Mitsubishi Asx Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Mitsubishi Asx Greece

Forum κατόχων Mitsubishi Asx στην Ελλάδα

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ηχεία μπροστά

+3
minaspan
SamAir77
Gs33
7 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 2]

1ηχεία μπροστά  Empty ηχεία μπροστά Παρ Μαρ 09, 2018 12:30 pm

Gs33

καλημέρα
έχει βάλει κανείς ηχεία μπροστά (πόρτες , κολώνες παρμπριζ , ταμπλό.....) , εκτός των θέσεων που έχει τα αυτοκίνητο στην πόρτα ?

Είχα ορκιστεί να μην ξανατρυπήσω για ηχεία αλλά .... η φαγούρα δεν γιατρεύεται

2ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Τρι Μαρ 13, 2018 11:21 am

SamAir77

SamAir77

Gs33 έγραψε:καλημέρα
έχει βάλει κανείς ηχεία μπροστά (πόρτες , κολώνες παρμπριζ , ταμπλό.....) , εκτός των θέσεων που έχει τα αυτοκίνητο στην πόρτα ?

Είχα ορκιστεί να μην ξανατρυπήσω για ηχεία αλλά .... η φαγούρα δεν γιατρεύεται

δεν ξερω φιλε αλλα αυτο που θελω να δοκιμασω ειναι να βαλω τα μπρος - πισω και να βαλω μπροστα καινουρια!
γιατι τα πισω ειναι μαπα.
ξερεις κατι?

https://www.youtube.com/channel/UCmEQJ-bfo5FvfeJxjUAc8bQ

3ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Τρι Μαρ 13, 2018 12:53 pm

minaspan

minaspan

Εμένα τα έχουν παίξει τα ηχεία

4ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Τρι Μαρ 13, 2018 1:17 pm

klrs

klrs

minaspan έγραψε:Εμένα τα έχουν παίξει τα ηχεία

εσεις οι δυο να αλλαξετε αυτοκινητα bounce bounce Laughing Razz

5ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Τρι Μαρ 13, 2018 2:01 pm

minaspan

minaspan

JAPAN ΜΟΝΟ!!! cheers

6ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Τρι Μαρ 13, 2018 9:16 pm

Gs33

SamAir77 έγραψε:

δεν ξερω φιλε αλλα αυτο που θελω να δοκιμασω ειναι να βαλω τα μπρος - πισω και να βαλω μπροστα καινουρια!
γιατι τα πισω ειναι μαπα.
ξερεις κατι?

όχι ακόμα , ετοιμάζομαι να αλλάξω τα μπροστά σύντομα , αλλά θα ανοίξω και πίσω να τσεκάρω τί παίρνει , θα ενημερώσω

7ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Τετ Μαρ 14, 2018 12:20 pm

SamAir77

SamAir77

λοιπον ανοιξα πισω και τα αλλαξα. μικρη διαφορα. θελει και tweeter.
μαλακιες δηλαδη.

8ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Τετ Μαρ 14, 2018 10:24 pm

sasasj

sasasj

Τι έβαλες;;

9ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Τετ Μαρ 14, 2018 10:26 pm

Gs33

τί ηχεία έχει μέσα ??
φαίνεται μάρκα ??

10ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Τετ Μαρ 14, 2018 11:04 pm

SamAir77

SamAir77

Gs33 έγραψε:τί ηχεία έχει μέσα ??
φαίνεται μάρκα ??

ναι, μεκαψέησον!

11ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Πεμ Μαρ 15, 2018 10:00 am

Gs33

Very Happy

με σημερινές τιμές , με ένα επώνυμο ζευγάρι διαιρούμενα ηχεία των 100 - 120€ μπροστά , φτιάχνεις πολύ καλό ήχο .

Εγώ έχω κάτι απομεινάρια από την παλιά αρρώστια (ενισχυτές που θα πάνε κάτω από τα καθίσματα ) , δεν μπορώ να διανοηθώ να τα βάλω στην άκρη . Είμαι σε φάση ψαξίματος για ηχεία .Κάτι καλό , όχι πλέον υπερβολικό και χωρίς καμία επέμβαση στο αυτοκίνητο αυτή τη φορά .

Που και πού ξανακυλάω και τρώγομαι πού να χώσω τρίδρομο ηχείο (γι αυτό και ρώτησα ) αλλά ....συνέρχομαι και επιστρέφω γρήγορα στην πραγματικότητα

θα βάλω φωτό μόλις τελειώσω

12ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Πεμ Μαρ 15, 2018 11:24 am

minaspan

minaspan

Για ενημερώστε Παιδιά γιατί θέλω να αλλάξω κ γω τα μπροστινά. Γρατζουνανε πολύ, παίζει να φταίει η πηγή? Δεν έχω ιδέα απο αυτα

13ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Πεμ Μαρ 15, 2018 3:09 pm

Gs33

minaspan έγραψε:Για ενημερώστε Παιδιά γιατί θέλω να αλλάξω κ γω τα μπροστινά.  Γρατζουνανε πολύ, παίζει να φταίει η πηγή? Δεν έχω ιδέα απο αυτα

κατά κανόνα τα εργοστασιακά είναι απλά και φτηνά συστήματα , χαμηλής ποιότητας  .Υπάρχουν , ανά μάρκα , κάποια πακέτα upgrade , Bose,Rockford Fosgate κλπ
Κατά την άποψή μου , ξεκινάς αποκλειστικά από το τί θέλεις να ακούσεις , πχ για αθλητικά στο ραδιόφωνο πηγαίνοντας στη δουλειά , θα ήταν σπατάλη να τα αλλάξεις .
Για καλύτερη ποιότητα στη μουσική υπάρχουν λύσεις .
Ένας ποιοτικός ενισχυτής , όχι απαραίτητα ακριβός , ούτε με τρελά watt , και ένα αντίστοιχο σετ ηχεία , βελτιώνει δραματικά οποιαδήποτε πηγή

Πλέον , με 119€ βρίσκω διαιρούμενα Focal 6,5' + tweeter (entry σειρά αλλά Focal)
Τα Hertz είναι επίσης ποιοτική λύση , με καλύτερη τιμή
Τα Audison επίσης

Μακριά από Sony , pioneer , Kenwood , Alpine κλπ , οι άνθρωποι παράγουν ηλεκτρονικά , τα ηχεία είναι άλλη επιστήμη
Κατά τη γνώμη μου πάντα

14ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Πεμ Μαρ 15, 2018 3:20 pm

Gs33

Ξέχασα δύο βασικά
- μικρή ποσότητα μόνωσης (ειδικού ασφαλτόπανου) στη λαμαρίνα της πόρτας , κάνει τεράστια διαφορά . Σταματάει την ταλάντωση της λαμαρίνας . Κόστος περ. 30 ή 40 € για τις δύο πόρτες , μικρή επιφάνεια φτάνει , δεν χρειάζεται όλη η πόρτα  .

- σε κάθε περίπτωση μακριά από υπερβολές .
Από ένα σημείο και μετά , η ελάχιστη βελτίωση στον ήχο του αυτοκινήτου μεταφράζεται σε εκατοντάδες και χιλιάδες € , τρύπες στις ταπετσαρίες , χάσιμο χώρων , αύξηση βάρους , μεγάλες αλλαγές στα ηλεκτρικά κλπ κλπ , μια διαδικασία ατελείωτη . Και λεφτά που δεν παίρνεις ποτέ πίσω

15ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Πεμ Μαρ 15, 2018 11:38 pm

stathistom

Απολυτα ευχαριστημενος με αυτο το project εδω και 2 χρονια bounce !Φυσικα με μονωση στις πορτες ...
http://www.dragiotis.gr/store/projects.php?projectid=311&cat_id=35&category=Mitsubishi

16ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Παρ Μαρ 16, 2018 7:29 am

SamAir77

SamAir77

Λίγο με την πολικότητα μπερδεύτηκα.
Το αμάξι μας έχει κόκκινο πράσινο και τα ηχεία που αγόρασα έχουν άσπρο και ασπρόμαυρο. Να υποθέσω το κόκκινο είναι + και το άσπρο + αντίστοιχα ;;;
Για πείτε οι γνωστές Smile

17ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Παρ Μαρ 16, 2018 8:35 am

minaspan

minaspan

Gs33 είσαι ωραίος φίλε μου! Κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα χρειαστώ την συμβουλή σου και τη γνώση σου.

18ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Παρ Μαρ 16, 2018 11:50 am

sasasj

sasasj

SamAir77 έγραψε:Λίγο με την πολικότητα μπερδεύτηκα.
Το αμάξι μας έχει κόκκινο πράσινο και τα ηχεία που αγόρασα έχουν άσπρο και ασπρόμαυρο. Να υποθέσω το κόκκινο είναι + και το άσπρο + αντίστοιχα ;;;

Για τα χρώματα δεν ξέρω, αλλα μπορεις να το συνδεσεις δοκιμαστικά και να δεις οταν παιζει το μπάσο αν η μεμβράνη (ή ο κόνος αν το λέω σωστά) βγαίνει προς τα έξω ή προς τα μέσα με το χτύπημα του μπάσου. Αν βγαίνει προς τα έξω εισαι οκ. Αν πάει προς τα μέσα θέλει αλλαγή την συνδεση. Επίσης αν βγαίνει κανονικά προς τα έξω οπως πρέπει, θα ακουγεται πιο καλα το μπάσο απ οτι οταν μπαινει προς τα μέσα.

19ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Παρ Μαρ 16, 2018 11:54 am

Gs33

SamAir77 έγραψε:Λίγο με την πολικότητα μπερδεύτηκα.

οι γνωστές τραγουδιάρες ??? Very Happy Very Happy
για την πολικότητα δεν ξέρω , καλύτερα ρώτα σε κατάλληλο μαγαζί , αν και ζημιά δεν γίνεται . Αν συνδέσεις ανάποδα νομίζω απλά θα έχεις αντίστροφη φάση και θα μπερδεύεται ο ήχος

stathistom έγραψε:Απολυτα ευχαριστημενος με αυτο το project εδω και 2 χρονια bounce !Φυσικα με μονωση στις πορτες ...
http://www.dragiotis.gr/store/projects.php?projectid=311&cat_id=35&category=Mitsubishi

ωραίο και απλό , κάτι τέτοιο θα κάνω , απλά με τους παλιούς μου αναλογικούς και ογκώδεις ενισχυτές . Τα Hertz είναι όντως τόσο καλά όσο διαφημίζονται ?? σε σχέση με Focal έχεις άποψη ?

minaspan έγραψε:Gs33 είσαι ωραίος φίλε μου! Κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα χρειαστώ την συμβουλή σου και τη γνώση σου.
'ότι θέλεις , όποτε θέλεις , η χαρά του παιδιού . Δεν είναι θέμα γνώσης , έφαγα κάποια χρόνια (και € και $ Smile ) με την παλιοαρώστια και νομίζω ότι ωρίμασα πια Rolling Eyes

20ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Παρ Μαρ 16, 2018 8:58 pm

stathistom

Gs33 αναλογως ποιο μοντελο παντα...Παντως απο αποδοση σκιζουν μεχρι στιγμης ,ειδικα απο τοτε που τα εστρωσα!

21ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Κυρ Μαρ 18, 2018 4:18 pm

SamAir77

SamAir77

οκ

22ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Πεμ Ιουν 14, 2018 9:55 am

Gs33

άλλαξα τελικά τα μπροστινά ηχεία , βρήκα την καλή σειρά Focal σε προσφορά που δεν άφηνε περιθώριο να κοιτάξω διαιρούμενα .
Ένας τετρακάναλος ενισχυτής κρυμένος κάτω από το κάθισμα και ένα 11inch subwoofer Focal πίσω , κομπλέ .
Παίζει 2x50W RMS , 4 Ohm μπροστά και περίπου 1x200W , 2 Ohm στο subwoofer
Βάλαμε πισόχαρτο αρχικά μόνο στον αποστάτη που κάθεται το ηχείο (πιάνει μέταλλο ηχείου-αποστάτη-μέταλλο πόρτας , έγινε όλο μία μάζα)
Θα μπει την άλλη βδομάδα και μια (λογικότατη) ποσότητα στις λαμαρίνες της πόρτας , μέσα έξω  

Η διαφορά στην ποιότητα ήχου ...χάος   ..και λίγο λέω ηχεία μπροστά  Img_4213
ηχεία μπροστά  Img_4214
ηχεία μπροστά  Img_4215

23ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Πεμ Ιουν 14, 2018 9:59 am

Gs33

ηχεία μπροστά  Img_4216

Τα ηχεία που είχε  είναι μάλλον τα χειρότερα εργοστασιακά που έχω δει ποτέ , χάρτινα κακής ποιότητας και μαγνήτης 2-3 διαστάσεων κάτω .Περίεργο

24ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Πεμ Ιουν 14, 2018 10:29 am

Gs33

εν τω μεταξύ ήρθε το Dasaita και έγινε η τράμπα ηχεία μπροστά  Img_4010

και τακτοποιήθηκαν και οι πίσω πελάτες .
Δεν φαίνεται καλώδιο , όλα μέσα από το κάθισμα , βγαίνουν ωραία από τις τρύπες στη βάση του προσκέφαλου
Παίζει DVD , usb , SD card .... και μια είσοδο AVin από το Dasaita για τηλεόραση
Δοκιμασμένο setup για ταξίδι Cool  
ηχεία μπροστά  Img_3910

25ηχεία μπροστά  Empty Απ: ηχεία μπροστά Πεμ Ιουν 14, 2018 3:41 pm

klrs

klrs

Έτοιμο το πούλμαν!
Ωραίος μεγειες και καλές προβολές!

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης