Mitsubishi Asx Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Mitsubishi Asx Greece

Forum κατόχων Mitsubishi Asx στην Ελλάδα

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Νά'μαι κι εγώ!

2 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1Νά'μαι κι εγώ! Empty Νά'μαι κι εγώ! Σαβ Ιαν 21, 2017 1:45 pm

MessengerASX

Νέος στο φόρουμ και χαιρετώ την παρέα.

Έχω το 1,6 4Χ4 diesel. Βασικά τα φοβόμουνα τα Diesel, αλλά το μόνο 4κίνητο με βενζίνη που έβρισκα κάτω από 25,000€ ήταν το Suzuki S-Cross και με παράδοση Άνοιξη 2017...

Πήρα το ΑSX 2o χέρι σχεδόν καινούριο (πρώτη αγορά Φεβρ. 2016). Το προηγούμενο μου ήταν SUZUKI SX4 βενζίνη και το έδωσα μόνο λόγω περιορισμένων χώρων (απέκτησα εγγονάκι - δεν φαντάζεστε τι πράγματα πρέπει να κουβαλάμε... Smile )

Να δούμε πως θα μας βγεί...

2Νά'μαι κι εγώ! Empty Απ: Νά'μαι κι εγώ! Σαβ Ιαν 21, 2017 2:39 pm

SamAir77

SamAir77

MessengerASX έγραψε:Νέος στο φόρουμ και χαιρετώ την παρέα.

Έχω το 1,6 4Χ4 diesel. Βασικά τα φοβόμουνα τα Diesel, αλλά το μόνο 4κίνητο με βενζίνη που έβρισκα κάτω από 25,000€ ήταν το Suzuki S-Cross και με παράδοση Άνοιξη 2017...

Πήρα το ΑSX 2o χέρι σχεδόν καινούριο (πρώτη αγορά Φεβρ. 2016). Το προηγούμενο μου ήταν SUZUKI SX4 βενζίνη και το έδωσα μόνο λόγω περιορισμένων χώρων (απέκτησα εγγονάκι - δεν φαντάζεστε τι πράγματα πρέπει να κουβαλάμε... Smile )

Να δούμε πως θα μας βγεί...

μια χαρα θα σου βγει απλα να προσεχεις μερικα πραγματακια οπως πρατηρια, start/stop , σερβις πριν την ωρα του και προθερμανση/αποθερμανση κινητηρα.

https://www.youtube.com/channel/UCmEQJ-bfo5FvfeJxjUAc8bQ

3Νά'μαι κι εγώ! Empty Απ: Νά'μαι κι εγώ! Σαβ Ιαν 21, 2017 7:01 pm

MessengerASX

samair77 έγραψε:
μια χαρα θα σου βγει απλα να προσεχεις μερικα πραγματακια οπως πρατηρια, start/stop , σερβις πριν την ωρα του και προθερμανση/αποθερμανση κινητηρα.

Δεν είναι και λίγα αυτά τα πραγματάκια...
Αλλά είναι αρκετά καλό το ASX.

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης