Συνήθως ανεβαίνω σ αυτά τα βουνά με το ποδήλατο (είναι κοντά στην Κοζάνη) και ειπα να πάω μια βόλτα με το ASX μιας που ειχα δει οτι ειχε λάσπες.
Mitsubishi Asx Greece
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sasasj έγραψε:Συνήθως ανεβαίνω σ αυτά τα βουνά με το ποδήλατο (είναι κοντά στην Κοζάνη) και ειπα να πάω μια βόλτα με το ASX μιας που ειχα δει οτι ειχε λάσπες.
sasasj έγραψε:Για τέτοια χρήση το πήρα!
Όχι για να το έχω στο γκαράζ και για να κάνω χλμ σε εθνικές οδους με άσφαλτο βελούδο. Εκέινα τα έκανα με ενα 1600αρι Peugeot 207 RC (185hp).
Φθορές λογικό ειναι να έχει αλλα η δουλεια του ειναι!
sasasj έγραψε:Και άλλο ενα βιντεάκι πηγαίνοντας προς Αιανή Κοζάνης κόβωντας λίγο δρόμο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sasasj στις Κυρ Ιαν 22, 2017 8:12 pm, 1 φορά
sasasj έγραψε:Στην αρχή το είχα on. Μετα πρέπει να το απενεργοποιησα.
sasasj έγραψε:Δεν είχε λάστιχα το καημένο. Πρέπει να ξέρουμε και τα όρια μας! Με άλλα λάστιχα Θ ανέβαινε σίγουρα. Δεν ξέρω αν φαίνεται στο βίντεο, αλλά στο συγκεκριμένο σημείο έχει και απότομη κλίση.
samair77 έγραψε:sasasj έγραψε:Δεν είχε λάστιχα το καημένο. Πρέπει να ξέρουμε και τα όρια μας! Με άλλα λάστιχα Θ ανέβαινε σίγουρα. Δεν ξέρω αν φαίνεται στο βίντεο, αλλά στο συγκεκριμένο σημείο έχει και απότομη κλίση.
βρε ναι αλλα νομιζω πως ανεβαινε και ετσι, εδω εγω με uniroyal και εχω κανει αισχη!!
την αλλη φορα!
μια χαρα παντος και μπραβο που το χαιρεσαι!!
sasasj έγραψε:Ναι ανέβηκα άνετα με την πρώτη. Έκανα βέβαια και 2-3 πάνω κάτω. Πήγε να κολλήσει σε ένα σημείο ζοριστηκε λίγο αλλά ξεκολλησα. Εχω βιντεάκι από μέσα.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Mitsubishi Asx Greece » Συζητήσεις-Θέματα Αυτοκινήτου » Οδήγηση εκτός δρόμου... » Παιχνίδι στις λάσπες
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης