Mitsubishi Asx Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Mitsubishi Asx Greece

Forum κατόχων Mitsubishi Asx στην Ελλάδα

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΜΕΤΑΦΟΡΑ SCOOTER Η ΜΗΧΑΝΗΣ

2 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1ΜΕΤΑΦΟΡΑ SCOOTER Η ΜΗΧΑΝΗΣ Empty ΜΕΤΑΦΟΡΑ SCOOTER Η ΜΗΧΑΝΗΣ Τετ Ιαν 04, 2017 8:22 pm

careca

Αγαπητοι φιλοι του forum καλη μας χρονια και χρονια πολλα σε ολους!!
Θα ηθελα να μεταφερω το σκουτερ μου με το ASX μου και σκεφτηκα μηπως καποιος απο εδω μεσα μπορει να με οδηγησει που να ψαξω στο ιντερνερτ η και γενικα οπουδηποτε.Σκεφτομαι κατι σαν σχαρες αυτες του ποδηλατου αλλα για πιο βαρια οχηματα.Καθε πληροφορια θα ειναι βοηθεια,ευχαριστω!

2ΜΕΤΑΦΟΡΑ SCOOTER Η ΜΗΧΑΝΗΣ Empty Απ: ΜΕΤΑΦΟΡΑ SCOOTER Η ΜΗΧΑΝΗΣ Τετ Ιαν 04, 2017 11:50 pm

klrs

klrs

καλη χρονια φιλε μου!
για τι σκουτερ μιλαμε? μου φαινεται λιγο ακραιο και επικινδυνο ολο αυτο. η καλυτερη και ασφαλεστερη λυση ειναι κοτσαδορος και τρειλορ.

3ΜΕΤΑΦΟΡΑ SCOOTER Η ΜΗΧΑΝΗΣ Empty Απ: ΜΕΤΑΦΟΡΑ SCOOTER Η ΜΗΧΑΝΗΣ Πεμ Ιαν 05, 2017 5:49 pm

careca

klrs έγραψε:καλη χρονια φιλε μου!
για τι  σκουτερ μιλαμε? μου φαινεται λιγο ακραιο και επικινδυνο ολο αυτο. η καλυτερη και ασφαλεστερη λυση ειναι κοτσαδορος και τρειλορ.

SYM 300i gts 230kg,megascooter.

4ΜΕΤΑΦΟΡΑ SCOOTER Η ΜΗΧΑΝΗΣ Empty Απ: ΜΕΤΑΦΟΡΑ SCOOTER Η ΜΗΧΑΝΗΣ Παρ Ιαν 06, 2017 10:49 pm

klrs

klrs

δεν υπαρχουν τετοιες βασεις που να αντεχουν τοσο βαρος.. αλλα και να φτιαξεις αυτοσχεδια ειναι αρκετα εξω απο τον πισω αξονα του αυτοκινητου και τα 230 κιλα θα γινουν 400 . δε θα χεις τιμονι στο αυτοκινητο. ασφαλεια μηδεν και με αστυνομια ασχημα τα πραγματα. ολα αυτα σε περιπτωση που καταφερεις να αυτοσχεδιασεις και να το ανεβασεις εκει. οσο το σκεφτομαι μου ερχονται κι αλλα... θα προεξεχει απ τα πλαινα. απο που για που η μεταφορα ετσι εγκυκλοπαιδικα?

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Παρόμοια θέματα

-

» ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης