Mitsubishi Asx Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Mitsubishi Asx Greece

Forum κατόχων Mitsubishi Asx στην Ελλάδα

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

μετριες δυνατοτητες off road!!

5 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

SamAir77

SamAir77

καλησπερα ,
σιγα σιγα παω για τα 7000χλμ χωρις προβληματα με το 2013 4χ4 ΑΣΧ μου και που και που το βγαζω σε βουναλακια να δω τη κανει.
αν και τα λαστιχα ειναι μαπα στα χιονια εκανε καλη δουλεια. ακολουθουν και δυο λινκ απο δικα μου πλανα...

https://www.youtube.com/watch?v=Pb2ZSMBIQxg

https://www.youtube.com/watch?v=xcspwjsW6Ws

Σε πετρωδες εδαφος ή ανηφορηκο χωματοδρομο με νεροφαγωματα ομως ειναι εμφανες οτι το οχημα ειναι χαμηλο και θελει προσοχη, η 1η ταχυτητα δεν ειναι τοσο δυνατη ή χρειαζεται ροπη πιο χαμηλα και το χειροτερο ειναι οτι ο συμπλεκτης καταπονηται και στο τελος μυρηζει, αρα σταματας!
Ενταξει, ισως ζηταω πολλα αλλα οταν αγοραζεις 4κινηση mitsubishi τοτε πρεπει να ζητας πολλα. ελα που ομως ειναι μια απλη 4κινηση σαν του jimny,vitara,qashqai και μη πω τιποτα χειροτερο. το οχημα σταματει σε διαγωνια εμποδια γιατι δεν υπαρχει το παραμικρο ηλεκρονικο βοηθημα να μπλοκαρει τους 'ιπταμενους' τροχους. πραγματα που ισως εχει το SX4, SUBARU ισως και το νεο qashqai κλπ, ΝΤΡΟΠΗ!!!! αααα μετα εμαθα οτι η mitsubishi βγαζει σε αλλα μοντελα το S-AWC που κανει οτι ζηταω αντι του AWC που εχουμε. δηλαδη 40000ε οχημα και κυβικα αντε γεια!! το επομενο τεστ/βιντεο θα σας πεισει ...

https://www.youtube.com/watch?v=9p1D-rpN0xE

τελικα ποιος ειναι ο χαρακτηρας του αυτοκινητου μας?  confused 

ευχαριστω

https://www.youtube.com/channel/UCmEQJ-bfo5FvfeJxjUAc8bQ

georgeCM

georgeCM

samair77 έγραψε:

τελικα ποιος ειναι ο χαρακτηρας του αυτοκινητου μας?  confused 

ευχαριστω

Το αυτοκίνητό μας ανήκει στην κατηγορία "Compact SUV". Compact λόγω διαστάσεων, SUV σε ελεύθερη μετάφραση = όχημα ελευθέρου χρόνου (A sport utility vehicle (SUV) is a vehicle similar to a station wagon or estate car, and are usually equipped with four-wheel drive for on- or off-road ability). Δηλαδή πας βουνό και χώμα αλλά δεν είσαι τζιπ

Οπότε, ισχύει αυτό που περιγράφεις, με περιορισμένες εκτός δρόμου δυνατότητες. Θεωρώ ότι το αδικείς όμως, διότι το συγκρίνεις με άλλα παραπλήσια αυτοκίνητα χωρίς να γνωρίζεις και αυτά τι τετρακίνηση έχουν. Απαντώ λοιπόν ότι κανένα compact SUV δεν έχει μπλοκέ τετρακίνηση, την οποία θα βρεις σε κατά πολύ ακριβότερα μοντέλα και μάλλον μόνον σε καθαρόαιμα τζιπ.  

Επιπλέον, ξέρεις από την αρχή  ότι η απόσταση των 17cm (που έχουμε)δεν σου επιτρέπει να βρεθείς σε δρόμους τόσο δύσβατους όπου και ίσως να χρειαζόσουν να υπερκεράσεις ένα διαγώνιο εμπόδιο. Κατά τα άλλα, όπως βλέπω και στα βιντεάκια σου, παίζεις στο χιόνι "χωρίς λάστιχα" με άνεση και όπως έχω διαπιστώσει και εγώ σε πολλές από τις εξορμήσεις μου, βγαίνω άνετα σε εκτός δρόμου διαδρομές και έχω περάσει με επιτυχία λάσπες, χιόνια και καρόδρομους (με πολύ προσοχή όμως).

Συμφωνώ μαζί σου στο ότι θα μπορούσε να έχει μια πιο κοντή 1η για να διευκολύνει δύσκολες αναβάσεις και καταβάσεις και στο ότι ο συμπλέκτης είναι αρκετά "ευαίσθητος", αλλά από όσο γνωρίζω αυτό ισχύει και στα μεγαλύτερα mitsu (Outlander και Pajero).

Πάντως, ένα ζευγάρι χειμερινά ελαστικά, σε βοηθάει να αποφεύγεις τις αλυσίδες σε πολλές περιπτώσεις, και τελευταία εμπειρία από το πήλιο πριν λίγες μέρες, βγάζεις καλά λασπωμένους ανηφορικούς  δρόμους χάρις και στο 65-35 που σου δίνει το "lock", και αυτό δείχνει... Mitsubishi.

Να κανονίσουμε να κάνουμε μια κοντινή off road (για όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες) για να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες!

SamAir77

SamAir77

Καληςπερα.
Τζιμι και βιταρα είχα και έχουν ιδια τετρακινηςη απλά έχουν ύψος οπότε χωνεςαι.
Ουσιαστικά ο συμπλέκτης και η τετρακινηςη ειναι που περίμενα να ειναι πιο sophisticated , δηλαδή να κόβει έναν τροχό να δίνει στον αλλο κλπ. Τύπου Subaru symmetrical AWD , να πω την αλήθεια. Δεν ήξερα δε ρώταγα θα μου πεις. Τέλος παντον.
Πολύ θα χαρώ να κάνουμε ένα μάζεμα . Πεντέλη και Πάρνηθα ειναι κοντά για τους Αθηναίους .
Καλή χρονια

snowlover

snowlover

Εγώ το αμάξι το δοκίμασα το καλοκαίρι σε άμμο... υπάρχει μια παραλία στην Επανωμή Θεσσαλονίκης , γνωστή ως "ναυάγιο"... μόνο τζιπ πάνε εκεί...τα κανονικά αυτοκίνητα κολλάνε , φωνάζουν οδική βοήθεια και κολλάει και η οδική!
Προσωπικά με τετρακίνηση στο AUTO , ούτε καν Lock η αμαξάρα μας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα...και δεν μιλάω για λίγη άμμο...μιλάω για πολύ άμμο...τώρα στα χιόνια ακόμα δεν έχω εμπειρία...αλλά πείτε μου , σε χιονισμένο δρόμο το esp πρέπει να το απενεργοποιούμε?

sasasj

sasasj

Και ξαναβγαζω το θεμα στο φως για να σχολιάσω και εγώ με τον ίδιο τρόπο που έκανε ο samair για το ASX.

Πρώτες εντυπώσεις είναι, όπως έγραψε και ο georgecm, ότι δεν είναι ένα καθαρόαιμο τζιπ που θα σε πάει όπου θες άνετα χωρίς τον φόβο να κολλήσεις κάπου. Πρέπει πάντα να κάνεις ενα ενα βήμα πίσω να διπλοτσεκαρεις και μετα προχωράς.

Περίμενα λίγα παραπάνω απ όσα εχω δει μέχρι τώρα αλλά σίγουρα δεν του εχω τερματίσει τις δυνατότητες του. Σίγουρα πιο ψηλό θα βοηθούσε αλλά δεν θα ήταν ενα αυτοκίνητο για λίγο απ όλα (άσφαλτο, χωματόδρομο, ανετο, σκληρό, άμεσο κλπ).

Με κατάλληλα λάστιχα δείνει ακόμα περισσότερα. Στην λειτουργία lock, δείχνει να 'γονατίζει' απο δύναμη. Δεν ξέρω τον λόγο αλλά διαπίστωσα ότι δεν ξεκινούσε αερατα σε κλίση ή σε τερέν με αρκετή αντίσταση όπως μαλακό χωμα.

SamAir77

SamAir77

Στην λειτουργία lock, δείχνει να 'γονατίζει' απο δύναμη. Δεν ξέρω τον λόγο αλλά διαπίστωσα ότι δεν ξεκινούσε αερατα σε κλίση ή σε τερέν με αρκετή αντίσταση όπως μαλακό χωμα.[/quote]

Αγαπητε, πολυ φοβαμαι οτι εχεις το ESP ενεργο και γιαυτο σου γονατιζει.
Πολλα αυτοκινητα οταν βαζεις LOCK το ESP βγαινει απο μονο του.
Το ESP περαν τον αλλον δυνατοτητων του να ξερεις οτι κοβει και τον κινητηρα.
Το 2013 οταν το πηρα ,που ουτε εγω το ηξερα και συνηθισμενος απο απλα τζιπακια χωρις ηλεκτρονικα μπηκα σε παραλια με βοτσαλο και κολησα.
Παταγα γκαζι και το αμαξι αγκωμαχουσε και εσβηνε. Πηγα να το σπασω απο τα νευρα μου.
Καποιος με jimny με ειδε να παλευω , με πλησιασε και με ρωτησε αν εχω το ESP ON?
Για να μη μακρυγορω , εβγαλα το ESP και το αμαξι ενω σερνοταν η κοιλια του στο βοτσαλο ,βγηκε!!!!!
O κινητηρας του μουγγριζε σε φουλ στροφες και δυναμη. )Κριμα που δεν ειχα καμερα γιατι θα ηταν ενα φοβερο βιντεο για το κανναλι μου.)
Δεν σου λεω οτι βγηκε με ανεση αλλα το παλεψε και τα καταφερε αξιοπρεπεστατα.Με λιγο ομως υψος θα ηταν καλυτερα.
Και εγω στα πρωτα σχολια μου ειμαι αυστηρος με το οχημα. Εκανα λαθος. ειναι καλυτερο απο οτι νομιζα απλα οπως λες και εσυ θελει να το ξανασκευτεις πριν το κανεις!!
Για να κλεισω μιας και μου δινεις την ευκαιρια να συμπληρωσω στα πρωτα μου σχολια, λεω το εξης...
Δεν θα αγοραζα ποτε ξανα αυτοκινητο αυτης της κατηγοριας αλλα αν για καποιο λογο επρεπε , παλι το ιδιο θα αγοραζα.
Αυτο που θα εκανα θα ηταν να αγορασω ενα Jeep Grand Cherokee ή Toyota Land Cruiser του 2006 που τοτε εκανε 12000-15000ευρω και να μου εμεναν τα ρεστα απο τα 26000 που εκανε το ASX για να πληρωνω τα τελη.
Για 8 χρονια θα ημουν καλυμενος απο τελη βασει υπολογισμων.
Ασε που εχουν παρει και λιγη αξια πανω τα κυβικα.
Τελος , η Μιτσουμπα ειναι καλη και κανει την δουλεια σωστα.
αυτα, ελπιζω να μην κουρασα.

sasasj

sasasj

Το γνωριζω οτι το ESP κόβει το γκάζι και γονατίζει το αυτοκίνητο και ειναι για να επαναφέρει τους τροχους απο σπινιάρισμα-γλιστριμα και να ισιάξει το αυτοκίνητο.
Στο lock όμως δεν θα πρεπε να το βγάζει απο μόνο του αυτόματα ή δεν το κανει το ASX; (δεν το ήξερα για το lock και esp)
Σκέφτομαι την φάση με το κόλλημα και όντως ήταν κρίμα να μην το εχεις καταγράψει... αν και τέτοιες στιγμές όταν παει να γινει η μ...α μονο αυτο δεν σκέφτεται κάποιος (και εγω δεν σκέφτομαι το βιντεο τετοιες ώρες!)

Άρχισα να γράφω στο θέμα γιατι διαβασα αυτα που εγραψες παλιά και τώρα βλεπω οτι βρηκες αρκετά θετικά με τον καιρό!
Μόνο κούραση δεν μας προξένησες. Τελειωσα να διαβάζω και ειπα μόνο τόσα ειχε να γραψει! Cool

Μόνο με παρέα και με back up plan μπορεις να δοκιμάσεις τι μπορει να κάνει το κάθε αυτοκίνητο. Όσο θα μαστε μοναχικοί καβαλάριδες θα παμε με την ουρά χαμηλα!

SamAir77

SamAir77

Καλημερα.
Επρεπε να ησουν εκει και να εβλεπε πως πεταγε τα βοτσαλα. παλι καλα που φοραγα τις 16αρες, γιατι αν φοραγα τις 18αρες θα τις πεταγα τωρα.
Μιλησα με ενα εναν ιντερνετικο "φιλο" στο εξωτερικο ο οποιος πουλησε το ASX του '10 και αγορασε το νεο Vitara 4x4.
Δεν εχασα την ευκαιρια να τον ρωτησω λοιπον και να τι μου εγραψε (SamAir77 εγω/vavoum αυτος ):

-SamAir77 1 month ago
don't you miss the ASX ???

-Reply vavoom 1 month ago
A little bit, it was great car Smile

-SamAir77 2 months ago
What are your impressions in comparison to the ASX ? Thanks

-Reply vavoom 2 months ago
+SamAir77 It is hard to compare. ASX was diesel, Vitara is gasoline. ASX was much heavier (about 300 kg), with longer wheelbase, so driving is different, but both cars are very nice to drive. Inside there is more space in ASX, quality of interior is similar. All wheel drive systems are based on the same clutch, at the moment I cannot compare them (no winter with Vitara yet), I only know that traction control reacts much quicker in Vitara, and Lock mode works better in ASX.

αυτα και μιλαμε για αυτοκινητο 7 χρονια μετα!!!! οποτε γι αυτο σου λεω τελικα ολα καλα. μονο μεγαλο 4χ4 θα με σωσει χαχαχαχαχαχα!!!!!!

sasasj

sasasj

All right then! Great news!

Οπότε δεν μένει παρά να μαθουμε τα όρια του ASX. Δοκιμές στις δοκιμές θα βγει άκρη!

Πιστεύω πάντως, ότι όσο περνάνε τα χρόνια και βγαίνουν πιο νέα μοντέλα, γίνονται πιο 'πολιτισμένα' και δρομισια από τα παλιότερα. Αρκετά ηλεκτρονικά συστήματα, άλλες τεχνολογίες και διαφορετική αποτελεσματικότητα.

thanos_67

thanos_67

sasasj έγραψε:All right then! Great news!

Οπότε δεν μένει παρά να μαθουμε τα όρια του ASX. Δοκιμές στις δοκιμές θα βγει άκρη!

Πιστεύω πάντως, ότι όσο περνάνε τα χρόνια και βγαίνουν πιο νέα μοντέλα, γίνονται πιο 'πολιτισμένα' και δρομισια από τα παλιότερα. Αρκετά ηλεκτρονικά συστήματα, άλλες τεχνολογίες και διαφορετική αποτελεσματικότητα.

λοιπον, εγω ξερω τι σας χρειαζεται.
LAND ROVER DEFENDER 90αρι, 2,4 cc βενζινη και καφτε τα ολα χωρις να στεναχωριεστε για τιποτε και με τιποτα.........βαλτο σε λασπη, βαλτο σε χιονι, ανεβα σε βουνοκορφη απο το μονοπατι........ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ...αντε μην πω....
ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΙΜΟΚΩΛΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ A/C, ΚΛΠΚΛΠ......απο μετατροπες παιρνει οτι μπορεις να φανταστεις......

το δικο μας ειναι ενα αυτοκινητο ΠΟΛΗΣ με τετρακινηση για να πας και λιιιιιιιιιιιιγο πιο περα απο οτι ενα δικινητο........να πας σε χιονι λιγο πιο αφαλως απο ενα συμβατικο, να περασεις και γουβα με λασπη, να μπεις και σε μια παραλια...ολα με οριο ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ εχει 300 μια πορτα μεταχειρισμενη+100 η βαφη κλπκλπ....
καλα τα ειπα?

SamAir77

SamAir77

thanos_67 έγραψε:

LAND ROVER DEFENDER 90αρι, 2,4 cc βενζινη και καφτε τα ολα χωρις να στεναχωριεστε για τιποτε και με τιποτα.........βαλτο σε λασπη, βαλτο σε χιονι, ανεβα σε βουνοκορφη απο το μονοπατι........ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ...αντε μην πω....
ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΙΜΟΚΩΛΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ A/C, ΚΛΠΚΛΠ......απο μετατροπες παιρνει οτι μπορεις να φανταστεις......

το δικο μας ειναι ενα αυτοκινητο ΠΟΛΗΣ με τετρακινηση για να πας και λιιιιιιιιιιιιγο πιο περα απο οτι ενα δικινητο........να πας σε χιονι λιγο πιο αφαλως απο ενα συμβατικο, να περασεις και γουβα με λασπη, να μπεις και σε μια παραλια...ολα με οριο ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ εχει 300 μια πορτα μεταχειρισμενη+100 η βαφη κλπκλπ....
καλα τα ειπα?

συμφωνω και διαφωνω φιλε.
εξαρταται πως το βλεπει κανεις και τι χρειαζεται.
εγω παντα θελω κατι παραπανω απο αυτο που εχω και γιαυτο τα φερνω ολα στα ορια τους μα οπως προειπα παντα με προσοχη. πιστευω πως το ASX εχει ακομα λιγο να μου δωσει και συν μου αρεσει η εξοχη και η τετρακινηση γενικα.
οσο για τον ορο πολης νομιζω οτι εισαι λιγο αυστηρος μαζι του. απο τα βιντακια που εχω ανεβασει, ειδες οτι μπορει να κανει και κατι παραπανω, που να δεις σε κατι ρωσικα βιντεο τι κανουν!!!(αλλα θα τους φαω λαχανο)
παντος ενα LAND ROVER ή JEEP θα μου ερχοταν γαντι!!

thanos_67

thanos_67

samair77 έγραψε:
thanos_67 έγραψε:

καλα τα ειπα?

συμφωνω και διαφωνω φιλε.
εξαρταται πως το βλεπει κανεις και τι χρειαζεται.
εγω παντα θελω κατι παραπανω απο αυτο που εχω και γιαυτο τα φερνω ολα στα ορια τους μα οπως προειπα παντα με προσοχη. πιστευω πως το ASX εχει ακομα λιγο να μου δωσει και συν μου αρεσει η εξοχη και η τετρακινηση γενικα.
οσο για τον ορο πολης νομιζω οτι εισαι λιγο αυστηρος μαζι του. απο τα βιντακια που εχω ανεβασει, ειδες οτι μπορει να κανει και κατι παραπανω, που να δεις σε κατι ρωσικα βιντεο τι κανουν!!!(αλλα θα τους φαω λαχανο)
παντος ενα LAND ROVER ή JEEP θα μου ερχοταν γαντι!!

επειδη εχω οδηγησει ολα τα 4χ4 που παιζουν Ελλαδα (εκτος HUMMER) η γνωμη μου ειναι οτι το απολυτο οπλο ειναι αυτο που σου εγραψα. Μετα παμε για wragler, cherokee 2,4,......βρισκεις defender με 2000 τωρα και το εχεις μονο για gaming....

SamAir77

SamAir77

επειδη εχω οδηγησει ολα τα 4χ4 που παιζουν Ελλαδα (εκτος HUMMER) η γνωμη μου ειναι οτι το απολυτο οπλο ειναι αυτο που σου εγραψα. Μετα παμε για wragler, cherokee 2,4,......βρισκεις defender με 2000 τωρα και το εχεις μονο για gaming....[/quote]

Ασε με, μη με μπριζωνεις!!!
για πες εμπειριες απο αυτα που εχεις οδηγησει και τι αν θες.
λογω δουλειας?

thanos_67

thanos_67

samair77 έγραψε:

επειδη εχω οδηγησει ολα τα 4χ4 που παιζουν Ελλαδα (εκτος HUMMER) η γνωμη μου ειναι οτι το απολυτο οπλο ειναι αυτο που σου εγραψα. Μετα παμε για wragler, cherokee 2,4,......βρισκεις defender με 2000 τωρα και το εχεις μονο για gaming....

Ασε με, μη με μπριζωνεις!!!
για πες εμπειριες απο αυτα που εχεις οδηγησει και τι αν θες.
λογω δουλειας?[/quote]
ναι, λογω δουλειας το l/r, τα αλλα για αλλο λογο....με το l/r το κοντο εκανα καμια 100 χιλιαδες, το ειχα 6 χρονια....μπροστοκινητο, μολις κομπλαριζες (μηχανικα) εμπαινε 4χ4 το μακρυ και μετα αν ηθελες κλειδωνες στο κοντο....λασπη? ΑΠΟΛΑΥΣΗ, χιονια? ΑΠΟΛΑΥΣΗ, βραχια? ΑΠΟΛΑΥΣΗ,γρασιδι?ΑΠΟΛΑΥΣΗ....μια φορα ειχα μπει σε ενα οργωμενο χωραφι, ειχε ριξει μια βροχη 3 μερες συνεχως...ηταν ενα αμπελι και ο μπαρμπας το ειχε οργωσει και ειχε σηκωσει το χωμα εκτος απο τις ευθειες που ηταν τα κληματα(εκει ειχε χαντακι για να κραταει νερο στις ριζες)..βαζω τα κληματα στην μεση και παταω δεξια-αριστερα....πηγα εκει που ηθελα, εκανα δουλεια και φευγοντας ο ταραμας που ειχα μαζι μου σκουνταει το τιμονι, διπλωνει ο υδραυλικο, κολλανε οι μπροστινοι....σβηνω, κατεβαινω, κοιταω και πριν προλαβω να μπω να κανω οπισθεν να ξεκολλησω, ο μπουφος σπινιαρει (ειχε κατσει στο τιμονι) το βυζαινει και μπαινει το l/r μεχρι την πορτα στην λασπη...φωναζω τον γερανο, ερχεται...που να κοτεψει.....30 τονους μηχανημα που να το βαλει? ριχνει εργατη...δεν φτανει...ριχνουνε ενα 50 μετρο συρματοσχοινο(spare) με ναυτικα κλειδια, το δενω στον κοτσαδορο πισω να με παρει αναποδα...ο γερανος σηκωνεται στα πεδιλα, κοντευει να ερθει τουμπα.....το l/r ειχε βυζαξει εντελως και τελειως.....τεσπα το βγαλαμε...σγα σγα το παω σε πλυντηριο να το καθαρισω να δω αν εχει παθει ζημια απο το συρσιμο.....αφου εκανα πιπες και τα σχετικα στον βενζινα το επλυνε (γεμισε βεβαια ενα πλυντηριο με μισο μετρο λασπη)...ελεγχος, ολα καλα, καμια ζημια...ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΤΟ ΜΛΚ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΕ.....το αυτοκινητο βουλιαξε σε χιλιοστα του δευτερολεπτου, μολις μου σκουντησε το τιονι...δεν το πιστευεις αν δεν το ζησεις......
Σε βουνο, ανεβαινω ενα μονοπατι...ΟΧΙ ΔΡΟΜΟ, ΜΟ-ΝΟ-ΠΑ-ΤΙ............σπαει ο σταυρος ο μπροστινος..τωρα?πιπιλακι στο βουνο στο πουθενα ? οοοοοοοοοοοοοοοοχι φυσικα.......πεφτω απο κατω λυνω το καρε του κεντρικου (με 13αρακι), βγαζω τον σταυρο απο το διαφορικο, βγαζω και τον κεντρικο και ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΣΩ ΚΙΝΗΣΗ (βεβαια θεωρητικα ειχα 4χ4 κομπλαρισμενο).....

wragler και cherokee σε παραλια, αμμο κλπκλπ......καμια τυχη σου λεω.........απλα μοτερ, σκυλια...ητανε βεβαια λιγο φαγιαναρικα...δεν τα προλαβαινες βενζινη...χαχαχα...αλλα ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ............

SamAir77

SamAir77

wragler και cherokee σε παραλια, αμμο κλπκλπ......καμια τυχη σου λεω.........απλα μοτερ, σκυλια...ητανε βεβαια λιγο φαγιαναρικα...δεν τα προλαβαινες βενζινη...χαχαχα...αλλα ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ............[/quote]

Μια χαρα σε βρησκω!!!
Σε αλλο ποστ θα ηθελα να διαβασω την γνωμη σου και γιατι αγορες ASX μετα απο ολα αυτα???
Δηλαδη , στην ουσια ρωταω εμενα, γιατι μετα απο αρκετη πειρα απο VITARA-JIMNY, ψηλωμενα , club ,εκδρομες κλπ κλπ , επελεξα ASX χωρις να μετανιωνω βεβαια αλλα με τρωει το σαρακι αν επρεπε να παω τοτε σε μεταχειρο GRAND CHEROKEE .
(σορρυ απο το φορουμ και για το εκτος θεματος, ισως να το παμε αλλο)

sasasj

sasasj

Να τα εργαλεία που κουβεντιάζατε!

μετριες δυνατοτητες off road!!  Img_8710
μετριες δυνατοτητες off road!!  Img_8711

thanos_67

thanos_67

sasasj έγραψε:Να τα εργαλεία που κουβεντιάζατε!

ναι, ναι.....σκυλοι σε παραταξη

SamAir77

SamAir77

κριμα ετσι που τα βλεπω

sasasj

sasasj

Βγάζουν μια αγριάδα έτσι οπως τα βλέπεις. Ξερεις οτι δεν αστειεύονται!

Αυτά ειναι απο την ΔΕΗ που τα έχουν αλλάξει τα φωτα οι οδηγοι τους!

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Παρόμοια θέματα

-

» ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ 4Χ4 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης