Mitsubishi Asx Greece
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
θα επαναλαβω...αμα η ασφαλεια σου (σωματικη και υλικη) περιορι<εται στο εμφανισιακο, καλοφορετα....εχεις διαβασει κριτκες για αυτα?
καταναλωση F, φρεναρισμα Ε, 72 db.... ουδεν σχολιο....τουλαχιστον αν θελεις να πεσεις τοσο σε χαρακτηριτικα ελαστικου παρε ενα BF GOODRICH, δοκιμασμενη συνταγη για χωμα....SamAir77 έγραψε:δεν νομιζω να ειναι ενταξη στη βροχη κλπ.
γενικα να δεν ειμαι υπερ δευτεροκλασατων ελαστικων και επιδει τα πιο off road ελαστηκα δεν εχουν και την καλυτερη προσφυση στα νορμαλ και ειδικα σε ψηλες ταχυτητες, εγω θα πηγαινα στα επωνυμα.
ξερω πως ειναι αρκετα πιο ακριβα αλλα αξιζει για την ασφαλεια σου, οπως αναφερει και ο Θανος.
δοκιμασε τα michelin latitude cross , geolandar g015 κλπ κλπ. δοκιμασμενα και οριακα μεχρι οτι χειροτερο μπορεις να βαλεις.
απο κει περα εσυ ξερεις πως οδηγεις και τι αναγκες εχεις.
(αν θες γνωμες για τα παταπανω ελαστηκα με ρωτας.)
καλημερα!!!!
thanos_67 έγραψε:καταναλωση F, φρεναρισμα Ε, 72 db.... ουδεν σχολιο....τουλαχιστον αν θελεις να πεσεις τοσο σε χαρακτηριτικα ελαστικου παρε ενα BF GOODRICH, δοκιμασμενη συνταγη για χωμα....SamAir77 έγραψε:δεν νομιζω να ειναι ενταξη στη βροχη κλπ.
γενικα να δεν ειμαι υπερ δευτεροκλασατων ελαστικων και επιδει τα πιο off road ελαστηκα δεν εχουν και την καλυτερη προσφυση στα νορμαλ και ειδικα σε ψηλες ταχυτητες, εγω θα πηγαινα στα επωνυμα.
ξερω πως ειναι αρκετα πιο ακριβα αλλα αξιζει για την ασφαλεια σου, οπως αναφερει και ο Θανος.
δοκιμασε τα michelin latitude cross , geolandar g015 κλπ κλπ. δοκιμασμενα και οριακα μεχρι οτι χειροτερο μπορεις να βαλεις.
καλημερα!!!!
δεν νομιζω να ισχυει αυτο...τα συγκριτκα βασει οδηγιας αφορουν ομοειδη αγαθα, δλδ εχουν τυποποιημενες μετρησεις για καθε ειδος ελαστικου και εκει πανω τεσταρουν το προσκομιζομενο απο την καθε εταιρεια..αρα oi χαρακρηρισμοι ειναι απολυτως συγκρισιμοι...φαντασου που εχει φτασει το επιπεδο των λαστιχαδων στην Ελλαδα, που οταν εψαχνα για λαστιχα ειχα βρει 215/65/17 με 50 ευρα....παιρνω τηλ τον μαστορακο, υπαρχουν ετοιμοπραδοτα κλπ κλπ...πριν κλεισω με ρωταει..σε τι αμαξι θα τα βαλεις? Σε ASX , ΤΟΥ ΛΕΩ....αυτο δεν ειναι τζιποειδες? ρωταει..ΝΑΙ του λεω....φιλε αστο, φυλακη δεν παω, τα λαστιχα που λεμε τοση ωρα δεν ειναι για αυτο το αυτοκινητο, πρεπει να εχουν δεικτη 96 αν θυμαμαι καλα μου λεει....οποτε, μπιρι μπιρι (ψαχνει τιμες) για το δικο σου σε αυτες τις διαστασεις ξεκιναμε απο 120.....ιδιες διαστασεις ιδια μαρκα.....και επειδη το κοιταξα απο περιεργεια, αλλα στοιχεια ειχε το χαμηλου φορτιου και αλλα το 96αρι.....SamAir77 έγραψε:thanos_67 έγραψε:καταναλωση F, φρεναρισμα Ε, 72 db.... ουδεν σχολιο....τουλαχιστον αν θελεις να πεσεις τοσο σε χαρακτηριτικα ελαστικου παρε ενα BF GOODRICH, δοκιμασμενη συνταγη για χωμα....SamAir77 έγραψε:δεν νομιζω να ειναι ενταξη στη βροχη κλπ.
καλημερα!!!!
ξερεις τι Θανο, δεν ειναι μονο αυτο. αλλο ειναι F σε λαστιχο 50/50 αλλο σε 70/30 και αλλο σε 100%. ετσι διαβασα καπου.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης