Mitsubishi Asx Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Mitsubishi Asx Greece

Forum κατόχων Mitsubishi Asx στην Ελλάδα

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ

5 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 2]

1ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Τετ Μάης 24, 2017 11:17 pm

klrs

klrs

ηρθε η ωρα να βαλω στο τραπεζι ενα θεμα που πολυ με εχει στενοχωρισει απο την πρωτη στιγμη που αποφασισα να αγορασω αυτο το αυτοκινητο. ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ ΤΟ 2017! ντρεπομαι το ομολογω που κυκλοφορω ετσι. το εχω αποφασισει πως δεν παει αλλο αυτη η κατασταση. ο λογος που δεν το εχω κοκκινισει το πισω φλας ακομη ειναι πως ηθελα να αποφυγω να αναβει σε κοκκινη αποχρωση αλλα δεν παει αλλο. το χω κανονησει ηδη. επομενη φαση ξυλωμα του ανακλαστικου απο το εμπρος φαναρι.
ακουω γνωμες... μη προσπαθησετε μονο να με μεταπισετε χαμενος χρονος afro

2ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Πεμ Μάης 25, 2017 10:50 am

SamAir77

SamAir77

πωπω φιλε ουτε που το ειχα προσεξει!!!
λοιπον καλη η ιδεα σου. θα δω και θα σου πω Shocked

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SamAir77 στις Πεμ Μάης 25, 2017 1:53 pm, 1 φορά

https://www.youtube.com/channel/UCmEQJ-bfo5FvfeJxjUAc8bQ

3ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Πεμ Μάης 25, 2017 12:07 pm

minaspan

minaspan

Παιδιά πολύ προσοχή με τα φανάρια, αν δεν ανοίγουν ( ξεκουμπώνουν ) εργοστασιακά. Προσοχή και στο άνοιγμα με υπομονή, αλλά και στο κλείσιμό τους με την καλύτερη σιλικόνη της αγοράς ή καλύτερα πολυουρεθανική μαστίχη, ώστε να μην βάζει μετά υγρασία μέσα Exclamation Περιμένουμε φώτο!

4ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Πεμ Μάης 25, 2017 1:12 pm

sasasj

sasasj

Καπου ξαναείχε υποθεί το θέμα με το πορτοκαλί φλάς και η κουβέντα ήταν για μοντέλο του 2017 δεν ειναι της εποχης του το πορτοκαλί φλας.
Προσωπικά δεν με χαλάει...
Δεν το εχω παρατηρήσει και πολύ βέβαια και δεν εδωσα και πολύ σημασία.

5ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Πεμ Μάης 25, 2017 5:36 pm

thanos_67

thanos_67

klrs έγραψε:ηρθε η ωρα να βαλω στο τραπεζι ενα θεμα που πολυ με εχει στενοχωρισει απο την πρωτη στιγμη που αποφασισα να αγορασω αυτο το αυτοκινητο. ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ ΤΟ 2017! ντρεπομαι το ομολογω που κυκλοφορω ετσι. το εχω αποφασισει πως δεν παει αλλο αυτη η κατασταση. ο λογος που δεν το εχω κοκκινισει το πισω φλας ακομη ειναι πως ηθελα να αποφυγω να αναβει σε κοκκινη αποχρωση αλλα δεν παει αλλο. το χω κανονησει ηδη.  επομενη φαση ξυλωμα του ανακλαστικου απο το εμπρος φαναρι.
ακουω γνωμες... μη προσπαθησετε μονο να με μεταπισετε χαμενος χρονος afro
Κατα την γνωμη μου εφοσον το αυτοκινητο πρεπει να εναρμονιζεται με τις ευρωπαικες οδηγιες, το standarization λεει οτι οι ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ...εσυ αμα θες να ξεχωριζεις και να το παιξεις αμερικανος βαφτα και μαυρα...Ειλικρινα μερικες φορες θαυμαζω τους Γερμανους που μολις δουν παρατυπο χρωμα, σε σταματανε δεξια και σου κοβουν την λαλια με την κληση που σου δινοιυν.... εδω στο μπαχαλο ο καθε ενας βαζει το δικο του χρωματολογιο στο αυτοκινητο επειδη ετσι κανει κεφι...
Ακομα και τα smoked στην Ευρωπη εχουν συγκεκριμενες προδιαγραφες που απτονται της διακριτοτητας την ΗΜΕΡΑ.....εδω, (δες τι εγραψα παραπανω)...

6ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Πεμ Μάης 25, 2017 6:22 pm

minaspan

minaspan

thanos_67 έγραψε:
Κατα την γνωμη μου εφοσον το αυτοκινητο πρεπει να εναρμονιζεται με τις ευρωπαικες οδηγιες, το standarization λεει οτι οι ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ...εσυ αμα θες να ξεχωριζεις και να το παιξεις αμερικανος βαφτα και μαυρα...Ειλικρινα μερικες φορες θαυμαζω τους Γερμανους που μολις δουν παρατυπο χρωμα, σε σταματανε δεξια και σου κοβουν την λαλια με την κληση που σου δινοιυν.... εδω στο μπαχαλο ο καθε ενας βαζει το δικο του χρωματολογιο στο αυτοκινητο επειδη ετσι κανει κεφι...
Ακομα και τα smoked στην Ευρωπη εχουν συγκεκριμενες προδιαγραφες που απτονται της διακριτοτητας την ΗΜΕΡΑ.....εδω, (δες τι εγραψα παραπανω)...

Θάνο καλησπέρα, όταν το ίδιο το κράτος επιτρέπει για παράδειγμα την εισαγωγή μοντέλων Αμερικάνικων προδιαγραφών ( είχα ένα τέτοιο, με λευκά φλας τα τζαμάκια και πορτοκαλί λάμπα ) γιατί να μην το κάνεις και ίδιος αν σου αρέσει ( να βάλεις φώτα από το αντίστοιχο μοντέλο της Ιαπωνίας ή της Αμερικής ( μεγάλη προσοχή μη βάλει κάποιος τα μπροστινά από δεξιοτίμονο) ) )?

7ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Πεμ Μάης 25, 2017 6:53 pm

thanos_67

thanos_67

minaspan έγραψε:
thanos_67 έγραψε:

Θάνο καλησπέρα, όταν το ίδιο το κράτος επιτρέπει για παράδειγμα την εισαγωγή μοντέλων Αμερικάνικων προδιαγραφών ( είχα ένα τέτοιο, με λευκά φλας τα τζαμάκια και πορτοκαλί λάμπα ) γιατί να μην το κάνεις και ίδιος αν σου αρέσει ( να βάλεις φώτα από το αντίστοιχο μοντέλο της Ιαπωνίας ή της Αμερικής ( μεγάλη προσοχή μη βάλει κάποιος τα μπροστινά από δεξιοτίμονο) ) )?
Συμφωνω απολυτως, αλλα το θεμα δεν ειναι τι σου επιτρεπει, γιατι και τα antiradars ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ απο την τροχαια και τον ΚΟΚ, αλλα το κρατος επιτρεπει την εισαγωγη τους, διοτι κερδιζει απο τους φορους.....εγω ειπα απλα οτι -κατα την γνωμη μου- δεν υφισταται ετσι οπως τεθηκε (το 2017 πορτοκαλι ...) δηλδ οι αλλοι κατασκευαστες στα ευρωπαϊκα τι χρωμα φλας εχουν? δεν καταλαβα που υστερει το αυτοκινητο, αυτο εννοω.
Το αν καποιος εχει αλλη αισθητικη δεν εχει σχεση με Οδηγιες κλπ...και οι ΡΟΜ βαζουν τασια απο μερσεντες σε ΝΙΣΣΑΝ...αισθητικη κι αυτη, ετσι δεν ειναι?

8ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Πεμ Μάης 25, 2017 8:08 pm

minaspan

minaspan

Εντάξει, το θέμα αισθητικής ποικίλει αρκετά Very Happy Κατά τα άλλα ούτε εγώ προσωπικά χαλιέμαι με τα πορτοκαλί φλας στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Για να δούμε τι θα φτιάξει ο φίλος όμως και ίσως αλλάξουμε γνώμη!

9ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Πεμ Μάης 25, 2017 9:13 pm

klrs

klrs

οποιο αυτοκινητο και να παρουμε πχ tiquan, opel astra και σχεδον ολα εκτος λιγων εξαιρεσεων βλεπε asx, εχουν κοκκινο φλας η smoke η ασπρο. δε βλεπω γιατι στο δικο μου να ειναι παρανομο η αμερικανια.
το φαναρι δεν ανοιγεται. ολη η επεξεργασια γινεται απο εξω ειτε με μεμβρανη κοκκινη ειτε με βαφη βερνικιου με χρωστικη.
εγω προσωπικα θα το κανω βαφη κοκκινη οσο χρειαζεται να σπασει η πορτοκαλι αποχρωση.
δεν προσπαθω να πεισω κανεναν ουτε να αλλαξω γνωμη σε καποιον, ειναι κατι που δεν μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη. θα αδραξω τη στιγμη λοιπον.... γνωμη μου cheers

10ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Πεμ Μάης 25, 2017 9:35 pm

thanos_67

thanos_67

klrs έγραψε:οποιο αυτοκινητο και να παρουμε πχ tiquan, opel astra και σχεδον ολα εκτος λιγων εξαιρεσεων βλεπε asx, εχουν κοκκινο φλας η smoke η ασπρο. δε βλεπω γιατι στο δικο μου να ειναι παρανομο η αμερικανια.
το φαναρι δεν ανοιγεται. ολη η επεξεργασια γινεται απο εξω ειτε με μεμβρανη κοκκινη ειτε με βαφη βερνικιου με χρωστικη.
εγω προσωπικα θα το κανω βαφη κοκκινη οσο χρειαζεται να σπασει η πορτοκαλι αποχρωση.
δεν προσπαθω να πεισω κανεναν ουτε να αλλαξω γνωμη σε καποιον, ειναι κατι που δεν μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη. θα αδραξω τη στιγμη λοιπον.... γνωμη μου cheers
σαφως και λεμε γνωμες, εγω γιατι βλεπω την μερσεντες, bmw, νισσαν κλπ με κανονικα χρωματα? ρεσπα, εχει smoked γαμιστερα για το δικο μας με led ο κινεζος με καμια 300αρια ευρωπουλα αλλα αν δεν τα δω τι φως βγαζουν δεν το αποφασιζω. Διοτι δεν θελω να μου σκασει κανενας απο πισω επειδη δεν φαινονται καλα την ημερα...οπως σε κατι "βαμμενα" απ εξω γκολφακια και πεζω.....

https://www.aliexpress.com/item/For-TOYOTA-Camry-North-American-Version/1829340467.html
https://www.aliexpress.com/item/FREE-SHIPPING-Auto-car-part-of-MITSUBISHI-ASX-LED-TAIL-LAMP-innovative-taillight-Hot/2031206118.html

11ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Πεμ Μάης 25, 2017 10:05 pm

klrs

klrs

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Images10
καπως τσι θα φαινεται

12ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Παρ Μάης 26, 2017 7:56 am

minaspan

minaspan

Όμορφο φαίνεται, γιατί δεν δοκιμάζεις όμως να βάλεις πρώτα μεμβράνη, που είναι αναβάθμιση αναστρέψιμη αν δεν σε ικανοποιήσει τελικά?

13ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Παρ Μάης 26, 2017 9:14 am

klrs

klrs

minaspan έγραψε:Όμορφο φαίνεται, γιατί δεν δοκιμάζεις όμως να βάλεις πρώτα μεμβράνη, που είναι αναβάθμιση αναστρέψιμη αν δεν σε ικανοποιήσει τελικά?

Μηνα καλημερα! εβαλα μεμβρανη μονος μου δοκιμαστηκα και μου αρεσε. λογο ομως του οτι το φαναρι μας εχει κουρμπα μεγαλη και στο σημειο του φλας λακουβα δεν εφαρμοζει καλα με αποτελεσμα να φυγει σε λιγο καιρο με τα πλυσιματα.. οποτε το κανω για κατι πιο μονυμο. Smile

14ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Παρ Μάης 26, 2017 11:26 am

minaspan

minaspan

cheers

15ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Σαβ Μάης 27, 2017 11:08 am

klrs

klrs

η αποφαση υλοποιηθηκε... σε διαφορες εκδοσεις. τελικα μπηκε μεμβρανη. αν δεν αντεξει ειναι σιγουρο για μενα πως θα περαστει βερνικι Very Happy Very Happy

16ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Σαβ Μάης 27, 2017 11:43 am

klrs

klrs

klrs έγραψε:η αποφαση υλοποιηθηκε...  σε διαφορες εκδοσεις. τελικα μπηκε μεμβρανη. αν δεν αντεξει ειναι σιγουρο για μενα πως θα περαστει βερνικι Very Happy Very Happy
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ 20170515
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ 20170513
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ 20170512
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ 20170514
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ 20170511

17ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Σαβ Μάης 27, 2017 1:09 pm

sasasj

sasasj

Ωραίο έδειξε!

18ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Σαβ Μάης 27, 2017 4:52 pm

minaspan

minaspan

Μεγειές μεγειες φίλε, πολύ ωραίο!

19ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Σαβ Μάης 27, 2017 10:49 pm

SamAir77

SamAir77

Ωραίο !

20ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Σαβ Μάης 27, 2017 10:53 pm

klrs

klrs

εντυπωσεις σε θεματα φωτισμου

το φλας δεν εχει σημαντικες διαφορες οταν αναβει... δηλαδη δεν αποδυναμωθει η ενταση του, εξακολουθει να ειναι πορτοκαλι αλλα πολυ εντονο.
η οπισθεν ειναι αυτη που εχει τη χασουρα σε ενταση αν και νομιζω πως με 2 λαμπες led θα γινει η δουλεια μας μια χαρα.

στο θεμα εμφανιση τωρα, για μενα ειναι αυτο που του ελειπε...
αυτα για την ωρα Wink

21ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Σαβ Μάης 27, 2017 10:55 pm

klrs

klrs

SamAir77 έγραψε:Ωραίο !

εσυ με πριζωσες με τις μετατροπες σου! αλλαξες ζαντες αμορτισερ ελατηρια! υψη και μηκη του αυτοκινητου προς το καλυτερο και μεις θα κολλαγαμε σε 2 μεμβρανες??? Razz Razz Razz

22ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Κυρ Μάης 28, 2017 6:24 pm

SamAir77

SamAir77

klrs έγραψε:

εσυ με πριζωσες με τις μετατροπες σου! αλλαξες ζαντες αμορτισερ ελατηρια! υψη και μηκη του αυτοκινητου προς το καλυτερο και μεις θα κολλαγαμε σε 2 μεμβρανες??? Razz Razz Razz

χαχαχαχα!!!
θα σε κοπιαρω συντομα!!!

(μακαρι η επιρροη να ηταν και εκδομικης φυσης,πολυ αδρανεια βρε αδελφε!!)

23ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Κυρ Μάης 28, 2017 10:10 pm

klrs

klrs

SamAir77 έγραψε:
klrs έγραψε:

χαχαχαχα!!!
θα σε κοπιαρω συντομα!!!

(μακαρι η επιρροη να ηταν και εκδομικης φυσης,πολυ αδρανεια βρε αδελφε!!)

οπως βλεπεις ηταν! Wink παντως σε μαγαζια που πηγα δε μου το εκαναν.. προσπαθουσαν να με πεισουν για φιμε μεμβρανη αλλα δε θα ειχε καλυτερο αποτελεσμα για τα γουστα μου. και τελικα το εκανα μονος μου.
σου εχω και νεοτερο προτζεκτ! παρηγγειλα φριδακια για τα φτερα οπως βγαινει η εκδοση με τα 18αρια και την ηλιοροφη. ο θεος βοηθος cheers

24ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Κυρ Μάης 28, 2017 10:22 pm

minaspan

minaspan

Περιμένουμε φώτο και εντυπώσεις από τα φρύδια!

25ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Empty Απ: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ Κυρ Μάης 28, 2017 10:53 pm

klrs

klrs

minaspan έγραψε:Περιμένουμε φώτο και εντυπώσεις από τα φρύδια!

εννοειτε μονο χρειαζετε υπομονη κανα μηνα μεχρι να ερθουν Rolling Eyes

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης