Mitsubishi Asx Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Mitsubishi Asx Greece

Forum κατόχων Mitsubishi Asx στην Ελλάδα

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Χαλαζόπληκτα ASX

+4
BiL
johnpano
Achalast
andreas111
8 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1Χαλαζόπληκτα ASX Empty Χαλαζόπληκτα ASX Πεμ Ιαν 31, 2013 9:37 pm

andreas111

Εμαθε κανείς για το αν υπάρχουν χαλαζόπληκτα ASX στο χώρο των τελωνείων;

2Χαλαζόπληκτα ASX Empty Απ: Χαλαζόπληκτα ASX Παρ Φεβ 01, 2013 2:59 pm

Achalast

Achalast

Δεν εχω ακούσει κάτι, αλλά καλά κάνεις και το αναφέρεις Ανδρέα για να έχουν το νου τους οι μελλοντικοί αγοραστές asx. Το νου σας πριν παραλάβετε το αυτοκίνητό σας ελέγξτε το εξονυχιστικά στο φως του ήλιου για βαθουλώματα απο χαλάζι.

3Χαλαζόπληκτα ASX Empty Απ: Χαλαζόπληκτα ASX Παρ Φεβ 01, 2013 4:43 pm

andreas111

Λοιπόν το ξεκίνησα διερευνητικά το θέμα... Πριν 10 μέρες πήγα στην τοπική αντιπροσωπεία να παραγγείλω το ASX1.8D. Την ώρα που ετοιμαζόταν το δελτίο παραγγελίας και τα χαρτιά της απόσυρσης κλπ , θυμήθηκα ότι πριν κάποιους μήνες διάβασα σε ένα μπλοκ στο δίκτυο ότι είχε πέσει χαλάζι στον αποθηκευτικό χώρο των τελωνειων στην Ελευσίνα; (δεν είμαι σίγουρος για το πού)και πως είχαν πάθει μεγάλες ζημιές τα αυτοκίνητα των εταιρειων. Λέω λοιπόν στον έμπορο ότι επιθυμώ να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητο για ζημιά από χαλάζι πριν να βγει η πινακίδα. Η αλήθεια είναι ότι του το έλεγα και αισθανόμουν και ψιλο@@@@@ας από μέσα μου, γιατί κατά βάθος το θεωρούσα αδιανόητο. Ο άνθρωπος πολύ ευγενικά το δέχτηκε και μείναμε εκεί. Και Ω!!! θαύμα αφού μίλησε με Αθήνα, μου παίρνει προχτές τηλέφωνο και μου λέει ότι ΟΛΑ τα ετοιμοπαράδοτα ASX είναι χαλαζοχτυπημένα .Τα καπό αλλαγμένα και βαμμένα και οι ουρανοί επισκευασμένοι με τεχνική που δεν ήξερε να μου πει. Εννοείται ότι κρύωσα για να μη πω πάγωσα.Και εγώ ο αφελής που νόμιζα ότι η προσφορά των -2500 ευρώ οφειλόταν στην γενικότερη κατάσταση της χώρας μας...Κρίμα γιατί μου άρεσε πολύ το αυτοκίνητο... Για καινούργιο 6+ μήνες αναμονή και χωρίς εννοείται την έκπτωση των 2500 ευρώ.
Αυτά...Ας έχουν το νου τους οι υποψήφιοι αγοραστές ΟΛΩΝ των εταιρειών γιατί προφανώς ζημιά δεν θα έγινε μόνο σε μια εταιρεία..

4Χαλαζόπληκτα ASX Empty Απ: Χαλαζόπληκτα ASX Παρ Φεβ 01, 2013 6:35 pm

johnpano

johnpano

Εγώ μένω περίπου στα 2 χλμ από το τελωνείο, (στην Μαγούλα) και πριν από καιρό είχε πέσει τόσο χοντρό χαλάζι που μου έσπασε τον καθρέφτη από το παπί!!! Είχε μέγεθος μικρού πορτοκαλιού!

Ευτυχώς το αμάξι εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην Ελευσίνα και την γλύτωσα...
Οι γείτονες ακόμα κλαίνε.... Sad

Οπότε έτσι εξηγείται και η προσφορά του Σαρακάκη....

https://www.facebook.com/woodandust/

5Χαλαζόπληκτα ASX Empty Απ: Χαλαζόπληκτα ASX Κυρ Φεβ 10, 2013 11:29 am

BiL

Το θέμα που έχει ανοίξει ο Ανδρέας (και μπράβο του) είναι πολύ σοβαρό νομίζω και άπτεται άμεσα με την αξιοπιστία της Έλληνικής αντιπροσωπείας (Σαρακάκης).
Ανδρέα μπορείς να μας διευκρινήσεις πότε ήταν η χαλαζόπτωση που προκάλεσε τις ζημιές?
Γιατί η προσφορά του Σαρακάκη "τρέχει" αρκετό καιρό, εγώ συγκεκριμένα αγόρασα το δικό μου τέλη Οκτωβρίου 2012.
Σε κάθε περίπτωση από την στιγμή που αγοράζεις κάτι καινούριο και δεν σε έχουν ενημερώσει για το υπόψη πρόβλημα έχεις κάθε δικαίωμα να προσφύγεις στη δικαιοσύνη προς επίλυση του θέματος. Προσωπικά (αν η χαλαζόπτωση είναι πριν το 2013) σκέφτομαι να πάω το αυτοκίνητο για έλεγχο σε φίλο μου λαμαρινά και βλέπουμε.

6Χαλαζόπληκτα ASX Empty Απ: Χαλαζόπληκτα ASX Κυρ Φεβ 10, 2013 10:16 pm

P-P

BiL έγραψε:Το θέμα που έχει ανοίξει ο Ανδρέας (και μπράβο του) είναι πολύ σοβαρό νομίζω και άπτεται άμεσα με την αξιοπιστία της Έλληνικής αντιπροσωπείας (Σαρακάκης).
Ανδρέα μπορείς να μας διευκρινήσεις πότε ήταν η χαλαζόπτωση που προκάλεσε τις ζημιές?
Γιατί η προσφορά του Σαρακάκη "τρέχει" αρκετό καιρό, εγώ συγκεκριμένα αγόρασα το δικό μου τέλη Οκτωβρίου 2012.
Σε κάθε περίπτωση από την στιγμή που αγοράζεις κάτι καινούριο και δεν σε έχουν ενημερώσει για το υπόψη πρόβλημα έχεις κάθε δικαίωμα να προσφύγεις στη δικαιοσύνη προς επίλυση του θέματος. Προσωπικά (αν η χαλαζόπτωση είναι πριν το 2013) σκέφτομαι να πάω το αυτοκίνητο για έλεγχο σε φίλο μου λαμαρινά και βλέπουμε.

Ο BiL έχει δίκιο. Εάν έχει γίνει κάτι τέτοιο η υπόθεση χωράει ομαδικές προσφυγές στη δικαιοσύνη. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να διυκρινιστεί η ημερομηνία της χαλαζόπτωσης, μην αρχίσουμε και τρέχουμε όλοι στους λαμαρινάδες ή στο "Ευαγγελάτο" με τα μηχανήματα που μετρούσαν το πάχος της βαφής!!!

7Χαλαζόπληκτα ASX Empty Απ: Χαλαζόπληκτα ASX Τρι Φεβ 12, 2013 5:04 pm

iskios

iskios

P-P έγραψε:
BiL έγραψε:Το θέμα που έχει ανοίξει ο Ανδρέας (και μπράβο του) είναι πολύ σοβαρό νομίζω και άπτεται άμεσα με την αξιοπιστία της Έλληνικής αντιπροσωπείας (Σαρακάκης).

Ο BiL έχει δίκιο. Εάν έχει γίνει κάτι τέτοιο η υπόθεση χωράει ομαδικές προσφυγές στη δικαιοσύνη. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να διυκρινιστεί η ημερομηνία της χαλαζόπτωσης, μην αρχίσουμε και τρέχουμε όλοι στους λαμαρινάδες ή στο "Ευαγγελάτο" με τα μηχανήματα που μετρούσαν το πάχος της βαφής!!!

Καλησπέρα το δικό μου, που το αγόρασα με την προσφορά , με συναγερμό και ρεζέρβα ανάγκης δώρο,στις 20 Σεπτεμβρίου 2012 έχει ακόμη κερί στον ουρανό και στο καπό (συγκεκριμένα εκεί που είναι οι εκτοξευτήρες νερού ) οπότε δεν νομίζω να έχει επισκευαστεί.

8Χαλαζόπληκτα ASX Empty Απ: Χαλαζόπληκτα ASX Τρι Φεβ 12, 2013 6:23 pm

andreas111

iskios έγραψε:
P-P έγραψε:

Καλησπέρα το δικό μου, που το αγόρασα με την προσφορά , με συναγερμό και ρεζέρβα ανάγκης δώρο,στις 20 Σεπτεμβρίου 2012 έχει ακόμη κερί στον ουρανό και στο καπό (συγκεκριμένα εκεί που είναι οι εκτοξευτήρες νερού ) οπότε δεν νομίζω να έχει επισκευαστεί.

Νομίζω ότι ήταν Οκτώβρης . Ο φίλος που κατοικεί κοντά στο Τελωνείο σίγουρα θα θυμάται.Πάντως στη Θεσ/νικη στη VOLVO πριν τα Χριστούγεννα το ήξεραν και μάλιστα μου έδειξαν στον Η/Υ την ημερομηνία που ξεφορτώθηκε το αμάξι που είχα πάει να δω. Στην Αλεξ/πολη πριν 4 ημέρες πήγα στην OPEL για να δω το ΜΟΚΚΑ και μόλις τους ανέφερα για χαλάζι μειδίασαν και μου είπαν και αυτοί ότι το γνωρίζουν. Ένας φίλος που πήγε στη Χιουντάι του το είπαν, ότι τα αυτοκίνητα σε προσφορά έχουν αυτό το ζήτημα. Η αίσθησή μου είναι όμως ότι και οι πωλητές που το ξέρουν συνήθως το αποσιωπούν.

9Χαλαζόπληκτα ASX Empty Απ: Χαλαζόπληκτα ASX Τρι Φεβ 12, 2013 6:30 pm

andreas111

andreas111 έγραψε:
iskios έγραψε:
P-P έγραψε:

Νομίζω ότι ήταν Οκτώβρης . Ο φίλος που κατοικεί κοντά στο Τελωνείο σίγουρα θα θυμάται.Πάντως στη Θεσ/νικη στη VOLVO πριν τα Χριστούγεννα το ήξεραν και μάλιστα μου έδειξαν στον Η/Υ την ημερομηνία που ξεφορτώθηκε το αμάξι που είχα πάει να δω. Στην Αλεξ/πολη πριν 4 ημέρες πήγα στην OPEL για να δω το ΜΟΚΚΑ και μόλις τους ανέφερα για χαλάζι μειδίασαν και μου είπαν και αυτοί ότι το γνωρίζουν. Ένας φίλος που πήγε στη Χιουντάι του το είπαν, ότι τα αυτοκίνητα σε προσφορά έχουν αυτό το ζήτημα. Η αίσθησή μου είναι όμως ότι και οι πωλητές που το ξέρουν συνήθως το αποσιωπούν.

Βρήκα ένα βίντεο όπου κάποιος γράφει για Μαγούλα. 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bqYG-o1pFZo

10Χαλαζόπληκτα ASX Empty Απ: Χαλαζόπληκτα ASX Τετ Φεβ 13, 2013 10:20 am

BiL

Έκανα κι εγώ μια μικρή έρευνα στο google με βάση το βίντεο του Ανδρέα και πράγματι το καταστροφικό χαλάζι όπως αναφέρεται στα διάφορα websites φέρεται να έλαβε χώρα την 29 Οκτ 2012. Προσωπικά το δικό μου αυτοκίνητο την ίδια ημερομηνία "κατέβαινε" άπό την νταλίκα στην αντιπροσωπεία. Προσωπικά θα κάνω μια βόλτα από το λαμαρινά μου, περισσότερο γιατί ο Ανδρέας με υποψίασε για τυχόν διάφορα άλλα "καλούδια" που μπορεί να έχει αποκρύψει η αξιοσέβαστη Ελληνική αντιπροσωπεία στο βωμό του κέρδους.
Σε κάθε περίπτωση το θέμα θέλει ψάξιμο από όλους πιστεύω γιατί αν έχουν αγοραστεί αυτοκίνητα με τέτοια θέματα τότε μιλάμε για εξαπάτηση του πελάτη με ό,τι αυτό φυσικά συνεπάγεται.

11Χαλαζόπληκτα ASX Empty Απ: Χαλαζόπληκτα ASX Πεμ Φεβ 14, 2013 9:51 am

iliasaek

BiL έγραψε:Έκανα κι εγώ μια μικρή έρευνα στο google με βάση το βίντεο του Ανδρέα και πράγματι το καταστροφικό χαλάζι όπως αναφέρεται στα διάφορα websites φέρεται να έλαβε χώρα την 29 Οκτ 2012. Προσωπικά το δικό μου αυτοκίνητο την ίδια ημερομηνία "κατέβαινε" άπό την νταλίκα στην αντιπροσωπεία. Προσωπικά θα κάνω μια βόλτα από το λαμαρινά μου, περισσότερο γιατί ο Ανδρέας με υποψίασε για τυχόν διάφορα άλλα "καλούδια" που μπορεί να έχει αποκρύψει η αξιοσέβαστη Ελληνική αντιπροσωπεία στο βωμό του κέρδους.
Σε κάθε περίπτωση το θέμα θέλει ψάξιμο από όλους πιστεύω γιατί αν έχουν αγοραστεί αυτοκίνητα με τέτοια θέματα τότε μιλάμε για εξαπάτηση του πελάτη με ό,τι αυτό φυσικά συνεπάγεται.
Καλημερα παιδες!
Ειμαι και εγω ενας υποψηφιος αγοραστης του DID και ολη αυτη η ενδιαφερουσα κουβεντα περι χαλαζοπληκτων οχηματων,με εχει προβληματισει ιδιαιτερα..!Ποιος νομιζετε οτι ειναι ο καταλληλος χειρισμος απο μερους μου με τους διαφορους αντιπροσωπους στο θεμα?Ρωταω ευθεως τι παρτιδας ειναι το οχημα που μου προσφερει?αν υποθεσουμε οτι η χαλαζοπτωση ελαβε χωρα στις 29 οκτωβρη,να επιδιωξω την αγορα οχηματος που εκτελωνιστηκε απο εκεινη την ημερομηνια κι επειτα?ευχαριστω πολυ προκαταβολικα για τη βοηθεια!!!

12Χαλαζόπληκτα ASX Empty Απ: Χαλαζόπληκτα ASX Πεμ Φεβ 14, 2013 2:45 pm

andreas111

Καλημερα παιδες!
Ειμαι και εγω ενας υποψηφιος αγοραστης του DID και ολη αυτη η ενδιαφερουσα κουβεντα περι χαλαζοπληκτων οχηματων,με εχει προβληματισει ιδιαιτερα..!Ποιος νομιζετε οτι ειναι ο καταλληλος χειρισμος απο μερους μου με τους διαφορους αντιπροσωπους στο θεμα?Ρωταω ευθεως τι παρτιδας ειναι το οχημα που μου προσφερει?αν υποθεσουμε οτι η χαλαζοπτωση ελαβε χωρα στις 29 οκτωβρη,να επιδιωξω την αγορα οχηματος που εκτελωνιστηκε απο εκεινη την ημερομηνια κι επειτα?ευχαριστω πολυ προκαταβολικα για τη βοηθεια!!![/quote]

Εμένα μου είπαν ότι δεν υπάρχουν, γιατί δεν έγινε εισαγωγή πρόσφατα!Προφανώς θα "σπρώξουν" με την προσφορά αυτά που έχουν ζήτημα και κατόπιν θα τη σταματήσουν Evil or Very Mad . Σ΄εμένα είπαν για εξάμηνο αναμονής και χωρίς την έκπτωση.Για άλλη μάρκα στην οποία πλέον προσανατολίζομαι (και δεν έχει έκπτωση) η αναμονή είναι 2 μήνες για νέα εισαγωγή.Στο χώρο του Τελωνείου παραμένουν χωρίς η εταιρεία να πληρώνει δασμούς κλπ.Αυτά πληρώνονται όταν ενδιαφερθεί πελάτης, άρα τότε εκτελωνίζεται.

13Χαλαζόπληκτα ASX Empty Απ: Χαλαζόπληκτα ASX Δευ Μάης 20, 2013 5:36 pm

BiL

Τελικά με αυτά και με τα άλλα βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο και πήγα να ελέγξω το αυτοκίνητο στο γνωστό μου λαμαρινά. Το αποτέλεσμα ήταν ότι δεν βρέθηκε κάτι που να προδίδει βαφή μη εργοστασιακή και τίποτα που να δείχνει πως το αυτοκίνητο έχει χτυπηθεί από χαλάζι.

14Χαλαζόπληκτα ASX Empty Απ: Χαλαζόπληκτα ASX Δευ Μάης 20, 2013 6:24 pm

snowlover

snowlover

Καλησπέρα σας και από μένα! Και εκεί που χαιρόμουν , διάβασα αυτό και πάγωσα...εγώ χαλβάδιαζα το mitsubishi asx 1,8 DiD AWD σε μαύρο χρώμα...μοντέλο του 2012
Ωστόσο ο αντιπρόσωπος εδώ (και προς τιμήν του) μου είπε να μην πάρω του 2012 , αλλά το facelift 2013 γιατί τα αυτοκίνητα αυτά ήρθαν πριν 2 βδομάδες!
Εσείς εννοείτε ότι είναι χαλαζόπληκτα και τα MY2013? η απλώς τα παλιά ;

15Χαλαζόπληκτα ASX Empty Απ: Χαλαζόπληκτα ASX Τρι Μάης 21, 2013 1:10 pm

snowlover

snowlover

Θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει κάτι να με ενημερώσει άμεσα γιατί είμαι στο στάδιο της προκαταβολής και της οριστικής παραγγελίας!

16Χαλαζόπληκτα ASX Empty Απ: Χαλαζόπληκτα ASX Τρι Μάης 21, 2013 1:14 pm

johnpano

johnpano

Αν ήρθε στην Ελλάδα το 2013 δεν έχεις πρόβλημα. Το χαλάζι έπεσε περίπου τον Οκτώβρη του 2012 στην Μαγούλα όπου είναι το τελωνείο.
Διευκρίνισέ το με τον πωλητή.

17Χαλαζόπληκτα ASX Empty Απ: Χαλαζόπληκτα ASX Δευ Ιουν 03, 2013 7:24 pm

andreas111

snowlover έγραψε:Καλησπέρα σας και από μένα! Και εκεί που χαιρόμουν , διάβασα αυτό και πάγωσα...εγώ χαλβάδιαζα το mitsubishi asx 1,8 DiD AWD σε μαύρο χρώμα...μοντέλο του 2012
Ωστόσο ο αντιπρόσωπος εδώ (και προς τιμήν του) μου είπε να μην πάρω του 2012 , αλλά το facelift 2013 γιατί τα αυτοκίνητα αυτά ήρθαν πριν 2 βδομάδες!
Εσείς εννοείτε ότι είναι χαλαζόπληκτα και τα MY2013? η απλώς τα παλιά ;

Το χαλάζι έπεσε 29 Οκτωβρίου 2012, συνεπώς ό,τι αμάξι κατέβηκε στην Ελλάδα μετά από αυτήν την ημερομηνία δεν έχει προβλημα!!

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης