Τι μου αρέσει:
-Το γκάζι και η επιτάχυνσή του, αυτή την δευτέρα άμα τη δώσεις νομίζεις ότι θα πετάξεις
-Η ροπή του
-Η κατανάλωσή του
-Η τρεμουλιάρικη μούρη jet fighter και όλο το σουλούπι του εξωτερικά
-Οι χώροι του
-Οι μεγάλοι καθρέφτες του
-Το μέγεθός του, άνετο για παρκάρισμα και για να κυκλοφορείς σε στενά
-Η επιλεκτική τετρακίνηση
-Το Hill Assist, τέλειο για μένα που οδηγώ και παρκάρω συνέχεια σε ανηφοροκατηφόρες
-Το άνοιγμα που ενώνει τις πίσω θέσεις με το πορτ μπαγκάζ.
-Οι αισθητήρες βροχής και φώτων
-Οι αισθητήρες parking, στην αρχή μου την έσπαγε, αλλά τώρα που το συνήθισα μου αρέσει.
-Η τιμή του, όλα τα άλλα diesel SUV , πέραν του Dacia και του Yeti που δεν μου αρέσουν, έχουνε γύρω στα 40.000.
-το ότι δεν είναι σούπα σαν τα Qashquai και τα Tiguan, και ελπίζω να μη γίνουν ποτέ...
Τι δεν μου αρέσει:
-Το ότι δεν πήρα κάποιο δώρο όταν το αγόρασα, ξεφτίλα ρε παιδιά, 30.000 δίνουμε, ούτε ένα συναγερμό δηλαδή?
-Εν μέσω κρίσης, αντί να έχει κάποια προσφορά, ανέβηκε 1500 σε ένα χρόνο και τώρα το αυξήσανε άλλα 500 ευρώ. Καλά ρε, πάτε καλά????
-Το κασετόφωνο είναι πολύ απλό, θα έπρεπε να έχει κάτι πιο όμορφο εμφανισιακά τουλάχιστον.
-Το χειρόφρενο που δεν είναι ηλεκτρικό.
- Η περιορισμένη ορατότητα από το πίσω παράθυρο.
Αυτά μου έρχονται προς το παρόν, έπεται συνέχεια όσο μεγαλώνει η εμπειρία μας.
-Το γκάζι και η επιτάχυνσή του, αυτή την δευτέρα άμα τη δώσεις νομίζεις ότι θα πετάξεις
-Η ροπή του
-Η κατανάλωσή του
-Η τρεμουλιάρικη μούρη jet fighter και όλο το σουλούπι του εξωτερικά
-Οι χώροι του
-Οι μεγάλοι καθρέφτες του
-Το μέγεθός του, άνετο για παρκάρισμα και για να κυκλοφορείς σε στενά
-Η επιλεκτική τετρακίνηση
-Το Hill Assist, τέλειο για μένα που οδηγώ και παρκάρω συνέχεια σε ανηφοροκατηφόρες
-Το άνοιγμα που ενώνει τις πίσω θέσεις με το πορτ μπαγκάζ.
-Οι αισθητήρες βροχής και φώτων
-Οι αισθητήρες parking, στην αρχή μου την έσπαγε, αλλά τώρα που το συνήθισα μου αρέσει.
-Η τιμή του, όλα τα άλλα diesel SUV , πέραν του Dacia και του Yeti που δεν μου αρέσουν, έχουνε γύρω στα 40.000.
-το ότι δεν είναι σούπα σαν τα Qashquai και τα Tiguan, και ελπίζω να μη γίνουν ποτέ...
Τι δεν μου αρέσει:
-Το ότι δεν πήρα κάποιο δώρο όταν το αγόρασα, ξεφτίλα ρε παιδιά, 30.000 δίνουμε, ούτε ένα συναγερμό δηλαδή?
-Εν μέσω κρίσης, αντί να έχει κάποια προσφορά, ανέβηκε 1500 σε ένα χρόνο και τώρα το αυξήσανε άλλα 500 ευρώ. Καλά ρε, πάτε καλά????
-Το κασετόφωνο είναι πολύ απλό, θα έπρεπε να έχει κάτι πιο όμορφο εμφανισιακά τουλάχιστον.
-Το χειρόφρενο που δεν είναι ηλεκτρικό.
- Η περιορισμένη ορατότητα από το πίσω παράθυρο.
Αυτά μου έρχονται προς το παρόν, έπεται συνέχεια όσο μεγαλώνει η εμπειρία μας.