Mitsubishi Asx Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Mitsubishi Asx Greece

Forum κατόχων Mitsubishi Asx στην Ελλάδα

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Kαταλαγος ανταλλακτικων του ASX

2 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

XMAX

XMAX

Μηπως υπαρχη καταλαγος ανταλλακτικων του ASX η εχει βρη καποιος απο τους συμφουριστες στο internet

Βασικα χρειαζομαι το part no για κεντρικο ταμπλο με το navigation.

georgeCM

georgeCM

XMAX έγραψε:Μηπως υπαρχη καταλαγος ανταλλακτικων του ASX η εχει βρη καποιος απο τους συμφουριστες στο internet

Eίχα ψάξει για το δικό μου, και είχα βρει αυτό.

http://www.mediafire.com/?36h5rsbgncqub01

Aυτό μόνο σν σε ενδιαφέρει να βάλεις το εργοστασιακό σύστημα της fosgate, το οποίο όμως είναι πανάκριβο.

Μπορείς να προμηθευτείς και μη εργοστασιακό σύστημα με χαμηλότερο κόστος (υπάρχουν λύσεις και στο πάνελ).

Αν ωστόσο σε ενδιαφέρει να βάλεις το εργοστασιακό,ίσως μπορώ να βοηθήσω. Στείλε μου pm.

XMAX

XMAX

georgeCM έγραψε:
XMAX έγραψε:Μηπως υπαρχη καταλαγος ανταλλακτικων του ASX η εχει βρη καποιος απο τους συμφουριστες στο internet

Eίχα ψάξει για το δικό μου, και είχα βρει αυτό.

http://www.mediafire.com/?36h5rsbgncqub01

Aυτό μόνο σν σε ενδιαφέρει να βάλεις το εργοστασιακό σύστημα της fosgate, το οποίο όμως είναι πανάκριβο.

Μπορείς να προμηθευτείς και μη εργοστασιακό σύστημα με χαμηλότερο κόστος (υπάρχουν λύσεις και στο πάνελ).

Αν ωστόσο σε ενδιαφέρει να βάλεις το εργοστασιακό,ίσως μπορώ να βοηθήσω. Στείλε μου pm.

Φιλε Georgecm

ενδιαφερομαι για το εργοστασιακο παροτι δεν εχει τα καλουδια του Κινεζου που σε κανει να ζηλευεις με τα τοσα πολα που προσφερη αλλα εδω μπαινει η παροιμια οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι..

Απο εμπειρια με κινεζικα δεν εχω μεινη ιδιαιτερα ευχαριστημενος και αφου το εψαξα λιγο αποφασισα το fosgate

ευχαριστω

georgeCM

georgeCM

θα συμφωνήσω μαζί σου. Είχα δει το "κινέζικο" περασμένο και ήταν απογοήτευση!

Μπορεί να "κάνει τα πάντα", αλλά τα γραφικά, η απόκριση της οθόνης και η γενικότερη αίσθηση που αφήνει είναι πολύ μέτρια. Να φανταστείς πήγα να του βάλω μια microSD κάρτα για να δω πως παίζει τους χάρτες και πήγε και σφήνωσε μεαξύ της υποδοχής της κάρτας και του πλαστικού λόγω της μεγάλης ανοχής των εξαρτημάτων clown

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης