Αναβαθμισεις για το καινουριο?Giannismicky έγραψε:Θανο αναβαθμιση εκανες στην οθονη.? Εχουν βγει 2-3..
Mitsubishi Asx Greece
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Αναβαθμισεις για το καινουριο?Giannismicky έγραψε:Θανο αναβαθμιση εκανες στην οθονη.? Εχουν βγει 2-3..
εσυ ποια εβαλες? εγω εχω το ανδροιδ 6,0 με το οκταπυρηνο και 4/32Giannismicky έγραψε:Αν δε βαλεις τη gold , η αλλη αλλαζει τελειως το μενου.
thanos_67 έγραψε:Δεν νομιζω νε ειναι θεμα φισας, λογικα ειναι θεμα της πλακετας που εχει η μικρη μασκα με τα 3 λαμπακια, συνηθως εκει πασχουν αυτα, σε κολλησεις που εχουν αστοχησειGs33 έγραψε:ναι , το έχουμε κλείσει ότι αν δεν διορθωθεί με τη νέα φίσα (νέα παραλαβή) , ξηλώνουμε .
Λογικά μετά θα πάω στο δικό σας.
Μετά από παλιά τραβήγματα με ιντερνετικές αγορές που δεν δούλευαν , δεν επιστρέφονταν κλπ κλπ , είπα να το πάρω από εδώ αντιπροσωπεία να μην έχω τα ίδια ....
Η φίσα κουμπώνει καλά .
Στον εγκέφαλο βγάζει ανοικτό κύκλωμα στους αερόσακους , αν καταλαβαίνω καλά κάποια επαφή λείπει από τη φίσα .
thanos_67 έγραψε:Δεν νομιζω νε ειναι θεμα φισας, λογικα ειναι θεμα της πλακετας που εχει η μικρη μασκα με τα 3 λαμπακια, συνηθως εκει πασχουν αυτα, σε κολλησεις που εχουν αστοχησειGs33 έγραψε:ναι , το έχουμε κλείσει ότι αν δεν διορθωθεί με τη νέα φίσα (νέα παραλαβή) , ξηλώνουμε .
Λογικά μετά θα πάω στο δικό σας.
Μετά από παλιά τραβήγματα με ιντερνετικές αγορές που δεν δούλευαν , δεν επιστρέφονταν κλπ κλπ , είπα να το πάρω από εδώ αντιπροσωπεία να μην έχω τα ίδια ....
Η φίσα κουμπώνει καλά .
Στον εγκέφαλο βγάζει ανοικτό κύκλωμα στους αερόσακους , αν καταλαβαίνω καλά κάποια επαφή λείπει από τη φίσα .
Να ρωτησω, το αμαξι σου ειναι με ενισχυτη και οθονη καο sub απο μαμα?Gs33 έγραψε:ή μήπως υπάρχει διάγραμμα της καλωδίωσης σε κανένα manual ??
Πάντως , κούρασηηηη
Giannismicky έγραψε:Εγω επιμενω, να βγαλεις το canbus και να δοκιμασεις χωρις..
Δεν το χρειαζεσαι.και ισως μπερδευει τη κατασταση. Αν τοτε βγαζει ξανα, οκ
Το canbus ειπαμε ειναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ROCKFORD..αν το δικο σου δενε χει τετοιο ΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ canbus?Gs33 έγραψε:Giannismicky έγραψε:Εγω επιμενω, να βγαλεις το canbus και να δοκιμασεις χωρις..
θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω σίγουρα , απλά δεν ξέρω αν αφαιρείται το canbus .Γίνεται ??
thanos_67 έγραψε:Το canbus ειπαμε ειναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ROCKFORD..αν το δικο σου δενε χει τετοιο ΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ canbus?Gs33 έγραψε:Giannismicky έγραψε:Εγω επιμενω, να βγαλεις το canbus και να δοκιμασεις χωρις..
θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω σίγουρα , απλά δεν ξέρω αν αφαιρείται το canbus .Γίνεται ??
η Dasaita απ οσο ειδα προσφατα δινει πλεον μόνο ενα decoder, τον καλο, με τις 2 κεραιες και προδιαγραφες για μεχρι 250 χλμ/ωρα(λεμε τωρα).........αυτον τον εζχω εδω και 3 χρονια, τοτε εδινε 3 η 4 διαφορετικα, ηταν και τοτε ο πιο ακριβς.....καλος ειναι, πολυ καλος......απλα να ξερεις οτι ΕΡΤ1 ΕΡΤ2 ΕΡΤ HD δεν θα βλεπεις απο καθολου(το βεβαιαο) μεχρι πολυ λιγο (το ιδανικο), εχουν προβλημα στο μπουκετο τους....ολα τα αλλα καναλια ΑΨΟΓΑ και με ταχυτητα ταξιδιου, απλα μετα την θηβα θα αλλαζεις κεντρο ληψης σηματος, η digea εχει διαφορετικα σηματα αναλογα την περιοχη, οποτε θα κανεις auto search.....βασικα εγω μονο εντος Αθηνων την δουλευω, μεσα στην κινηση να βλεπω κανενα εργακιGs33 έγραψε:ο κύβος ερρίφθη , σήμερα αύριο ξηλώνεται κι επιστρέφεται η οθόνη και παραγγέλνω το dasaita .
υπάρχει κάτι να προσέξω στο tv tuner , λόγω περιοχών ?
SamAir77 έγραψε:παιδια με λιγα λογια, επειδη με "κουρασατε" με τα απειρα ποστ για το θεμα, μπορειτε να στειλετε λινκ με τισ καλυτερες και οικονομικοτερες λυσεις για οθονη??
ευχαριστω
ΥΓ αστειευομαι λεγοντας πως με κουρασατε.
δεν σου στελνουμε, σιγα μην σε βαλουμε στο club με τα αναβαθμισμενα σουπερ -ντουπερ oxhmata....εκει να κατσεις, με το παλιοραδιοφωνο της μααμς...χαχαχαχα.....χαχαχαSamAir77 έγραψε:SamAir77 έγραψε:παιδια με λιγα λογια, επειδη με "κουρασατε" με τα απειρα ποστ για το θεμα, μπορειτε να στειλετε λινκ με τισ καλυτερες και οικονομικοτερες λυσεις για οθονη??
ευχαριστω
ΥΓ αστειευομαι λεγοντας πως με κουρασατε.
βαλε αλλα προσεχε μην στο καψουν, μπορει αν το περασουν για συνεργειο εξωτερικων μεταδοσεων...χαχαχαSamAir77 έγραψε:Ζμπουτζαμ! Θα βάλω δορυφορική κεραία
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Mitsubishi Asx Greece » Συζητήσεις-Θέματα Αυτοκινήτου » Αναβαθμίσεις-Αξεσουάρ » Navi 10.2" 4gb ram 32 ROM octacore απο γερμανια..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης