Mitsubishi Asx Greece
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αρέσει στους χρήστες Achalast, Giannismicky και Ευριπίδης
Παλίκαρε να σου κάνω λίγες ερωτήσεις...η παλια σου εσπασε και την άλλαξες? Είναι ιδια με την εργοστασιακη ή εβαλες μεγαλύτερη, και αν ναι τί εταιρεια έβαλες τί κωδικό τί αλλες αλλαγες έκανες (πολλ.εξαγωγής, intercooler κτλ.) τί διαφορά είδες σε επιδόσεις και καταναλωση? Ευτυχώς που είπα ότι θα σου κάνω "λίγες" ερωτ'ησεις...sasasj έγραψε:Σας βάζω μερικές φωτογραφίες από την καινούρια μου τουρμπίνα.
Αφού δεν είναι χαλασμένο ανταλλακτικό το έβαλα στα αξεσουάρ...
Αρέσει στον χρήστη Achalast
Αρέσει στον χρήστη Achalast
sasasj έγραψε:Θα σου τις απαντήσω όλες.
Η τουρμπίνα δεν έσπασε. Στην πραγματικότητα ήθελε αλλαγή το cartridge της που έχει το VGT. Απ' όσο κατάλαβα όταν είδα το παλιό cartridge είχαν κολλήσει τα πτερύγια του VGT από καπνιλα.
Έβαλα την ίδια, καινούρια γνήσια με μια αλλαγή στον κωδικό στο τελευταίο ψηφίο. Δεν ξέρω τι διαφορετικό μπορεί να είχε με την πρώτη που φορούσε το αμάξι. Λογικά κάποια αλλαγή σε κάτι που είχε πιθανό πρόβλημα σε παλιότερη σειρά παραγωγής. Δεν θυμάμαι κωδικό. Αν τον βρω θα στον γράψω. Αλλαγή βελτίωση δεν έκανα καμία. Άλλαξα πολλαπλή εξαγωγής στα πλαίσια ανάκλησης μετά από ομαδική καταγγελία στο υπουργείο μεταφορών. Δεν είδα καμία διαφορά. Είδα διαφορα αν κατάλαβα καλά ή αν ήταν ιδέα μου όταν έβαλα την καινούρια με πριν. Μου φάνηκε σαν να τραβάει καλύτερα πιο άνετα. Κατανάλωση τα ίδια αφού δεν είχα άλλες αλλαγές.
DIG έγραψε:sasasj έγραψε:Θα σου τις απαντήσω όλες.
Η τουρμπίνα δεν έσπασε. Στην πραγματικότητα ήθελε αλλαγή το cartridge της που έχει το VGT. Απ' όσο κατάλαβα όταν είδα το παλιό cartridge είχαν κολλήσει τα πτερύγια του VGT από καπνιλα.
Έβαλα την ίδια, καινούρια γνήσια με μια αλλαγή στον κωδικό στο τελευταίο ψηφίο. Δεν ξέρω τι διαφορετικό μπορεί να είχε με την πρώτη που φορούσε το αμάξι. Λογικά κάποια αλλαγή σε κάτι που είχε πιθανό πρόβλημα σε παλιότερη σειρά παραγωγής. Δεν θυμάμαι κωδικό. Αν τον βρω θα στον γράψω. Αλλαγή βελτίωση δεν έκανα καμία. Άλλαξα πολλαπλή εξαγωγής στα πλαίσια ανάκλησης μετά από ομαδική καταγγελία στο υπουργείο μεταφορών. Δεν είδα καμία διαφορά. Είδα διαφορα αν κατάλαβα καλά ή αν ήταν ιδέα μου όταν έβαλα την καινούρια με πριν. Μου φάνηκε σαν να τραβάει καλύτερα πιο άνετα. Κατανάλωση τα ίδια αφού δεν είχα άλλες αλλαγές.
Γειά χαρά και απο μένα και Χρόνια Πολλά για τις μέρες αυτές.
Αν θες δώσε μας μερικές πληροφορίες για την ανάκληση που λες. Για ποιάς χρονιάς μοντέλα πρόκειται; Ψάχνω στο ινετ στις ανακλήσεις και δεν βρίσκω κάτι σχετικό.
Αρέσει στον χρήστη DIG
Αρέσει στον χρήστη DIG
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης