Giannismicky έγραψε:Κοζανη παντως αλλαξα λαδια-φιλτρο το καλοκαιρι και ηταν πολυ οκ τα παιδια εκει.. Τους εδωσα και τη πατεντα απο το φορουμ για το λεντακι οταν κανει καθαρισμο το dpf (το εχω κανει και ειναι must..)
λεντακι? για πες!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Giannismicky έγραψε:Κοζανη παντως αλλαξα λαδια-φιλτρο το καλοκαιρι και ηταν πολυ οκ τα παιδια εκει.. Τους εδωσα και τη πατεντα απο το φορουμ για το λεντακι οταν κανει καθαρισμο το dpf (το εχω κανει και ειναι must..)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Giannismicky στις Τετ Απρ 14, 2021 11:39 pm, 1 φορά
patsi έγραψε:Παιδιά τελικά το led έτσι ώστε να γνωρίζουμε την έναρξη αναγέννησης κάνει δουλειά, γιατί σκέφτομαι να το βάλω.
klrs έγραψε:patsi έγραψε:Παιδιά τελικά το led έτσι ώστε να γνωρίζουμε την έναρξη αναγέννησης κάνει δουλειά, γιατί σκέφτομαι να το βάλω.
οχι απλα κανει δουλεια.. ειναι σουπερ! δεν χανεις δευτερολεπτο ουτε απο την αρχη αναγεννησης ουτε απο το πραγματικο τελος της. εγω για παραδειγμα οταν καταλαβαινα οτι εκανε αναγεννηση, κεθε τοσο αφηνα το πενταλ του γκαζιου για να δω αν τελειωσε. τωρα πια δεν το αφηνω μεχρι να τελειωσει η αναγεννηση. αυτο εχει σαν αποτελεσμα πιο γρηγορο και πιο σωστο καθαρισμο του dpf... μη χανεις χρονο
klrs έγραψε:patsi έγραψε:Παιδιά τελικά το led έτσι ώστε να γνωρίζουμε την έναρξη αναγέννησης κάνει δουλειά, γιατί σκέφτομαι να το βάλω.
οχι απλα κανει δουλεια.. ειναι σουπερ! δεν χανεις δευτερολεπτο ουτε απο την αρχη αναγεννησης ουτε απο το πραγματικο τελος της. εγω για παραδειγμα οταν καταλαβαινα οτι εκανε αναγεννηση, κεθε τοσο αφηνα το πενταλ του γκαζιου για να δω αν τελειωσε. τωρα πια δεν το αφηνω μεχρι να τελειωσει η αναγεννηση. αυτο εχει σαν αποτελεσμα πιο γρηγορο και πιο σωστο καθαρισμο του dpf... μη χανεις χρονο
klrs έγραψε:patsi έγραψε:klrs έγραψε:patsi έγραψε:Παιδιά τελικά το led έτσι ώστε να γνωρίζουμε την έναρξη αναγέννησης κάνει δουλειά, γιατί σκέφτομαι να το βάλω.
Θα πάω στον ηλεκτρολόγο αύριο. Δεν νομίζω ότι πλην της συνδεσμολογίας που αναρτήθηκε πιο πάνω να χρειάζεται κάτι άλλο?[/quote
καντο μονο σου δεν ειναι τιποτα. μολις βγαλεις το πλαστικο στο σημειο που ανοιγουμε το καπο της μηχανης θα δεις τις φυσες μπροστα σου. τα χρωματα ειναι μοναδικα δεν γινεται να κανεις λαθος με λιγη προσοχη. ενα λεντ θα παρεις με το χρωμα που σου αρεσει και μια αντισταση για να μην καιγεται το λεντ και θα το κολλησεις στο ενα πινακι του λεντ (οποιο θες δεν παιζει ρολο). μονο μην μπαιρδεψεις το (+ - ) γιατι απλα δεν θα αναβει. οτι θες στειλε
Giannismicky έγραψε:klrs έγραψε:patsi έγραψε:klrs έγραψε:patsi έγραψε:Παιδιά τελικά το led έτσι ώστε να γνωρίζουμε την έναρξη αναγέννησης κάνει δουλειά, γιατί σκέφτομαι να το βάλω.
Θα πάω στον ηλεκτρολόγο αύριο. Δεν νομίζω ότι πλην της συνδεσμολογίας που αναρτήθηκε πιο πάνω να χρειάζεται κάτι άλλο?[/quote
καντο μονο σου δεν ειναι τιποτα. μολις βγαλεις το πλαστικο στο σημειο που ανοιγουμε το καπο της μηχανης θα δεις τις φυσες μπροστα σου. τα χρωματα ειναι μοναδικα δεν γινεται να κανεις λαθος με λιγη προσοχη. ενα λεντ θα παρεις με το χρωμα που σου αρεσει και μια αντισταση για να μην καιγεται το λεντ και θα το κολλησεις στο ενα πινακι του λεντ (οποιο θες δεν παιζει ρολο). μονο μην μπαιρδεψεις το (+ - ) γιατι απλα δεν θα αναβει. οτι θες στειλε
Μονο να σημειωσω οτι οταν κανει καθαρισμο, αναβει ΜΟΝΟ το led που βαλαμε..
Υπαρχει περιπτωση να αναψει το led μαζι με την ενδειξη αντιστασης τζαμιου.. Τοτε ΔΕΝ κανει αναγεννηση..
Αρέσει στον χρήστη Mixalis13
Giannismicky έγραψε:Δεν σου εχει τυχει ποτε οταν εχεις τον διακοπτη στο auto, (αυτον που ειναι και η αντισταση τζαμιου) να αναψει αυτοματα η αντισταση να ξεθαμπωσει το τζαμι?
Klrs στα ιαπωνικα αναβει.. Γιαυτο δε σου αναψεklrs έγραψε:Ούτε εμένα δεν μου έχει ανάψει ποτέ η αντίσταση μόνη της.. το έχω πάντα στο auto. Αλλά σου έκανε μιαβμικρη αναγεννηση.. συμβαινει
sasasj έγραψε:Δοκίμασα να πετάξω νερό στα τζάμια ενώ το είχα στο auto, και να δουλέψω και να πετάξω και νερό στο πίσω τζάμι.
Δεν άναψε καθόλου το led.
Και είναι και Ιαπωνικό!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Mitsubishi Asx Greece » Συζητήσεις-Θέματα Αυτοκινήτου » Αναβαθμίσεις-Αξεσουάρ » Εγκατάσταση LED (Ειδοποίηση έναρξης διαδικασίας αναγγένησης φίλτρου DPF)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης