικοτερες λυσεις για οθονη??
ευχαριστω

thanos_67

thanos_67

SamAir77 έγραψε:
SamAir77 έγραψε:παιδια με λιγα λογια, επειδη με "κουρασατε" Very Happy με τα απειρα ποστ για το θεμα, μπορειτε να στειλετε λινκ με τισ καλυτερες και οικονομικοτερες λυσεις για οθονη??
ευχαριστω

δεν σου στελνουμε, σιγα μην σε βαλουμε στο club με τα αναβαθμισμενα σουπερ -ντουπερ oxhmata....εκει να κατσεις, με το παλιοραδιοφωνο της μααμς...χαχαχαχα.....χαχαχα

SamAir77

SamAir77

Ζμπουτζαμ! Θα βάλω δορυφορική κεραία

thanos_67

thanos_67

SamAir77 έγραψε:Ζμπουτζαμ! Θα βάλω δορυφορική κεραία
βαλε αλλα προσεχε μην στο καψουν, μπορει αν το περασουν για συνεργειο εξωτερικων μεταδοσεων...χαχαχα

θα σου πω αυριο το λινκ

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-

» NAVI ΣΕ ASX
» Νέο NAVI για ASX MY-13

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης