Από που βάζετε πετρέλαιο ? από πιο είδατε πιο λίγες αναγεννήσεις.
Απο το συνεργείο ειπαν οχι ξανά Vpower... ειχαν πολλά θέματα λέει...
Απο το συνεργείο ειπαν οχι ξανά Vpower... ειχαν πολλά θέματα λέει...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
giler84 έγραψε:
Την αναγεννηση πλεον τη βλεπω μεσω obd και torque στο κινητο, δειχνει θερμοκρασια καυσαεριων κοντα στους 700οC ενω κανονικα ειναι περιπου 250. Οποτε πλεονξερω και ποτε να σβησω το αμαξι μιας και στο ρελαντι πεφτει στους 160οC
giler84 έγραψε:Το torque ειναι το πρόγραμμα που βλέπω τους αισθητήρες του αυτοκινήτου :
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.prowl.torque
τα αμαξι με το κινητο συνδέονται μεσω bluetooth με αυτο :
http://www.ebay.co.uk/itm/Mini-ELM327-OBD2-V1-5-Car-Bluetooth-Scanner-Android-Auto-Scan-Diagnostic-Tool-UK-/271623595403?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3f3e07258b
giler84 έγραψε:Και το vpower εχει 6-7% βιοντιζελ , ολα εχουν. Απλα καποια εχουν και παραπανω. 4η φορα που βαζω ελιν crystal , και ειδα μειωμενες αναγεννησεις και πεσμενη καταναλωση επισης οταν κανει αναγεννηση κραταει λιγοτερο (κανει περιπου 20λεπτα)παλιοτερα εκανε και 45 λεπτα. Οποτε για μενα μπραβο στην ελιν!
Την αναγεννηση πλεον τη βλεπω μεσω obd και torque στο κινητο, δειχνει θερμοκρασια καυσαεριων κοντα στους 700οC ενω κανονικα ειναι περιπου 250. Οποτε πλεονξερω και ποτε να σβησω το αμαξι μιας και στο ρελαντι πεφτει στους 160οC
(φυσικα δεν πιστευω οτι ο crystal ειναι 100% καταλληλο, οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ )
sasasj έγραψε:Δεν ξέρω τι γίνεται αλλα εγώ δεν έχω καταλάβει ακομα πότε κάνει αναγέννηση. Έχω κοντά στις 2000 χλμ σε κίνηση, επαρχιακούς δρόμους και μεικτές διαδρομές και δεν πρόσεξα κάτι.
sasasj έγραψε:Σύνολο 2000 μέχρι τώρα. Καινούριο ειναι. Ακόμα στρώνει.
Απλά δεν κατάλαβα κάποια διαφορά στο δούλεμα κάποια στιγμή που κάνει την αναγέννηση. Ούτε σε κατανάλωση. Δέν έπρεπε να κάνει έστω μια μέχρι τώρα;
Λαμπρος bren έγραψε:sasasj έγραψε:Σύνολο 2000 μέχρι τώρα. Καινούριο ειναι. Ακόμα στρώνει.
Απλά δεν κατάλαβα κάποια διαφορά στο δούλεμα κάποια στιγμή που κάνει την αναγέννηση. Ούτε σε κατανάλωση. Δέν έπρεπε να κάνει έστω μια μέχρι τώρα;
Σιγουρα εχει κανει! Απλα δεν εχεις μπει ακομα στο ''τριπακι'' της αναγεννησης! Ο ηχος του κινητηρα γινεται πιο τραχυς και το τραβηγμα του μειωνεται.Ενα απλο κολπο για να καταλαβαινεις οτι κανει αναγενηση ειναι οτι η μπαρα της στιγμιαιας καταναλωσης δεν πεφτει στο τερμα οταν αφηνεις το γκαζι και εννοειται πως εχει και αυξημενη μεση καταναλωση.Επισης οταν το αφηνεις στο ρελαντι οι στροφες του ειναι ανεβασμενες γυρω στις 900.Καλο ειναι να μην το σβησεις και να το αφησεις να πεσουν παλι στις κανονικες και την επομενη φορα που θα το παρεις δωστου ενα καλο πατημα!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης