Mitsubishi Asx Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Mitsubishi Asx Greece

Forum κατόχων Mitsubishi Asx στην Ελλάδα

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Likes and Dislikes

+17
Birdy
terry_ag7
giler84
sasasj
gmars
gmolas
SamAir77
blackmonster
desdim83
thomas.the
BANOS
georgeCM
johnpano
SirNik
Achalast
JIANOS
Admin
21 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Likes and Dislikes - Σελίδα 2 Empty Απ: Likes and Dislikes Πεμ Απρ 02, 2015 11:55 pm

sasasj

sasasj

Οδηγώντας τα ανακαλύπτω και τα ευχαριστιέμαι ή λιγότερο η περισσοτερο! Very Happy

27Likes and Dislikes - Σελίδα 2 Empty Απ: Likes and Dislikes Πεμ Απρ 16, 2015 2:54 pm

terry_ag7

desdim83 έγραψε:Μου αρεσει το άνοιγμα του μόλις πατάς λιγο το γκάζι και ο ήχος που βγάζει.
Η απειλητική όψη του.
Η άνεση στην οδήγηση.
Δεν μου αρεσει στις στροφές που φεύγει και το ανεβοκατέβασμα στις λακούβες.
Θεωρώ απαράδεκτο τον περιορισμό στις εκδόσεις για το diesel. Ο εξοπλισμός έπρεπε να ειναι πιο πλούσιος: start n go , αναδιπλούμενοι καθρέπτες κλπ. Ολα τα παρόμοια αυτοκίνητα έχουν αυτα standard.
Εμενα μου έκαναν δώρο το συναγερμό αλλά η τοποθέτηση του ηταν άθλια και πήγα να μου το φτιάξουν στην αντιπροσωπεία παλι.
Με τα λεφτα που δώσαμε το αυτοκινητο δεν πρεπει να εχει τέτοια θέματα.

μολις παρελαβα το βενζινοκινητο απο τη μαντρα παιδια!!
περιτο να σας πω το δεος που ενιωσα οταν το πειρα για πρωτη βολτα,αφου το προηγουμενο αυτοκινητο που ειχα ειναι ενα corsa c
-χωροι σε συγκριση με το corsa c που εχει αρκετους χωρους για αυτοκινητο της κατηγοριας του
-καθρευτες ξεκουραστοι

dislikes
- καλα χωρις ρεζερβα?
- ηχοσυστημα το corsa του 2005 μακραν καλυτερο
- περιορισμενη ορατοτητα απο το κεντρικο καθρευτη
- αρκετα σκληρο συμπλεκτη
αυτα προς στιγμην, ελπιζω να μην προσθαισω κ αλλα στα dislikes κ να εχω μονο like απο δω κ μπρος

28Likes and Dislikes - Σελίδα 2 Empty Απ: Likes and Dislikes Πεμ Απρ 16, 2015 2:58 pm

terry_ag7

terry_ag7 έγραψε:
desdim83 έγραψε:Μου αρεσει το άνοιγμα του μόλις πατάς λιγο το γκάζι και ο ήχος που βγάζει.
Η απειλητική όψη του.
Η άνεση στην οδήγηση.
Δεν μου αρεσει στις στροφές που φεύγει και το ανεβοκατέβασμα στις λακούβες.
Θεωρώ απαράδεκτο τον περιορισμό στις εκδόσεις για το diesel. Ο εξοπλισμός έπρεπε να ειναι πιο πλούσιος: start n go , αναδιπλούμενοι καθρέπτες κλπ. Ολα τα παρόμοια αυτοκίνητα έχουν αυτα standard.
Εμενα μου έκαναν δώρο το συναγερμό αλλά η τοποθέτηση του ηταν άθλια και πήγα να μου το φτιάξουν στην αντιπροσωπεία παλι.
Με τα λεφτα που δώσαμε το αυτοκινητο δεν πρεπει να εχει τέτοια θέματα.

μολις παρελαβα το βενζινοκινητο απο τη μαντρα παιδια!!
περιτο να σας πω το δεος που ενιωσα οταν το πειρα για πρωτη βολτα,αφου το προηγουμενο αυτοκινητο που ειχα ειναι ενα corsa c
-χωροι σε συγκριση με το corsa c που εχει αρκετους χωρους για αυτοκινητο της κατηγοριας του
-καθρευτες ξεκουραστοι

dislikes
- καλα χωρις ρεζερβα κ χωρις αυτοματο κλιματισμο για ενα τετοιο αμαξι?
- ηχοσυστημα το corsa του 2005 μακραν καλυτερο
- περιορισμενη ορατοτητα απο το κεντρικο καθρευτη
- αρκετα σκληρο συμπλεκτη

αυτα προς στιγμην, ελπιζω να μην προσθαισω κ αλλα στα dislikes κ να εχω μονο like απο δω κ μπρος

29Likes and Dislikes - Σελίδα 2 Empty Απ: Likes and Dislikes Πεμ Απρ 16, 2015 11:46 pm

sasasj

sasasj

Για όλα τα like συμφωνώ και με το παραπάνω! Cool

Αυτό με τον εξοπλισμό μου κανε και μενα αρνητική εντύπωση. Ρυθμιζόμενο καθ ύψος κάθισμα θα μπορουσε να εχει και στον συνοδηγό, αναδιπλούμενοι καθρέπτες επίσης κλπ χωρίς μεγάλο κόστος. Αν και δεν νομίζω οτι είναι θέμα κόστους αφού η διαφορά των 2.000 ευρώ του invite σε σχέση με το intense panorama που εχει πολλά περισσότερα πράγματα πάνω του θα κοστίζανε περισσότερο. Ίσως για να παμε έτσι και αλλιώς στην πιο πλούσια έκδοση.

Για τον συναγερμό δεν επιδίωξα να μου βάλουν αφού κάτι τέτοιο το φοβόμουνα και δεν ειναι και κανενας αξιόλογος συναγερμός.

30Likes and Dislikes - Σελίδα 2 Empty Απ: Likes and Dislikes Κυρ Δεκ 27, 2015 6:22 pm

Birdy

Εχω μια εβδομαδα που οδηγω το νεο asx 1.6. Diesel 4WD.
Στα συν:
- Το πατημα του αυτοκινητου
-Η ποιοτητα κυλισης και το φιλτραρισμα απο την αναρτηση
-Ο αθορυβος κινητηρας
-Η ελαστικοτητα του κινητηρα εκπληκτικη
-Η καταναλωση που παιζει max μεσα στην πολη 7l.Εκτος πολης πεφτει στο 5.7 με ταχυτητα 120-130 με εκτη.

Στα μειον:
-θορυβος απο τα λαστιχα
-μετριος εξοπλισμος
- μου φανηκαν μετρια τα φωτα η μεσαια σκαλα (δεν ειναι με τα ξενον)
- Απουσια φωτισμου σε καποιουςδιακοπτες.

Γενικα εχω κανει 1000 χλμ δεν εχω δει να κανει αναγεννηση ηδε το εχω καταλαβει τουλαχιστον.Γενικα μου αρεσει πολυ το αυτοκινητο παντως

31Likes and Dislikes - Σελίδα 2 Empty Απ: Likes and Dislikes Παρ Ιαν 20, 2017 5:50 pm

MessengerASX

Μοντέλο 1.6 Diesel 4X4 Invite Plus αγορά 2/2017:

Μια χαρά εξοπλισμός για τους εμπρός επιβάτες, αλλά τίποτα για τους πίσω (ούτε καν πλαφονιέρα οροφής!). Όμως έχει όλα τα ουσιαστικά χωρίς φιοριτούρες...

Πολύ καλός ήχος από το στερεοφωνικό.

Έχει ρεζέρβα ανάγκης (βασικά την έβαλε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης - εγώ το πήρα 12/2016).

Δείχνει καλοκατασκευασμένο.

User manual γραμμένο από Μηχανικό και ξαναγραμμένο από Δικηγόρο!

32Likes and Dislikes - Σελίδα 2 Empty Απ: Likes and Dislikes Πεμ Νοε 01, 2018 11:25 am

minaspan

minaspan

Κυκλοφορώ σχεδόν 2 χρόνια και 40.000χλμ με το asx ( 1.8 diesel 4x4 my 13 ) και έχω πλέον μια εικόνα του τι μου αρέσει και τι όχι τελικά. Κακά τα ψέματα δεν είναι και το πιο κουκλίστικο suv , αλλά γουστάρω που κυκλοφορούν πολύ λίγα σχετικά με άλλα μοντέλα ( βλέπε nissan ). Μ αρέσει που έχω την επιλογή της τετρακίνησης όποτε μόνο το επιλέξω εγώ. Δεν με ικανοποιεί το σασμάν ιδιαίτερα , γενικά και τι δεν θα έδινα να ήταν αυτόματο! Δεν με ικανοποιεί η ποιότητα βαφής, θεωρώ πως γρατσουνιέται εύκολα. Ευτυχώς που είναι λευκό, ας μας πουν όσοι έχουν μαύρο πως τα πάνε με τις αράχνες. Επειδή τραβάω βάρκα, στα πολύ σκούρα ( ράμπες με μεγάλη κλίση ) το αμάξι ζορίζεται, θα βόλευε πολύ σε τέτοιες περιπτώσεις να είχαμε την επιλογή αργού διαφορικού ( ζητάω πολλά έ? ). Μ αρέσει που είναι οικονομικό αναλογικά με το βάρος-όγκο-ιπποδύναμη ,αν θέλεις και προσέχεις. Γουστάρω πολύ τον αυτόματο πιλότο στην εθνική οδό. Με τρελαίνει που είναι όλο Japan cheers ( αν και μ αρέσουν και τα Γερμανικά ). Δεν μ αρέσει που σκέφτομαι ότι η βαλβίδα egr μου λερώνει όλη την εισαγωγή. Αν με ρωτούσες θα σου έλεγα πως έκανα καλή επιλογή και θα το ξαναέπερνα. Γενικά όποιος γνωρίζει τι αγοράζει, και είναι συνειδητοποιημένος ότι δεν παίρνει mercedes , νομίζω ότι θα τον καλύψει πλήρως. Δεν θα το έπαιρνα ποτέ όμως μπροστινοκίνητο , θα προτιμούσα fiat 500 x ( 1.6 diesel auto ) No affraid

33Likes and Dislikes - Σελίδα 2 Empty Απ: Likes and Dislikes Πεμ Νοε 01, 2018 11:27 am

minaspan

minaspan

minaspan έγραψε: θα προτιμούσα fiat 500 x ( 1.6 diesel auto ) No  affraid

Μην με μπλοκάρετε , σας παρακαλώ Laughing Laughing Laughing

34Likes and Dislikes - Σελίδα 2 Empty Απ: Likes and Dislikes Πεμ Νοε 01, 2018 3:54 pm

sallon1980

sallon1980

Μηνά τα μπροστινοκίνητα ASX είναι καλή επιλογή για τους ελληνικούς δρόμους γεμάτους γούβες,σαμάρια και πολλά νερά οταν βρέχει(το λέω σαν πρώην κάτοχος σχετικα χαμηλού οχήματος).
Η τετρακίνηση είναι πολλή καλή και μακάρι να την είχαν όλα τα αυτοκίνητα για offroad καταστάσεις και όχι μόνο(πχ κρατήματα).Αλλά έχεις και πιο πολλές φθορές,κατανάλωση, βάρος και κόστος αγοράς.Αν δεν είσαι λάτρεις offroad κσταστάσεων και το χρησιμοποιείς κυρίως σε αστικές περιοχές νομίζω οτι είναι καλή επιλογή και τα awd αν και δε σου κρύβω οτι θα την ήθελα και εγώ την τετρακίνηση.Οσο για το χρώμα έχεις απόλυτο δίκιο ακόμα και στο δικό μου που είναι γαλαζοπράσινο.Αρκετοί τριγμοί και γενικά θορυβώδες.Αλλά μέχρι στιγμής αξιόπιστο.

35Likes and Dislikes - Σελίδα 2 Empty Απ: Likes and Dislikes Κυρ Σεπ 08, 2019 11:58 am

mitsoutis

mitsoutis

Καλημέρα σε όλους.
3,5 χρόνια και 62000km με το asx 1.6 βενζίνη, τα περισσότερα σε Εθνική οδό και σχετικά λιγα σε χωματόδρομους.
Θετικά:
1. Εμφάνιση (αντρικη μάσκα)
2. Χώροι για την οικογενεια
3. Οικονομία καυσίμου (δικός μου μετρημενος μεσος ορος 6,5-6,7 l/100km).
4. Αξιοπιστία (μεχρι στιγμης μονο τριγμοι πλαστικων)
5. Ανετο στο ταξιδι με 110-120km/h.
6. Περναει σαμαρια λακκουβες και λοιπες κακοτεχνιες των δρομων χωρις αγχος και κοπανηματα.
6. Αξιοπρεπεστατα φρενα.

Αρνητικά:
1. Περιεργη κλιμακωση κιβωτιου. Μακριά 1η, υπερμακρια 2α που δεν ταιριάζουν με τον σχετικά αδυναμο κινητηρα.
2. Το αμάξωμα λακκουβιαζει πολυ εύκολα. Εχω φαει 2 χαλαζια και εχει γεμισει ουρανος , καπο, πλαινες κολωνες. Στα ιδια χαλαζια το ραβ του πατερα μου δεν καταλαβε τιποτα.
3. Ποιοτητα πλαστικων καμπινας και νεροχύτη παρμπριζ (τριγμοι απο διαφορα σημεια σε αλλαγες θερμοκρασίας κατα τη διάρκεια του ετους)
4. Αβολο-στενο καθισμα οδηγου (και ειμαι και λεπτός, τι να πουν οι πιο γεματοι...)
5. Σχετικά τραχυς-θορυβωδης κινητηρας που δεν εμπνέει και δεν εχει σπιρταδα για γρήγορη οδήγηση
6. Περιορισμενες δυνατότητες εκτος δρομου. Οτι κερδιζει με το υψος απο το εδαφος το χανει με την κακη κλιμακωση κιβωτιου, κακη προσφυση κατα την επιτάχυνση στις ανηφόρες κλπ.

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης