Mitsubishi Asx Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Mitsubishi Asx Greece

Forum κατόχων Mitsubishi Asx στην Ελλάδα

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ASX 1.8 - 4WD panorama???

2 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1ASX 1.8 - 4WD panorama??? Empty ASX 1.8 - 4WD panorama??? Πεμ Οκτ 06, 2011 3:04 pm

vorc

χαιρετω το φορουμ. σκεφτωμαι να αγορασω ενα ASX 4WD αλλα σε επικοινωνεια που ειχα με αντιπροσωπο στη Θεσ/νικη, μου ειπαν πως δε μπορω να εχω ηλιοροφη με το 1.8 4WD, μονο με το 1,6 2WD.... γνωριζει καποιος αν υπαρχει τροπος , η αν υπαρχει περιπτωση να φερουν και την εκδοση 1.8 4WD panorama ? επισης απο περιεργεια, γνωριζει καποιος για ποιο λογο δε φερνουν αυτη την εκδοση ? δε νομιζω να ειναι θεμα φορου πολυτελειας..
εστειλα mail στον εισαγωγε σχετικα αλλα δεν μου απαντησαν. μαλλον δεν ξερουν να να διαβαζουν mail..

Ευχαριστω

2ASX 1.8 - 4WD panorama??? Empty Απ: ASX 1.8 - 4WD panorama??? Πεμ Οκτ 06, 2011 9:30 pm

georgeCM

georgeCM

vorc έγραψε:χαιρετω το φορουμ. σκεφτωμαι να αγορασω ενα ASX 4WD αλλα σε επικοινωνεια που ειχα με αντιπροσωπο στη Θεσ/νικη, μου ειπαν πως δε μπορω να εχω ηλιοροφη με το 1.8 4WD, μονο με το 1,6 2WD.... γνωριζει καποιος αν υπαρχει τροπος , η αν υπαρχει περιπτωση να φερουν και την εκδοση 1.8 4WD panorama ? επισης απο περιεργεια, γνωριζει καποιος για ποιο λογο δε φερνουν αυτη την εκδοση ? δε νομιζω να ειναι θεμα φορου πολυτελειας..
εστειλα mail στον εισαγωγε σχετικα αλλα δεν μου απαντησαν. μαλλον δεν ξερουν να να διαβαζουν mail..

Ευχαριστω

Γεια σου vorc,

μην περιμένεις και μεγάλη ανταπόκριση από την εταιρεία. Από ότι φαίνεται φέρνουν πολύ συγκεκριμένα μοντέλα με επίπεδα εξοπλισμού, στερώντας σου έτσι την δυνατότητα να πάρεις το αυτοκίνητο με το επίπεδο εξοπλισμού που θα ήθελες. Και επειδή οι εποχές είναι "περίεργες" το πιθανότερο είναι να μην εισάγουν άμεσα τουλάχιστον το panorama 1.8 4WD, μάλλον λόγω της ανεβασμένης τιμής που θα φτάνει...
Κουφό...αλλά έτσι είναι PRAGMATA ELLADA...

3ASX 1.8 - 4WD panorama??? Empty Απ: ASX 1.8 - 4WD panorama??? Πεμ Οκτ 06, 2011 10:15 pm

vorc

george, μονο 1 ειναι ο εισαγωγεας? αν καταλαβα υπηρξαν αμαξια με αυτον τον εξοπλισμο, αλλα μετα περιορισαν τις επιλογες... εχεις δικιο. Ελλαδαρα.

4ASX 1.8 - 4WD panorama??? Empty Απ: ASX 1.8 - 4WD panorama??? Παρ Οκτ 07, 2011 2:17 pm

georgeCM

georgeCM

vorc έγραψε:george, μονο 1 ειναι ο εισαγωγεας? αν καταλαβα υπηρξαν αμαξια με αυτον τον εξοπλισμο, αλλα μετα περιορισαν τις επιλογες... εχεις δικιο. Ελλαδαρα.

Ένας και μοναδικός What a Face Η πρώτη παρτίδα που έφερε το 2010 είχε κάποια κομμάτια και τέλος. Πάντως επειδή το είχα δει τότε σε μια έκθεση γιατί με ενδιέφερε και μένα η panorama, να σου πω τις ενστάσεις μου.
1. Υπερβολική η τιμή (έπιανε τα +3.000€)
2. Δεν είναι ανοιγόμενη.
3. Περιορίζει πολύ το εσωτερικό ύψος. Είμαι 1.87, στο πίσω κάθισμα ένιωσα να μου κάθεται στο κεφάλι, μπροστά δεν άφηνε πολύ περιθώριο.

5ASX 1.8 - 4WD panorama??? Empty Απ: ASX 1.8 - 4WD panorama??? Παρ Οκτ 07, 2011 4:28 pm

vorc

george, σ'ευχαριστω για τις απαντησεις. εισαι ευχαριστημενος απο το αμαξι? ποσο καιρο το εχεις? πως ειναι στην ασφαλτο? υπαρχει κατι που σε χαλαει με αυτο? υπαρχουν πραγματα που ειναι αναγκαια να εχω/ξερω για αυτο? τι θα αλλαζες? Σκεφτομαι για το 1.8 4 WD. τι λες?

6ASX 1.8 - 4WD panorama??? Empty Απ: ASX 1.8 - 4WD panorama??? Παρ Οκτ 07, 2011 5:04 pm

georgeCM

georgeCM

vorc έγραψε:george, σ'ευχαριστω για τις απαντησεις. εισαι ευχαριστημενος απο το αμαξι? ποσο καιρο το εχεις? πως ειναι στην ασφαλτο? υπαρχει κατι που σε χαλαει με αυτο? υπαρχουν πραγματα που ειναι αναγκαια να εχω/ξερω για αυτο? τι θα αλλαζες? Σκεφτομαι για το 1.8 4 WD. τι λες?

Σε διαβεβαιώ ότι είναι πολύ καλή επιλογή.Έχω το 1.8 4WD το οποίο θεωρώ τίμια επιλογή και πραγματικά το απολαμβάνω. Έχω κάνει 10.000 km σε 3,5 μήνες σε όλα τα τερέν. Έχει φοβερή ροπή και στην άσφαλτο πάει αρχοντικά (δεν νοιώθεις με τίποτα τα πολλά χιιόμετρα), αλλά επειδή όπως καταλαβαίνεις πάντοτε υπάρχουν και κάποια μειονεκτήματα, νομίζω ότι αν ρίξεις μια ματιά στο forum αυτό, όπου θα δεις likes / dislikes και άλλων φίλων, θα πάρεις μια πιο ολοκληρωμένη ιδέα.

Enjoy!

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης