Καλησπέρα σε όλο το forum!
Πρόκειται να ταξιδέψω με το καινούριο μου mitsubishi ASX 1,8 DiD AWD στην Σλοβακία τέλη Αυγούστου για 6 μέρες...
Θα είμαι με παρέα με άλλους 3 φίλους. Θα ήθελα να ρωτήσω πληροφορίες για κάποιον που έχει πάει οδικώς...
1. Θα ξεκινήσουμε απο Βόρεια Ελλάδα. Εγώ θέλω να πάω μόνο από χώρες Ε.Ε , δηλαδή Βουλγαρία , Ρουμανία , Ουγγαρία , Σλοβακία
2. Υπάρχει και η εναλλακτική Σκόπια- Σερβία και όλα τα υπόλοιπα του 1
3. Με το κλασσικό δίπλωμα οδήγησης έχω πρόβλημα ; Είναι του 2003
4. Στα διόδια πρέπει να πληρώνουμε σε τοπικό νόμισμα ;
5. Oι δρόμοι είναι καλοί; Θα έχουμε πρόβλημα με αστυνομία ;
6. Κάτι πήρε το αυτί μου για βινιέτες...κάτι κάρτες που πρέπει να αγοράζεις για να μην σε γράψουν...ξέρει κανείς κάτι ;
7. Xρειάζομαι διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου ;
Aν κάποιος έχει πάει και γνωρίζει λεπτομέρειες...και ότι περισσότερο πιστεύει ότι θα με βοηθήσει περιμένω συμβουλές...
Πρόκειται να ταξιδέψω με το καινούριο μου mitsubishi ASX 1,8 DiD AWD στην Σλοβακία τέλη Αυγούστου για 6 μέρες...
Θα είμαι με παρέα με άλλους 3 φίλους. Θα ήθελα να ρωτήσω πληροφορίες για κάποιον που έχει πάει οδικώς...
1. Θα ξεκινήσουμε απο Βόρεια Ελλάδα. Εγώ θέλω να πάω μόνο από χώρες Ε.Ε , δηλαδή Βουλγαρία , Ρουμανία , Ουγγαρία , Σλοβακία
2. Υπάρχει και η εναλλακτική Σκόπια- Σερβία και όλα τα υπόλοιπα του 1
3. Με το κλασσικό δίπλωμα οδήγησης έχω πρόβλημα ; Είναι του 2003
4. Στα διόδια πρέπει να πληρώνουμε σε τοπικό νόμισμα ;
5. Oι δρόμοι είναι καλοί; Θα έχουμε πρόβλημα με αστυνομία ;
6. Κάτι πήρε το αυτί μου για βινιέτες...κάτι κάρτες που πρέπει να αγοράζεις για να μην σε γράψουν...ξέρει κανείς κάτι ;
7. Xρειάζομαι διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου ;
Aν κάποιος έχει πάει και γνωρίζει λεπτομέρειες...και ότι περισσότερο πιστεύει ότι θα με βοηθήσει περιμένω συμβουλές...