Οδηγώντας τα ανακαλύπτω και τα ευχαριστιέμαι ή λιγότερο η περισσοτερο!
Mitsubishi Asx Greece
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
desdim83 έγραψε:Μου αρεσει το άνοιγμα του μόλις πατάς λιγο το γκάζι και ο ήχος που βγάζει.
Η απειλητική όψη του.
Η άνεση στην οδήγηση.
Δεν μου αρεσει στις στροφές που φεύγει και το ανεβοκατέβασμα στις λακούβες.
Θεωρώ απαράδεκτο τον περιορισμό στις εκδόσεις για το diesel. Ο εξοπλισμός έπρεπε να ειναι πιο πλούσιος: start n go , αναδιπλούμενοι καθρέπτες κλπ. Ολα τα παρόμοια αυτοκίνητα έχουν αυτα standard.
Εμενα μου έκαναν δώρο το συναγερμό αλλά η τοποθέτηση του ηταν άθλια και πήγα να μου το φτιάξουν στην αντιπροσωπεία παλι.
Με τα λεφτα που δώσαμε το αυτοκινητο δεν πρεπει να εχει τέτοια θέματα.
terry_ag7 έγραψε:desdim83 έγραψε:Μου αρεσει το άνοιγμα του μόλις πατάς λιγο το γκάζι και ο ήχος που βγάζει.
Η απειλητική όψη του.
Η άνεση στην οδήγηση.
Δεν μου αρεσει στις στροφές που φεύγει και το ανεβοκατέβασμα στις λακούβες.
Θεωρώ απαράδεκτο τον περιορισμό στις εκδόσεις για το diesel. Ο εξοπλισμός έπρεπε να ειναι πιο πλούσιος: start n go , αναδιπλούμενοι καθρέπτες κλπ. Ολα τα παρόμοια αυτοκίνητα έχουν αυτα standard.
Εμενα μου έκαναν δώρο το συναγερμό αλλά η τοποθέτηση του ηταν άθλια και πήγα να μου το φτιάξουν στην αντιπροσωπεία παλι.
Με τα λεφτα που δώσαμε το αυτοκινητο δεν πρεπει να εχει τέτοια θέματα.
μολις παρελαβα το βενζινοκινητο απο τη μαντρα παιδια!!
περιτο να σας πω το δεος που ενιωσα οταν το πειρα για πρωτη βολτα,αφου το προηγουμενο αυτοκινητο που ειχα ειναι ενα corsa c
-χωροι σε συγκριση με το corsa c που εχει αρκετους χωρους για αυτοκινητο της κατηγοριας του
-καθρευτες ξεκουραστοι
dislikes
- καλα χωρις ρεζερβα κ χωρις αυτοματο κλιματισμο για ενα τετοιο αμαξι?
- ηχοσυστημα το corsa του 2005 μακραν καλυτερο
- περιορισμενη ορατοτητα απο το κεντρικο καθρευτη
- αρκετα σκληρο συμπλεκτη
αυτα προς στιγμην, ελπιζω να μην προσθαισω κ αλλα στα dislikes κ να εχω μονο like απο δω κ μπρος
minaspan έγραψε: θα προτιμούσα fiat 500 x ( 1.6 diesel auto )
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Mitsubishi Asx Greece » Παρουσιάσεις-Εντυπώσεις » Τι μου αρέσει και τι όχι- Γενικώς » Likes and Dislikes
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης