Επειδή είμαι αλλεργικός στα κινέζικα, το έψαξα λιγάκι και κατέληξα σε αυτό:
https://www.youtube.com/watch?v=LnBXVqoAknA
https://www.youtube.com/watch?v=LnBXVqoAknA
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την georgeCM στις Τετ Οκτ 19, 2011 9:40 pm, 1 φορά
johnpano έγραψε:Την ίδια αλλεργία με τα κινεζικα εχω κι εγω...
Πήγα όμως και ρώτησα και μου είπαν 750€ με τοποθετηση κ εγγύηση 2 χρονια πλέον ..
Επίσης θα μου κάνει κ κάποιο δώρο όπως πχ το δεκτή της tv.
Η κονσόλα είναι σετ μαζι με το μηχάνημα και μόνο έτσι τα δινουν( μαζί και ανταπτορες για τα χειριστήρια στο τιμόνι κλπ).
Πάντως αμφιβάλλω παρα πολυ για την ποιότητα του πλαστικού της κονσολας και για την εφαρμογή του..
Εσυ μάλλον είσαι ο ψαγμενος που μου έλεγε στο gellisound...
Όσον αφορά στον ολυμπιακό, τι να πω... (ουδείς τέλειος) Η πρόταση για τα προσκέφαλα ακούγεται καλή! Μπορείς να μου πεις τι βάζει και πόσο?johnpano έγραψε:Έχεις δίκιο για τέτοια διαφορά δεν μου πάει και μένα να βάλω κινέζικο.
Όσο για την τελόραση του είπα ότι προτιμώ κάποιο άλλο δώρο και μου είπε ότι θα μου κάνει πολύ καλή τιμή στα προσκέφαλα που τα θέλω για τα πιτσιρίκια...
Άλλωστε η τηλεόραση και στο σπίτι ανοίγει μόνο για παιδικά και τον Ολυμπιακό!!!
Όσον αφορά στον ολυμπιακό, τι να πω... (ουδείς τέλειος) Η πρόταση για τα προσκέφαλα ακούγεται καλή! Μπορείς να μου πεις τι βάζει και πόσο?johnpano έγραψε:Έχεις δίκιο για τέτοια διαφορά δεν μου πάει και μένα να βάλω κινέζικο.
Όσο για την τελόραση του είπα ότι προτιμώ κάποιο άλλο δώρο και μου είπε ότι θα μου κάνει πολύ καλή τιμή στα προσκέφαλα που τα θέλω για τα πιτσιρίκια...
georgeCM έγραψε:Όσον αφορά στον ολυμπιακό, τι να πω... (ουδείς τέλειος) Η πρόταση για τα προσκέφαλα ακούγεται καλή! Μπορείς να μου πεις τι βάζει και πόσο?johnpano έγραψε:Έχεις δίκιο για τέτοια διαφορά δεν μου πάει και μένα να βάλω κινέζικο.
Μόνο να σου πω ότι εμένα τον κινέζο μου τον έδινε 800€ (από 1.500€) κάνοντάς μου έκπτωση 700€ σαν δώρο Επίσης επειδή έπεσα σε ένα πωλητή, πολύ καλό και άξιο παιδί, πήγα και το είδα περασμένο πάνω στο αυτοκίνητο και "χλώμιασα" όταν δε, έψαξα και βρήκα και την τιμή του στο Internet...
Μου είπε ότι τα προσκέφαλα ξεκινάν από 120 ευρώ περίπου, αλλά δεν μπήκα σε λεπτομέρειες.
Εδώ ρώτησα εγώ και για το συγκεκριμένο : http://www.sound-evolution.gr/product_info.php/products_id/1420?osCsid=f43f136b4ab997e4a5f0d8ac7d00588e
Καλά 1500 ευρώ πού σου είπανε????
Στο ιντερνετ τα βρίσκεις και με 400 ευρώ τα κινέζικα...
XMAX έγραψε:Φιλε georgecm\
μηπως γνωριζεις εαν η καμερα οπισθοπορειας ειχε την καλωδιωση εγκαταστασης ετοιμη η περασες καλωδια για την συνδεση
xmax
XMAX έγραψε:εαν καταλαβα καλα ξυλωνονται ολα και περνας το καλωδιο.
πολυ δουλεια φιλε μου
παντωσ ευχαριστω για την πληροφορια
xmax
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης