Δυστυχως οταν πλενεις το αυτοκινητο σου εκτος απο τη χαρα που παιρνεις καμαρωνοντας το μετα, πολλες φορες βλεπεις και τις μικροφθορες που η βρωμια τις καλυπτει... Αυτο που παρατήρησα στο δικο μου αμαξι ειναι καποιες μικρογρατζουνιες στο εσωτερικο απο τις χουφτες των χειρολαβων, προφανως καποιες απο τις κυριες που φιλοξενισα στις πισω θεσεις δεν προσεξαν και με το δαχτυλιβι τους με ...σημαδεψαν ανεξίτηλα Για τη χειρολαβη οδηγου συνοδηγου ουτε λογος...και εγω και η συζυγος ειμαστε υπερ του δέοντος προσεκτικοι οποτε δεν εχω γρατζουνιες, αλλα πισω...! Μπορει να με θεωρείτε υπερβολικο αλλα στο λευκο χρωμα δειχνει πολυ ασχημο. Σε πρωτη φαση σκέφτηκα να το περασω τοπικα με αυτες τις αλοιφες για μικρογρατζουνιες στο χρωμα (johnpano περιμενω εμπεριστατωμενη απαντηση ιδιαιτερα απο εσενα ) Δευτερη σκεψη που λυνει μια δια παντως το προβλημα ειναι η τοποθετηση στο εσωτερικο των χειρολαβων ειδικου αυτοκολλητου τυπου απομιμισης carbon σε ματ αποχρωση (σαν αυτα που βαζουν οι "γρηγοροι" μπροστα στα καπο )αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν γινεται να κολησει σωστα σε αυτο το σημειο και επισης το αισθητικο αποτελεσμα ειναι ενα αλλο θεμα...περιμενω αποψεις γιατι σιγουρα ολοι αργα η γρηγορα θα το αντιμετωπισετε και στο δικο σας αμαξι
Υ.Γ
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να βαλω τετοια μεμβρανη μπροστα στο καπο για να αποφυγω γρατζουνιες και χτυπηματα απο τα πετραδακια προπορευομενων αμαξιων.Εχει βαλει κανεις?Αν μετα απο χρονια θελω να την αφαιρεσω τι γινεται?Βγαινει και το χρωμα η ολα καλα?
Υ.Γ
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να βαλω τετοια μεμβρανη μπροστα στο καπο για να αποφυγω γρατζουνιες και χτυπηματα απο τα πετραδακια προπορευομενων αμαξιων.Εχει βαλει κανεις?Αν μετα απο χρονια θελω να την αφαιρεσω τι γινεται?Βγαινει και το χρωμα η ολα καλα?