Mitsubishi Asx Greece
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Είσαι σίγουρος ότι είναι από το καπέλο όπως λες?neo_asx έγραψε:...(αν εξαιρέσω κάποιους τριγμούς απο το "καπέλο" του καντράν των οργάνων που είναι σκληρό πλαστικό και δεν έχει καλή ποιότητα-συναρμογή)...
sasasj έγραψε:Μπορεί με το πάτημα να σταματάει να τρέμει το ταμπλό και να σταματάνε και τα νικελ. Κάπου συντονίζονται με το ταμπλό και ακούγονται.
Εγώ τα τραβάω ελαφρά από την πανω εξωτερική πλευρά του νικελ. Σιγά σιγά και με απαλές κινήσεις πρέπει να βγει. Μην τα τραβάς με μεγάλη κλίση μην σπάσεις τα αυτάκια. Ελαφρά ανασηκωσε τα γύρω γύρω από λίγο.
vassub έγραψε:Πριν τα αφαιρέσεις, δοκίμασε κάτι άλλο, όταν ακούς τον ήχο, πίεσε ένα ένα τα δαχτυλίδια στη χοντρή τους πλευρά (Πάνω δεξιά το δεξί και πάνω αριστερά το αριστερό) και δες αν σταματάει ή αλλάζει ο ήχος.
vassub έγραψε:Ναι, κανονικά. Μου τα άλλαξαν χωρίς κανένα παράπονο. Θα σου έλεγα να μην τα βγάλεις γιατί μετά μπορεί να σου πουν ότι φταις.
neo_asx έγραψε:vassub έγραψε:Ναι, κανονικά. Μου τα άλλαξαν χωρίς κανένα παράπονο. Θα σου έλεγα να μην τα βγάλεις γιατί μετά μπορεί να σου πουν ότι φταις.
@vassub να ρωτήσω παρακαλώ για τα δαχτυλίδια του ταμπλό.
Υποθέτω ότι σου άλλαξαν μόνο τα δαχτυλίδια.
Μήπως έχεις κωδικούς από το ανταλακτικό;
Ευχαριστώ.
Mitsubishi Asx Greece » Παρουσιάσεις-Εντυπώσεις » Παρουσιάσεις κατόχων και μοντέλων » Καινούργιο asx MY19
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης