Εμαθε κανείς για το αν υπάρχουν χαλαζόπληκτα ASX στο χώρο των τελωνείων;
Mitsubishi Asx Greece
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
BiL έγραψε:Το θέμα που έχει ανοίξει ο Ανδρέας (και μπράβο του) είναι πολύ σοβαρό νομίζω και άπτεται άμεσα με την αξιοπιστία της Έλληνικής αντιπροσωπείας (Σαρακάκης).
Ανδρέα μπορείς να μας διευκρινήσεις πότε ήταν η χαλαζόπτωση που προκάλεσε τις ζημιές?
Γιατί η προσφορά του Σαρακάκη "τρέχει" αρκετό καιρό, εγώ συγκεκριμένα αγόρασα το δικό μου τέλη Οκτωβρίου 2012.
Σε κάθε περίπτωση από την στιγμή που αγοράζεις κάτι καινούριο και δεν σε έχουν ενημερώσει για το υπόψη πρόβλημα έχεις κάθε δικαίωμα να προσφύγεις στη δικαιοσύνη προς επίλυση του θέματος. Προσωπικά (αν η χαλαζόπτωση είναι πριν το 2013) σκέφτομαι να πάω το αυτοκίνητο για έλεγχο σε φίλο μου λαμαρινά και βλέπουμε.
P-P έγραψε:BiL έγραψε:Το θέμα που έχει ανοίξει ο Ανδρέας (και μπράβο του) είναι πολύ σοβαρό νομίζω και άπτεται άμεσα με την αξιοπιστία της Έλληνικής αντιπροσωπείας (Σαρακάκης).
Ανδρέα μπορείς να μας διευκρινήσεις πότε ήταν η χαλαζόπτωση που προκάλεσε τις ζημιές?
Γιατί η προσφορά του Σαρακάκη "τρέχει" αρκετό καιρό, εγώ συγκεκριμένα αγόρασα το δικό μου τέλη Οκτωβρίου 2012.
Σε κάθε περίπτωση από την στιγμή που αγοράζεις κάτι καινούριο και δεν σε έχουν ενημερώσει για το υπόψη πρόβλημα έχεις κάθε δικαίωμα να προσφύγεις στη δικαιοσύνη προς επίλυση του θέματος. Προσωπικά (αν η χαλαζόπτωση είναι πριν το 2013) σκέφτομαι να πάω το αυτοκίνητο για έλεγχο σε φίλο μου λαμαρινά και βλέπουμε.
Ο BiL έχει δίκιο. Εάν έχει γίνει κάτι τέτοιο η υπόθεση χωράει ομαδικές προσφυγές στη δικαιοσύνη. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να διυκρινιστεί η ημερομηνία της χαλαζόπτωσης, μην αρχίσουμε και τρέχουμε όλοι στους λαμαρινάδες ή στο "Ευαγγελάτο" με τα μηχανήματα που μετρούσαν το πάχος της βαφής!!!
iskios έγραψε:P-P έγραψε:BiL έγραψε:Το θέμα που έχει ανοίξει ο Ανδρέας (και μπράβο του) είναι πολύ σοβαρό νομίζω και άπτεται άμεσα με την αξιοπιστία της Έλληνικής αντιπροσωπείας (Σαρακάκης).
Ο BiL έχει δίκιο. Εάν έχει γίνει κάτι τέτοιο η υπόθεση χωράει ομαδικές προσφυγές στη δικαιοσύνη. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να διυκρινιστεί η ημερομηνία της χαλαζόπτωσης, μην αρχίσουμε και τρέχουμε όλοι στους λαμαρινάδες ή στο "Ευαγγελάτο" με τα μηχανήματα που μετρούσαν το πάχος της βαφής!!!
Καλησπέρα το δικό μου, που το αγόρασα με την προσφορά , με συναγερμό και ρεζέρβα ανάγκης δώρο,στις 20 Σεπτεμβρίου 2012 έχει ακόμη κερί στον ουρανό και στο καπό (συγκεκριμένα εκεί που είναι οι εκτοξευτήρες νερού ) οπότε δεν νομίζω να έχει επισκευαστεί.
andreas111 έγραψε:iskios έγραψε:P-P έγραψε:BiL έγραψε:Το θέμα που έχει ανοίξει ο Ανδρέας (και μπράβο του) είναι πολύ σοβαρό νομίζω και άπτεται άμεσα με την αξιοπιστία της Έλληνικής αντιπροσωπείας (Σαρακάκης).
Καλησπέρα το δικό μου, που το αγόρασα με την προσφορά , με συναγερμό και ρεζέρβα ανάγκης δώρο,στις 20 Σεπτεμβρίου 2012 έχει ακόμη κερί στον ουρανό και στο καπό (συγκεκριμένα εκεί που είναι οι εκτοξευτήρες νερού ) οπότε δεν νομίζω να έχει επισκευαστεί.
Νομίζω ότι ήταν Οκτώβρης . Ο φίλος που κατοικεί κοντά στο Τελωνείο σίγουρα θα θυμάται.Πάντως στη Θεσ/νικη στη VOLVO πριν τα Χριστούγεννα το ήξεραν και μάλιστα μου έδειξαν στον Η/Υ την ημερομηνία που ξεφορτώθηκε το αμάξι που είχα πάει να δω. Στην Αλεξ/πολη πριν 4 ημέρες πήγα στην OPEL για να δω το ΜΟΚΚΑ και μόλις τους ανέφερα για χαλάζι μειδίασαν και μου είπαν και αυτοί ότι το γνωρίζουν. Ένας φίλος που πήγε στη Χιουντάι του το είπαν, ότι τα αυτοκίνητα σε προσφορά έχουν αυτό το ζήτημα. Η αίσθησή μου είναι όμως ότι και οι πωλητές που το ξέρουν συνήθως το αποσιωπούν.
Καλημερα παιδες!BiL έγραψε:Έκανα κι εγώ μια μικρή έρευνα στο google με βάση το βίντεο του Ανδρέα και πράγματι το καταστροφικό χαλάζι όπως αναφέρεται στα διάφορα websites φέρεται να έλαβε χώρα την 29 Οκτ 2012. Προσωπικά το δικό μου αυτοκίνητο την ίδια ημερομηνία "κατέβαινε" άπό την νταλίκα στην αντιπροσωπεία. Προσωπικά θα κάνω μια βόλτα από το λαμαρινά μου, περισσότερο γιατί ο Ανδρέας με υποψίασε για τυχόν διάφορα άλλα "καλούδια" που μπορεί να έχει αποκρύψει η αξιοσέβαστη Ελληνική αντιπροσωπεία στο βωμό του κέρδους.
Σε κάθε περίπτωση το θέμα θέλει ψάξιμο από όλους πιστεύω γιατί αν έχουν αγοραστεί αυτοκίνητα με τέτοια θέματα τότε μιλάμε για εξαπάτηση του πελάτη με ό,τι αυτό φυσικά συνεπάγεται.
snowlover έγραψε:Καλησπέρα σας και από μένα! Και εκεί που χαιρόμουν , διάβασα αυτό και πάγωσα...εγώ χαλβάδιαζα το mitsubishi asx 1,8 DiD AWD σε μαύρο χρώμα...μοντέλο του 2012
Ωστόσο ο αντιπρόσωπος εδώ (και προς τιμήν του) μου είπε να μην πάρω του 2012 , αλλά το facelift 2013 γιατί τα αυτοκίνητα αυτά ήρθαν πριν 2 βδομάδες!
Εσείς εννοείτε ότι είναι χαλαζόπληκτα και τα MY2013? η απλώς τα παλιά ;
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης