Thanks Sam
Mitsubishi Asx Greece
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
minaspan έγραψε:Παιδιά περιμένω μια ρεζέρβα από evo 8άρι , μόλις την πάρω στα χέρια μου θα τσεκάρω πως κάθεται και θα γράψω, γιατί τα παλικάρια με τα evo τις έχουν για πούλημα ( τζάπα βάρος , χαχα ) !
minaspan έγραψε:Ναι είναι λεπτή, τα 7αρια και τα 8αρια φοράνε τέτοιες. Την παρέλαβα και την έβαλα και μεσα,κάθεται ελαχιστα πιο χαμηλά από το υπόλοιπο πορτ παγκαζ,σχεδόν πρόσωπο θα έλεγα. Η απορία μου είναι πως αυτός ο τροχός θα έχει άλλο βήμα λόγο διαφοεαρικης διαμέτρου με τους άλλους τρεις.έχει ύψος 70 αντί για 90 νομίζω. Δεν πιστεύω να έχει κανένα θέμα με την μετάδοση. Έτσι κι αλλιώς λίγα χιλιόμετρα θα γραψει
klrs έγραψε:minaspan έγραψε:Ναι είναι λεπτή, τα 7αρια και τα 8αρια φοράνε τέτοιες. Την παρέλαβα και την έβαλα και μεσα,κάθεται ελαχιστα πιο χαμηλά από το υπόλοιπο πορτ παγκαζ,σχεδόν πρόσωπο θα έλεγα. Η απορία μου είναι πως αυτός ο τροχός θα έχει άλλο βήμα λόγο διαφοεαρικης διαμέτρου με τους άλλους τρεις.έχει ύψος 70 αντί για 90 νομίζω. Δεν πιστεύω να έχει κανένα θέμα με την μετάδοση. Έτσι κι αλλιώς λίγα χιλιόμετρα θα γραψει
Μηνα σε περιπτωση που χρειαστει την βαζεις παντα στον πισω αξονα και χωρις τετρακινηση. και κανενα προβλημα
minaspan έγραψε:Ναι ρε γαμώτο την πάτησα. Θα κοιτάξω μήπως βρω κανένα ελαστικό
minaspan έγραψε:Παιδιά σε ποια αντιπροσωπεία έχετε ρωτήσει και βρει την εργοστασιακή ρεζέρβα του asx? Γιατί εδώ στο Αίγιο μου είπαν ότι στέλνουν μόνο την ζάντα και ελαστικό θα ψάξω μόνος μου. Βοήθεια παρακαλώ, γιατί αρχές Ιουλίου το θέλω μάχιμο το εργαλείο...
minaspan έγραψε:Ευχαριστώ φίλε, την παρήγγειλα ήδη
minaspan έγραψε:ναι από mobility την παρήγγειλα, την άλλη την έχω βάλει για πώληση https://www.car.gr/parts/view/10378686/
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης